سلام
يه سوال فني
آيا تفاوتي بين ساب ووفر اسليم با مدل عريض، در ارائه صدا ي بهتر، وجود دارد؟ "مدل هاي 727 اسليم و 424 عريض"
سلام
يه سوال فني
آيا تفاوتي بين ساب ووفر اسليم با مدل عريض، در ارائه صدا ي بهتر، وجود دارد؟ "مدل هاي 727 اسليم و 424 عريض"
اگه منظورتون اجناس فروش ویژه سایت چاره هست باید بگم این اجناس خیلی قدیمی هستند و از نظر من قیمت اولیه ای که براشون تعریف شده خیلی بالاست و در واقع اون 70 درصد تخفیفی که ازش صحبت میشه جنبه تبلیغاتی داره ...... حالا اگه شما دوست دارید بابت این دستگاه این مقدار پول بپردازید میتونه گزینه خوبی باشه ..... یه مثال بزنم الآن مینی m39 دنون که دوتا اسپیکر هم داره و محصول سال هستش حدود 1.7 قیمت داره در صورتی که جنسی مثل m31 که حداقل مال 5 سال پیشه بدون اسپیکر 1.7 قیمت گذاری شده و با کلی منت 70% تخفیف زدن و میگن 600 تومن ... که به نظر من اصلا ارزش خرید نداره ..... البته این ربطی به فروشگاه نداره و سود جویی فروشنده اصلی رو میرسونه که در بهترین حالت داره اجناس تو انبار مونده رو به این قیمت میفروشه .... البته باید امیدوار باشیم که اجناس استوک نبوده و یا مثلا اجناس مانده در انبار سایر کشور ها نباشند که به قیمت نهایتا هر عدد 50-60 دلار خریداری شده باشند.
بله تفاوت هست منتها این تفاوت بر می گرده به طراحی و ساخت و تفاوت صدا تو بعضی از مدل ها.توی صدا ساب ووفرهای اسلیم به نظرم کمی صدای ضعیف تری نسبت به هم رده های خودشون دارند ولی این به معنی این نیست که هر ساب ووفری که عریض هست صدای بهتری از اسلیم داره.
Last edited by mr_rayan; 25-02-2013 at 15:50.
پايونير BCS-414 را خريدم به مبلغ 1.200 ( شيراز)
*مدل 717 گيرم نيومد، طراحي سري جديد هم چنگي به دلم نزد (727 و 424)
*تفاوتش با 717 تنها در اتصال آيفون و اگه اشتباه نكنم LAN وايرلس هست. باقي موارد يكسان بر اساس كاتولوگ
*بلوري ديسك BD212
*اسپيكر BD707T
*ساب ووفر BD 212
*هنوز نصبش نكردم، اما طراحي وظاهرش چشم نوازه، باند و ساب كاملا چوب
*بلوري ديسك ساخت اندونزي
*باند و ساب ساخت چين
به محض راه اندازي عكس و ديگر موارد ميذارم.
خوندن نوشته هاي اين سايت به من براي انتخاب بهتر، با توجه به بودجه، فضا، كاربري و....، كمك شايسته اي كرد و مي كند.
سپاس بيكران از يك يك شما
سلام
من سینمای خانگی پاناسونیک دارم..همانطور که میدونید این دستگاه پخش از طریق USB رو هم ساپورت میکنه..اما من هر ورژنی از فیلم با ورژن mp4 رو میریزم نشون نمیده ..میشه دوستان بگن با چه نرم افزاری باید فیلمهارو تبدیل کنیم تا بشه از طریق USB پخش بشه...ممنون
ffبرای تنظیمات اکولایزر اول دگمه ----- رو که بالای ریموت هست می زنید بعد دکمه Audio Parameter بعد با دکمه چهار جهتی گزینه اکولایزر رو اگه خاموش هست به وضعیت روشن تغییر می دین بعدش همین طور که بین گزینه ها می تونید بالا و پایین برید و تمامی تنظیمات هست مثلاً میزان Trible و Bass و هم چنین تنظیمات اکولایزر دستی 7 باندی (یعنی توی 7 تا رنج فرکانسی مختلف می تونید تنظیم کنید)
پخش MP3 پشتيباني ميكنه. تصوير بايد ببينيد چه فرمتي پخش ميكنه يا اصلا پخش ميكنه يا فقط صوتي.
سلام دوستان . امکان برقراری ارتباط بین کامپیوتر و آمپ 922 از طریق پورت شبکه و نمایش فایل های تصویری توی کامپیوتر از طریق آمپ وجود نداره . چون رادیو اینترنتی رو تست کردم راحت کار میکنه شاید بشه یه ارتباط فایلی بینشون ایجاد کرد.
سلام
فایل تصویری هم پشتیبانی میکنه .(Divx,Mp4) اما باهر نرم افزاری فایلهارو تبدیل میکنم باز هم نشون نمیده.
می شه این کارو کرد با یه کابل CAT5 یا CAT6 آمپ رو به سوئیچ یا روتر وصل می کنید همچنین کامپیوتر رو بهتره DHCP توی روتر فعال باشه تا آمپ اتوماتیک IP دریافت کنه. بعد باید عکس ها رو توی Library ویندوز مدیا پلیر یا مدیا سنتر وارد کنید و Media Streaming رو توی کامپیوتر فعال کنید و توی لیستی که باز می شه Full Access رو به آمپ بدین بعد تمام لایبری ویندوز رو می تونید توی آمپ ببینید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)