اوه نو !
امیدوارم بودم برداشت بدی نداشته باشی از حرفام دوست خوبم ... به خدا فقط قصدم ارائهی نظرم بود تا بتونیم به یه نتیجهی درستی برسیم ...
عزیز دلم حرف بدیه؟!جای این طرز خطاب کردن اینجا نیست... مگه شما دعوا داری؟خب تو ادبیات من حرف بدی نبود تا این لحظه! خب چشم، دیگه استفاده نمیکنم که فکر نکنن دعوا دارم
به خدا من هم قصدم جز اونی که بالا گفتم نیست ... لحن شما هم تو پست قبل یه خورده عاقل اندر سفیه بود دیگه! قبول نداری؟! من دارم میگم شما اگه منطق منو قبول نداری، خودت بیا نگاه کن نظر بده !! این حرف بدیه؟!این چیزی نیست که بخوای به خاطرش ناراحت بشی و لحن صحبتت رو عوض کنی... من فقط نیت و قصد کمک داشتم...
اگه قرار باشه از تک تک جملات لحن بدی برداشت کنیم که سنگ رو سنگ بند نمیشه
من هم به طور مثال اینو گفتم که اگه چنین چیزی وجود داشت، دیگه نقصی نبود! مشکل اینجاست که متن فاقد همچین چیزیه ... حالا چه this refers to چه هر چیز دیگهای ...خوب من کی گفتم اون حتما This refers to باید باشه؟! این یه مثال بود که همون لحظه به ذهنم رسید...
ترجمهایه که خودتون نوشتید استاد:چرا حرف تو دهن من میذاری؟ من کی گفتم اینو؟! این یکیو دیگه گردن من ننداز...
فرضیهی عقلانیت٬ صرفهجویی و توضیحات معقول مبتنی بر اعمال بهینهسازی (یعنی به حداکثر رساندن سود و کارایی٬ بیشینهسازی) منطقی افراد که تا اینجا بدان پرداختهایم
ای وای !! چرا باید یه درصد احتمال بدم که از این واژه خوشتون نمیاد آخه؟!من واسهی اون ترجمه وقت گذاشتم اونوقت شما حتی لایق ندونستی یه Copy/Paste ساده بکنی... شخصا از واژهی blablabla خوشم نمیآد... مثل Whatever حالمو میگیره...
خب اون بخش میانی رو نباید میآوردم، نه به خاطر اینکه زحمتتون رو کمارزش جلوه بدم!!!!! بلکه واسه اینکه تمرکز رو همین نهاد و گزارهی اصلی باشه !! واقعاً انقدر توهینآمیز بود این کار؟!!!!!!!
خب توی پست قبلیم که عرض کردم:خوب شما که جملهها رو نذاشتی چه انتظاری داری؟! من که علم غیب ندارم! تا جایی که دادی ترجمه شد و خودت باید توی متن میذاشتی که توپیدی به من...
این یه جملهی کامله، یعنی بعدش نقطه داریم! یعنی هیچ چیز دیگهای بعدش نیست! بعد که دیدم موضعتون در مورد برگردان جمله تغییری نکرد، جملهی بعدی رو هم آوردمممنون، اما مشکل اینجاست که این یه جمله ی کامله !!! من هم مشکلم با همینشه ... فرضیه ی عقلانیت که این جوریه، خب که چی؟! آخرش نقطه داره !!
من غلط بکنم !! دارم میگم اگه با منطق من جور در نمیاد، خب با منطق شما does it make sense ؟!!!! این زدنه؟! :(بیا ما رو بزن دیگه...
ببخشید اگه سوتفاهمی پیش اومد !! کاش عذرخواهیها رو در حد حرف ندونیم !! چرا من باید با شما که دارید واسه جواب دادن به من وقت میذارید و زحمت میکشید، دعوا داشته باشم؟! یا قدرنشناس باشم؟!
امیدوار بودم تغییر لحن رو جز عادی و جداناپذیری از بحثها بدونید ! که خب این طور نبود و من باز هم چیزی ندارم جز اینکه بگم شرمنده! ببخشید!![]()