متاسفانه مودم های مبین نت از نظر انتن دهی زیاد خوب نیستن و حتما باید تو محدوده خیلی نزدیک به دکل باشی ! ولی ایرانسل خیلی قوی هست من تو خونه سیگنال سیز دارم حتی چند ساعت پیش انتهای دریند که بودم وصل شدم و کلی کارام رو انجام دادم بدون مشکل
متاسفانه مودم های مبین نت از نظر انتن دهی زیاد خوب نیستن و حتما باید تو محدوده خیلی نزدیک به دکل باشی ! ولی ایرانسل خیلی قوی هست من تو خونه سیگنال سیز دارم حتی چند ساعت پیش انتهای دریند که بودم وصل شدم و کلی کارام رو انجام دادم بدون مشکل
سلام ، من الان دو شبه که چراغ های آنتن مودمم در حال چشمک زدنه و به اینترنت متصل نمیشه ، قبلا هم این مشکل برام پیش اومده بود ، که بخاطر عوض کردن پسوورد بود که خودم درستش کردم ولی این دفعه نمیدونم دیگه چرا اینطوری شده ، چند بارم تنظیمات مودمو چک کردم ولی درست نشد ، پشتیبانی هم زنگ زدم ، بهم گفتن باهاتون تماس میگیریم که نگرفتن ، ممنون میشم کمکم کنین . مدل مودم هم wifi - wixfmm 130
سلام بردوستان عزیز من مودم فضای باز دارم می خوام ورزن برنامش بروز کنم ورزن اولی مدلش هم bm 8301 » کسی تا الان بروز رسانی رو انجام داده ایا مشکلی پیش نیومده ..؟// اگر امکان داره لینک برنامش برام بزارید هرچه گشتم پیدا نکردم با سپاس فراوان
وقتي چند بار رمز ورود رو عوض ميكند بخاطر مسائل امنيتي بايد از مركز درخواست شما ثبت بشه. كلا عوض كردن پي در پي رمز هر چيزي اينجور عملكردي رو واسه يوزر داره.
ولي چند تا دليل ميتونه داشته باشه.
اول از همه مودم رو يه بار قطع و وصل كنيد.
بعدش هم بريد تو سيستم ببينيد كه حالت فعال هست يا نه
بعضي وقتا ممكنه مدارك شما ثبت نشده باشه و قطعتون كنن و شما بايد زنگ بزنيد كه اونا مدارك شما رو با چيزي كه دارن چك كنن يا اضافه كنن!
دوست عزیز من فقط یه بار رمزم رو عوض کردم و مشکلی پیش نیومد . مودم رو هم قطع و وصل کردم ولی مشکل رفع نشد . مدارکمم قبلا ثبت شده و قبلا هم داشتم از حسابم استفاده میکردم که این اتفاق افتاد . امروز صبحم از طرف ایرانسل بهم زنگ زدن ولی نتونستن مشکلمو حل کنند ، تو رو خدا اگه کسی میدونه چجوری مشکلم حل میشه راهنماییم کنه !
اگر وضعيت مودم فعال باشه و مشكلي از داخل تنظيمات مودم نباشه پس در صورت كلي مشكلي وجود نداره.
احتمال خيلي زياده هست كه تنظيمات مودم به هم ريخته ! شما راهنماي تنظيمات رو ازداخل سايت دانلود كنين و تنظيمات IP-SC رو قدم به قدم چك كنيد!
-
كلا مودم هاي بيسيم و وايمكس چون تنها راه ارتباطي با شبكه رو وضعيت مودم و گيرنده داره ؛ 80% در صورت مشكل داشتن وضعيت مودم ارتباط رو قطع ميكنه!
تظيمات مودم هاي وايمكس و كلا مودم ها باتوجه به سورس هايي كه توي ديتا سنتر تعريف شده بايد تنظيم بشه . و اين وضعيت روي مودم هاي ADSL هم وجود داره!
همه تنظیمات رو هم مو به مو طبق همون راهنمای سایت ایرانسل انجام دادم ولی بازم داره چشمک میزنه ، من همون موقع هم داشتم ازش استفاده میکردم که یک دفعه چراغ های آنتن مودم شروع به چشمک زدن کرد و جلوی آیکون مربوط به اینترنت که توی نوار استارت هست یک علامت تعجب زرد اومد . یعنی هیچ مشکل دیگه ای نیست که مودم رو دچار این اشکال کنه ، تازه پشتیبان ایرانسلم همه ی این تنظیماتو بهم گفت و من انجام دادم ولی بازم نتیجه نداد ...
مودم رو به يه سيستم ديگه بزنيد ببينين مشكل هنوز هست يا نه!
از طريق واي فاي كار ميكنيد يا كابل . اگر از كابل استفاده ميكنيد واي فاي هم امتحان كنيد!
يه پينگ هم توي CMD بگيريد!
اگر واقعا مشكل از مودم باشه و كمتر از يك سال از خريدش گذشته باشه ميتونين درخواست تعويض بدين. اگر هيچكس جواب شما رو نداد ميتوين مودم رو ببرين مركز خدمات درخواست تعويض بدين . اگر بشه همونجا درستش ميكنن اگه نه تعويضش ميكنن!
ادرسش هم افريقا بعد چهار راه جهان كودك بن بست آناهيتا!
{ البته اينم بگم ممكنه در منتطقه شما اين مشكل وجود داشته باشه. پيش اومده كه يك روز سيستم قطع شده كه از طرف ايرانسل هم بوده. ولي مركز خدمات كه زنگ ميزنيد از همه ي اينا باخبر نيستن}
Last edited by Milad4171; 29-06-2012 at 16:28.
یه مگ منطقه دزاشیب ! هروز همین وضعه ..
![]()
سلام دوست عزيز
من تنها يك تجربه در اين مورد دارم كه براتون ميگم، حالا نميدونم به درد بخوره يا نه. من مودم BM632w دارم. يك بار رمز حساب كاربري وايمكسم رو از قسمت ecare عوض كردم و بعد از چند ساعت مودمم مثل شما شروع به چشمك زدن كرد و اينترنتم قطع شد. زنگ زدم به پشتيباني گفتن منتظر باشيد تا از بخش فني تماس بگيرن. بخش فني هم كه كلا خيلي دير تماس ميگيره. من رفتم مسافرت و برگشتم و تقريبا بعد 3 هفته (!!!) بالاخره تماس گرفتند و گفتند كه وقتي رمز حساب كاربري رو عوض ميكني بايد رمز مودم رو هم از قسمت تنظيمات مودم عوض كني. من هم همين كار رو كردم و مسئله فوري حل شد. حالا من نميدونم شما هم همين كارها رو كردي يا نه. فقط گفتم شايد اين تجربه به درد شما بخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)