يك جوري ميگي كه به زايكسل ، سيمفوني هم برسي؟
چون من به دليل محدوديت هاي پارس آنلاين يا بايد زايكسل ، يا سيمفوني و يا ايسوس بگيرم(البته من الان مودم معمولي دارم و مي خوام بفروشم و مودم وايرلس بگيرم پس ترتيب كيفيت مودم هاي وايرلس را بگذاريد)![]()
يك جوري ميگي كه به زايكسل ، سيمفوني هم برسي؟
چون من به دليل محدوديت هاي پارس آنلاين يا بايد زايكسل ، يا سيمفوني و يا ايسوس بگيرم(البته من الان مودم معمولي دارم و مي خوام بفروشم و مودم وايرلس بگيرم پس ترتيب كيفيت مودم هاي وايرلس را بگذاريد)![]()
ببین افرادی که با زاکسل کار کردن تعدادشون زیاد نیست که بشه با مودم های دیگه مقایسه شه.
ولی کسایی که با زاکسل وایرلس کار کردن دیدم مثل خودم راضی بودن.
زاکسل هم تقریباً یه ساله که اومده و دو تا شرکت شاتل و پارس آنلاین رو میدونم که به عنوان مودم اول برای خودشون میشناسن. ولی برندهای دیگه از خیلی وقت پیش تو ایران استفاده میشده.
پس شما ميگي زاكسل مودم خوبيه(البته دقت داشته باشيد منظورم وايرلس هست)
ببينيم بقيه نظري دارند
فقط روی فرش یا موکت قرار ندهید. جای صاف بزارید که جریان هوا از زیر عبور کنه اگه سنگ باشه که دیگه بهتر.
زایکسل همچین کمتر از لینکسیس نیست یه سری قابلیت مدیریتی هم داره که بقیه ندارن البته فقط وایرلس داراش.
از بازار تهیه کنید 10 20 تومن ارزونتره.
فن اوا توی سی دی اموزشیش که برای مودم های خودش به صورت pdf ساخته، کلی تنظیمات مختلف انجام داده.مثلا firewall رو غیرفعال کرده، کلی ip های مختلف توی قسمت های مختلف وارده مثل ip host و ip url و internet ip و ... و در قسمت WAN و LAN و DNS چندتا عدد وارد کرده و بعضی گزینه ها رو دستکاری کرده. حالاگزینه های tp-link با زیمنس های فن اوا فرق داره. برای همین پرسیدم
خب همه اینا برای اینه که به اینترنت وصل بشی ، وقتی وصلی دیگه چه احتیاجیه؟
DNS هم وقتی رو اتوماتیکه ، DNS های خود شرکت هست
صفحه اول تنظیمات مودم ، DNS ها رو میبینی و با DNS هایی که فن آوا توی اون PDF وارد کرده ، مقایسه کن
اگه مشکلی هست ، آدرس PDF رو بده تا برات توضیح بدم اون عددا چیه
سلام
شرکت شاتل میگه فقط باید مودم زاکسل از خودم بخرین ! ولی من میخوام مودم asus am604g یا tp-link 8901 بخرم ... کسی از دوستان که شاتل داشته باشه از این مودم ها استفاده میکنه ؟
نصب این مودم ها راحته ؟ خودم میتونم انجام بدم ؟ با شاتل به مشکل نمیخورم ؟
شرکت شاتل غلط زیادی کرده
نصب این مودم ها هم راحته
حتی اگه زاکسل هم خواستی بخری ، برو از بازار بخر ، مطمئنا ارزونتره
بگو مودم خودم دارم برو از بازار بخر. همون زایکسلو اینا 95 میدن بازار 80 تومنه !
البته همون 8901 هم خوبه هم ارزونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)