تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 774 از 1137 اولاول ... 274674724764770771772773774775776777778784824874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,731 به 7,740 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

واقعا از esilovexp ممنونم.....
    اگر نبودی من چی کار میکردم؟؟؟؟هـــــــــا؟؟؟؟ ؟نه بگو!!!!!!
    بازم سوال:
    1)برای هندسه پایه گاج سفید باید هندسه1جدا ویه هندسه2 جدا بگیرم یعنی یه کتاب که1و2 باهم باشن نداره؟

2)نظرتون درباره هندسه پایه و تحلیلی نشر دریافت چیه؟

3)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟

4)کتاب های رمزینه در کدام درس ها قوی و خوبن؟و کدوم نوعش خوب؟

دنیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااesilovexp ...!!!!

2. این کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

babak_gww

گلم دو تا پیشنهاد دارم که تخصصا واسه امتحان نهاییند ولا غیر ... یعنی تو این دست کتاب بی نظیرن :

حساب دیفرانسیل و انتگرال منتشران خانم نفیسه انصاری : خودم با خوندنش تونستم دیف 1 بیست دیف 2 تقریبا بیست بشم ! اما یه مسئله هست که این کتاب مثل همه کتاب های دیف 2 جلده . چون من تا حالا هر چی کتاب دیدم کنکوری غیر کنکوری همشون دیف 1 و دیف 2 شون جدا بوده .. این منتشرانم استثنا نیست اینم دو جلده . شما که نمیخوای 2 تا دیف رو امتحان بدی ؟! خلاصه توپه واسه نهایی .. دومین هم کتاب پرسمان گاجه که فقط سوال امتحانیه که اگه از هر زیر بخش سه سوال رو حل کنی 15 میاری !! گل واژم هست که اونم شبیه گاج پرسمانه ... فقط یه پیشنهاد اونم اینکه برو سایت سنجش و ارزشیابی تحصیلی سوالات خرداد و شهرور و تیر و اسفند و دی 89 و تیر و خرداد 90 رو حتما دانلود کن که دستت بیاد . اخه هیچ کتابی این سوالای جدید رو نداره ... این پیشنهاد رو کسی داره بهت میکنه که مطمئنه که 1 - کتاب اضافه نداره 2 - این کتاب کارش نهاییه ... اخرین مطلب اینکه تو خوندن این کتاب اول قسمت اموزشی رو بخونید و بدون هیچ توقفی برید قمست دوم یعنی سوالات امتحانی . قسمت سوم که تست های کنکوره به درد شما نمیخوره (نترس ! این تستا واسه پر کردن کتاب بوده ... اصلا هدف کتاب تست نیست ) . نهایت اینکه اگر بحثو بلدید و سوال میخواید از نوع نهایی پرسمان تکه ....

