سلام
هیچکی یعنی نظری نداشت ارایه کنه؟؟؟؟؟؟!!!!
میخوام سر سنجش خوراکی ببرم بخورم شاید اثر کنه
چجور چیزی ببرم؟ بیسکویت؟ ادامس!! ؟ نوشابه؟ کا کا ئو ؟ (شما چی استفاده میکنین؟)
الان 38 دقیقه بامداده ومن خوابم نمیبره!!!
نمی دونم کانون فردا صبح چی میشه!!
سلام
هیچکی یعنی نظری نداشت ارایه کنه؟؟؟؟؟؟!!!!
میخوام سر سنجش خوراکی ببرم بخورم شاید اثر کنه
چجور چیزی ببرم؟ بیسکویت؟ ادامس!! ؟ نوشابه؟ کا کا ئو ؟ (شما چی استفاده میکنین؟)
الان 38 دقیقه بامداده ومن خوابم نمیبره!!!
نمی دونم کانون فردا صبح چی میشه!!
سلام
ببین من یه مشکلی شبیه مشکل تو رو دارم ، مثلا سر آزمون ریاضی میزنم 50 ولی بعد ازمون که حوصله دارم با دقت بیشتر 20-30 درصد بیشتر میزنم. توی تخصصی ها این طوریم.
توی آخرین آزمونی که دیروز دادیم تو مدرسه اولین بار تخصصی رو از فیزیک شروع کردم ، خارج از اینکه بیشترین درصد فیزیک تو امسالم رو زدم ، ته آزمون یه 15 دقیقه وقت اضافه اوردم .
حالا به نظر منم شما توی آزمونایی که از خودت میگیری یا کانون یا سنجش یسری تغییرات توی ترتیب درسهات بده شاید کمکت کنه . درضمن شاید تاثیر منفی هم داشته باشه ، اما سعی کن بهترین ترتیب زدن رو تا کنکور پیدا کنی.
یه مورد دیگه هم هست اینکه اکثر ماها توی یه ساعت خاصی خسته میشیم ، باید اون ساعت بیاد دستت ، مثلا من معمولا 1.5 ساعت از وقت اختصاصی ها گذشته معمولا خسته میشم و اون موقع یه چیزی میخورم(البته تو 2 تا آزمون این کارو کردم )یه دو سه دقیقه ای وقت میگیره ولی خیلی خوبه .
خوراکیش و نمی دونم من یه کلوچه میخورم ، ولی نوشابه و کاکائو فک نکنم مناسب باشه ....
موفق باشی.
خرما و کشمش هم خیلی خوب جواب میده...البته آب هم با خودت آب هم ببر چون با خوردن این ها تشنه میشی...فقط مواظب باش زیاد آب نخوری که دستشوییت بگیره...چون من یه بار سر آزمون قلم چی وقتی به فیزیک ها رسیدم همینطوری شدم...هر چی هم به مراقب گفتم بزار برم بیرون نمیزاشت...در ضمن شو کول هم چیز بدی نیست ....
این تاثیر نمره های نهایی کسی میدونه چطوریه؟منظورم اینه که روی درصد هات اضافه میشه یا نه؟
من این طوری شنیدم که می گن مثل درصدامون که تراز می شن نسبت به درصدای بقیه همین طوری میان نمراتمونم جداگانه تراز می شن و بعد میانگین وزنی تراز درصد و تراز نمراتمونو به نسبت 85 و 15 به دست میارن که می شه نمره ی تراز اون درس مون
در مورد تغذیه توصیه دکتر نکویی شکلات و آب پرتقال هست نظرشونم اینه که اگه صبحانه رو کامل خورده باشیم ساعت 10 قند خون مون میاد پایین (و گرنه زود تر این اتفاق می افته) که باید شکلات و آب پرتقال بخوریم البته من شخصا آب نبات رو به شکلات ترجیح می دم![]()
بچه ها ایا میشه سوالات جامع سنجش و قلم چی رو گیر اورد
مثلا اگر سر امتحان نرفتیم از جایی میتونیم بگیریم
خودشون میزارن تو سایت
سلام
به شما تسلیت میگم و امیدوارم من را در غم خودتون شریک بدونید
به نظر من الان شما باید تمام سعی خود را بکنید که به هدفتون برسید و نباید غم گذشته رو بخورید .مطمئنا در صورت تلاش و قبول شدن در رشته مورد علاقتون می توانید روح آن مرحوم را شاد کنید ... پس این شادی از از پدر بزرگوارتان دریغ نفرمایید.
شما تا قبل عید به گفته خودتون خوب درس میخوندید و حتما نتیجه آن را خواهید گرفت
در رابطه با دروس عمومی هم بگم حتما بخونش چون 100% جواب میده
من خودم یه 2-3 هفته ای هست دارم میخونمشون افزایش درصد شدیدی داشتم:
مثلا دینی رو 14 اردیبهشت بود فکر کنم 87 تجربی رو زدم 5% چند روز پیش شد 50% (انسانی 87) تازه کلی به دقتی هم کردم که این شد!
ادبیات 20-30 درصدی رو رسوندم به 50 درصد ، عربی 14% شدش 62%!
تازه رو همه اینها به 80% امیدوارم
شما هم با توکل به خدا تلاشت رو بکن ما هم برات دعا می کنیم ، ان شالله نتیجه خوبی خواهی گرفت![]()
سلام.
خارج 88 :
ادبیات: 29 !!(8 تا غلط داشتم با یه عالمه نزده!!)
عربی: 66
دینی: 58
زبان: 70
ریاضی: 57
فیزیک : 70
شیمی: 54
ای بابا!!! اصلا پیشرفت که نمی کنم هیچی پسرفت هم می کنم!!!
چیکاررررررر کنم با این هندسه تحلیلــــــــــــــــــــ ــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! همش از این کم میارم!! هر دفعه یه عالمه از هندسه تحلیلی نمی تونم جواب بدم! چیکار کنم؟؟؟
سلام
امروز 86 خارج رو زدم تا حالا اینجوری گند نزده بودم
میشه یکی تخمین بزنه میخوام ببینم واقعا سخت بوده یا من خیلی شنگول بودم
ادب:60
عرب:60
دینی:50
زبان:66
ریاضی35
فیزیک:50
شیمی:66![]()
Last edited by Ali-ch; 10-06-2010 at 12:07.
بين 5000 و 5500 منطقه1سلام
امروز 86 خارج رو زدم تا حالا اینجوری گند نزده بودم
میشه یکی تخمین بزنه میخوام ببینم واقعا سخت بوده یا من خیلی شنگول بودم
ادب:60
عرب:60
دینی:50
زبان:66
ریاضی35
فیزیک:50
شیمی:66![]()
Last edited by saeedsamiri; 10-06-2010 at 12:11.
ریاضی رو 35 زدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)