دوستان ظهر تا حالا کسی مشکل افزایش پینگ نداره؟؟؟؟![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان ظهر تا حالا کسی مشکل افزایش پینگ نداره؟؟؟؟![]()
خداییش پایدار بودن اینترنت کشور رو داشته باش...
این 4 تست به فاصله 2 دقیقه گرفته شدن....هر 30 ثانیه یه تست:
این شب جمعه ای فقط دعا می کنم که خدایا هر موقع وقت کردی این دزد خونه ها ( شرکت مخابرات ایران و شرکت های ارائه دهنده اینترنت) رو روی سر صاحباشون خراب کن!!!!![]()
مال من هم حدود یک ساعت خیلی افت کرده بود و کم و زیاد میشد شدید....
ولی از 10 دقیقه پیش استیبل شده دوباره رفت رو همون 240 تا
عزیز برو خدارو شکر کن
شما گفتی سرعتش خوبه ماهم رفتیم از همیار 1 ماهه 3 گیگ گرفتیم 512
شبا که دانلود می زارم سرعتش روی 10 کیلوبایت
کل شب بیشتر از 500 مگ دانلود نمی کنه
قربون شاتل لااقل با اینکه سرعت شبانش کم بود ولی شبی 1.5 گیگو می زد
ما که پشیمون شدیم همیارنت گرفتیم تموم که شد می ریم یه شرکت دیگه
مخابرات امروز ظهر پینگ خارجی زده بود بالا ولی بعد یکی دو ساعت درست شد . مخابرات یه مدت هست که خوب شده وضعیتش و اوکی هست .
داداش مال من شبا سرعت پایین میاد ولی نه 10 یا 20...حداقلش میشه 100 تا...ولی از 4 به بعد میشه همون 200 تا...تازه بدترین مرکز مخابراتی هم هستم..مرکز دستغیب
یه زنگ بزن به پشتیبانی ببین مشکل چیه شاید قابل حل باشه...کدوم مرکز مخابراتی هستید؟؟؟
سرعت روزتون چقدره؟؟؟
من دیشت قسمت های 13 سریال سوپرنچرال و اررو و انیمه ناروتو شیپودن و قسمت 3 و 4 ویلای من و فیلم سرباز جهانی 2013 و مسابقه مرگ رو کامل دانلود کردم...حدود 2 گیگ حجم همشون بود...البته من دانلود منیجر رو تنظیم میکنم که از ساعت 2:05 تا 6:55 خودش اتومات دانلود کنه و میگیرم میخوابم..نمیدونم سرعت چه حدودی بوده...ولی صبح ساعت 6 که بیدار شدم دیدم فیلم آخری رو داره با سرعت 214 دانلود میکنه
دوستان کسی نرم افزار سراغ نداره بتونه سرعت اینترنت رو در یک بازه زمانی چند ساعته به صورت نمودار نشون بده؟؟؟
سلام
دوستان نظرتون در مورد سرویس اینترنت 2048 کیلو بیت حجمی 05 گیگ در ماه اسیاتک چیه ؟ کسی تا حالا این سرویس گرفته؟
من الان سرویس 128 دارم که سرعت شبانه 30 کیلو بیشتر نیست می خواستم بدونم سرویس 2 مگ چجوریه ایا سرعت شبانه بیشتره یا فقط پول اضافی دارن میگیرن ممنون
من دستغیبم
دیشب تست کردم یه فایل از پارس انلاین گرفتم سرعتم رفت رو 200
پی سی دانلود روی 60 بود بقیه ی سایتای خارجی هم که می گیرم روی 20
مشکل از چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)