دوست گلم دمت گــــــــــــــــــــــــ ــــــــــرم

رفتم همین کتابو گرفت ، خیلی ساده و خوبه ، مرسی از لطفت ، واقعا ممنون

4. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Lj Wallace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز
    اول این را برایت بگویم که اگر شما رفتید بازار و انواع رنگارنگ از کتاب ها برای ژنتیک و زیست گیاهی را یافتید بدان و مطمئن باش که فقط همین دو کتاب بهترین می باشد حال نکات مرتبط به هریک از این دو برات میگم:
    1) اول اینکه هر دو عالی می باشند ولی بسیاری از دوستان نظر مساعدتر نسبت به دکتر آرام فر داشته اند.
    2) دکتر آرام فر بیان بهتر و روان تر در توضیحات دارند و حجم کتاب ها کم می باشد و در کتاب از عکس زیاد استفاده نشده است.
    3) دکتر حامد اختیاری در مقدمه به وضوح به تجربیات شخصی خودش اشاره داشته است که به خوبی فرد را متوجه این می سازد که چه کسی و با چه پشت زمینه ای از تجربیات این کتاب را نوشته است.
    4) دکتر حامد اختیاری بنا بر ساختار کلی ای که در کتاب های نموداری مهروماه رعایت می شود به خوبی آن سازماندهی فکری که یک فرد با مطالعه کتاب در هر مبحث می خواهد دنبال نماید را در ابتدای هر مبحث آورده است و پیروی از این ایده در یادگیری هر مبحث بسیار عالی نقش مثبت خود را نشان میدهد.
    5) در این کتاب های دکتر حامد اختیاری از عکس های متنوع و بسیاری استفاده شده است و هرچند که عکس ها سیاه و سفید هستن ولی در تفهیم مطلب که بر پایه استفاده از حافظه تصویری می باشد به خوبی مطلب را برایت روشن می سازد.
    6) حجم این دو کتاب حامد اختیاری زیاد می باشد, چیزی حدود 222+325 (547) صفحه می شود که حال اگر شما هم خواسته باشید همانند بسیاری از داوطلبان جدی کنکور سراسری تجربی این چهار کتاب خیلی سبز! برادران نصری را بخوانی با یک حجم سنگین از کتاب ها روبه رو خواهی شد که مستلزم یک برنامه دقیق و حساب شده از برای تمامی آنها می باشد. (376+400+384+480) 1640 + 547 = 2187 صفحه
    7) همچنین این دو کتاب دکتر حامد اختیاری حدود 2000 تا تست دارد و حساب حل و تحلیل این تعداد را هم باید در نظر بگیری.
    8) و همچنین این را باید میگفتم که این کتاب های دکتر حامد اختیاری هریک شامل یک CD می باشند که حاوی فیلم های آموزشی خوبی می باشد که در تفهیم مطلب به خوبی به شما کمک می کند که در واقع باید گفت که اومدن از فیلم ها و انیمیشن های آموزشی خارجی استفاده کرده اند و هریک را دوبله نموده اند.
    خیلی خیلی ازت ممنونم انقدر قشنگ توضیح دادی که فکم افتاد پایین
    امیدوارم بتونم بیشتر از تجربیاتت استفاده کنم

برای آموزش فیزیک پیش هم میخوام سری سه جلد کتاب های آموزش فیزیک پیش فار را بخونم
    دوست گلم فیزیک پیش فار 4جلدیه!

6. این کاربر از Lj Wallace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

خیلی خیلی ازت ممنونم انقدر قشنگ توضیح دادی که فکم افتاد پایین
    امیدوارم بتونم بیشتر از تجربیاتت استفاده کنم

دوست گلم فیزیک پیش فار 4جلدیه!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قراره که تو یه جلد چاپ بشه من کتابای موجود الانو گفتم

اگه اینطوری بشه خیلی خوب میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

esi جان
    نظرت راجع به ریاضی تجربی چیه؟ هم آموزش هم تست؟
    واسه کسی مثل من که ریاضیش تعطیل تعطیله!
    Last edited by Lj Wallace; 06-09-2011 at 19:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام دوستان

نظرتون درباره ی ارایه نشر الگو و دین و زندگی سبز چیه؟

منظورم این کتابه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

سلام دوستان

نظرتون درباره ی ارایه نشر الگو و دین و زندگی سبز چیه؟

منظورم این کتابه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دين و زندگی خيلی سبز رو کار کردم عالی هست درسنامه های عالی و مفهومی+پرداختن به انديشه و تحقيق و تستش+ بررسی ريز و جامع آيات+ترکيب سه سال
    من کاملا" راضی ام

