ببخشید یک سوال دیگه میپرسم از کجا بفهممم نویز خط بالاست و در ضمن up و down روی چند باید باشه مال من زده روی 1021 و 6140
ببخشید یک سوال دیگه میپرسم از کجا بفهممم نویز خط بالاست و در ضمن up و down روی چند باید باشه مال من زده روی 1021 و 6140
سرعت شبانه صبانت كي درست ميشه پس؟
من فقط به خاطر دانلود رايگان شبانه با سرعت بالا اومدم از صبانت اشتراك خريداري كردم :(
شما به پست 7727 یه نگاه بنداز جوابتو میگیری
من تهران هستم و این گزینه توی ریز مصرفم اضافه شده
چرا نمیشه تو سایت این دو تا فرم رو پر کرد تا 500 مگابایت گیرمون بیاد هی ارور میده
ببخشید ساعت دقیق صبا نت چنده من ساعتم با سایت time.ir ست شده وایا تا دقیق 7 هست یا 7.05 7.10
بچه ها بزارین یک چیزی روبهتون یادآوری کنم این که اخیرا صبانت هم راه دزدی غیرمستقیم و نادیده گرفتن حق مشترکانش رو یاد گرفته به چه صورت؟ به این صورت که اخیرا سرعت دانلود شبانه رو به شدت پایین آورده به زیر 20 کیلوبیت در ثانیه و سرعت روزانه رو هم زیاد کرده حالا در تهران هم گزینه ای به قسمت ریز مصرف اضافه کرده به اسم انتخاب نوع اینترنت:اینترنت رایگان یا همان اینترنت دایل آپ و اینترنت غیر رایگان و مشترکانی که هنگام استفاده اینترنت در شب سرعت اینترنت آن ها پایینه از این گزینه استفاده کنند و سرعت اینترنت آن ها مثل روزانه بشه و به بهانه استفاده زیاد مشترکین در طول نیمه شب سرعت اینترنت رایگان رو پایین آورده تا مردم از اینتزنت رایگان منصرف بشن و از آنجایی که خیلی از مردم نیمه شب از اینترنت استفاده می کنند بخصوص جوانان که تعداد بیشتری از مشتریانش رو تشکیل میدهند با فروش ترافیک با قیمت بالا سود زیادی رو به جیب میزنه حالا قضاوت با خودتان
فعلا به خاطر کسب درآمد بیشتر و فروش ترافیک بیشتر سرعت شبانه رو زیاد نمیکنن اخیرا هم با این سیستم جدیدی که راه انداختن بعید می دونم سرعت شبانه زیاد بشه مطمئن باشین شرکت های دیگه هم کم کم به این سیستم استفاده از اینترنت روزانه در شب روی می آورند بالاخره اینجا ایرانه کشوری مدرن در عرصه ارتباطات که جزو پنج کشور پیشرو در این زمینه از آخر میباشد
آخرین نفس های اینترنت در ایران رو دارم می بینم
چرا فکر می کنین صبا دوس داشته سیستم جدید accounting رو پیاده کنه ...
پشتیبانی خودش به من گفت مخابرات کوفتی گفته چون با یوزر و پس متغییر ip ها نمی افته باید یکسره بشه
دلیلش فقط رصد کردن من و شما هست ...
یعنی دهن من سرویس هست،هی باید قطع وصل بشم،ولی خب سرویس 1 مگ گرفتم دارم انتقام این 2ماهی که سر کارم گزاشتن رو میگیرم!!!!!!!!!!
شبی 3 گیگ تقریبا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)