ببین رفیق
    در بالا گفتم که سطح فیزیک 3 و گاج سفید و حتی در مقایسه با فیزیک پایه نشر الگو چگونه هستش که شاید بشود ترتیب زیر را از هم فیزیک 3 برایش داشت:
    سطح متوسط: فیزیک پایه گاج سفید احمد جوکار
    سطح سخت: فیزیک پایه نشر الگو رضا خالو + سید مجتبی سادات + و یک عزیز دیگر
    سطح سخت و مفهومی با تمرکز بالا: فیزیک 3 خیلی سبز احمد مصلایی
    دوست عزیز از اینکه شما میگید تست های فیزیک گاج سفید را بالای 90% میزنید ممنون میشوم که شما هم در مورد فیزیک و روش مطالعه و تجربیات خود در فیزیک همانند سایر دوستان از جمله Mineworld صحبت نمایید و هرگونه تجربه ای هم که داشته باشید بسیار ارزشمند می تواند برای من و سایر دوستان باشد.
    در مورد ادبیات هم بنده در بالا توضیح دادم. اصل اول در ادبیات و حتی سایر دروس, تسلط بر مفاهیم کتاب های درسی می باشد که این امر در مورد زبان و ادبیات فارسی با مطالعه کتاب های دکتر هامون سبطی به خوبی پاسخگو می باشد و حال اگر خواهان کسب اطمینان و تسلط و درصدهای بالاتر هستی می توانید این سه کتاب ادبیات خیلی سبز را هم تست هایش را تمرین نمایی که می شود گفت که بهترین مجموعه تست های سخت و مفهومی در ادبیات را شامل می شود.
    برای فيزيک 2:
    تست های گاج رو بالای90 درصد زدم البته منهای فصل کار و نرژی که برای بعد از يادگيری مکانيک و ديناميک پيش گذاشتم
    سال دوم دبيرمون تدريس مفهومی نداشت و کاملا" تستی کار ميکردم مثالاش و تدريس تست های کنکور بود تابستون اون سال و تابستون امسال هم مدرسه کلاس گذاشته بود دبير مفهومی در حد کنکور و البته گيج گيجی کار ميکرد
    تابستان امسال ابتدا مبتکران فيزيک 2 تأليف محمود زاده رو خوندم تا درک فيزيکيم بالا بره و مفاهيم رو کامل متوجه بشم و ياداوری بشه البته اين مورد وقتی نميبرد
    بعد هم جزوه ی تابستان امسال که شامل مثال و درسنامه ی خيلی کوچيک هست
    و بعدش هم تست ها و درسنامه گاج سفيد
    اکثر سؤال ها فيزيک 2 گاج آسون هست نياز به درک فيزيکی چندانی نداره اغلب هم در حد جايگذاری هست
    به همين سادگی و خوشمزگی

برای فيزيک 3:
    تا حالا سه تا فصل خيلی سبز رو زدم درصدم قابل قبول هست فکر کنم حول 80 هست
    طول سال همين دبير دومی رو داشتيم تدريس داشت و مثال و تست کنکور
    با اينکه من سر کلاس اون طور که بايد کار نکردم اما اقلا" از نظر مفهومی مشکل اساسی ندارم
    حالا هم برای تست ابتدا جزوه رو ميخونم و بعد هم درسنامه خيلی سبز رو دقيق ميخونم و تست ميزنم
    اين هم به همين سادگی و به خوشمزگی
    کتاب فيزيک 3 خيلی سبز واقعا" با حال هست با اينکه علاقه چندانی به فيزيک ندارم ابا برام جالب و لذت بخشه
    سراغ قسمت يک گام فراترش تا حالا نرفتم چون کارهای درسی مهمتری دارم

و در نهايت فکر نميکنم فيزيک تعريفی باشه تو برخی سؤالای مفهومی ميمونم مخصوصا فيزيک 2

ميشه فيزيک پيش انتشارات گاج و خيلی سبز و کتاب های بنام ديگه رو يه مقايسه بفرمايين؟
    فکر نکنم فار با توجه به حجم بالا مناسب من نيست

تا حالا پست به اين طولانی ای در پی سی ورلد نداده بودم
    Last edited by D_felfelak; 06-09-2011 at 22:00.

12. 3 کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    کتاب هایی که دارم یا قرار که بگیرم لطفا نظر بدید
    ادبییات هامون سبطی +تست خیلی سبز
    عربی ایاد فیلی +تست گاج + گاج سبز 2و3
    دینی گاج +همگامان برای تست
    زبان اناری +خیلی سبز
    دیف رمزینه+تست فایق+خوش خوان+قلم چی؟؟؟؟
    گسسته به پیشنهاد دوست خوبم فار +منتشران +کتاب درسی
    هندسه تحلیلی گاج +اگه وقت داشتم الگو
    هندسهپایه گاج+الگو+ کتاب درسی
    فیزیک رمزینه +فار +خوشخوان +الگو +قلم چی؟؟؟؟؟ فیزیک2اگر اندیشه سازان گیر نیووردم چی بگیرم؟
    شیمی مبتکران

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام
    کتاب هایی که دارم یا قرار که بگیرم لطفا نظر بدید
    ادبییات هامون سبطی +تست خیلی سبز
    عربی ایاد فیلی +تست گاج + گاج سبز 2و3
    دینی گاج +همگامان برای تست
    زبان اناری +خیلی سبز
    دیف رمزینه+تست فایق+خوش خوان+قلم چی؟؟؟؟
    گسسته به پیشنهاد دوست خوبم فار +منتشران +کتاب درسی
    هندسه تحلیلی گاج +اگه وقت داشتم الگو
    هندسهپایه گاج+الگو+ کتاب درسی
    فیزیک رمزینه +فار +خوشخوان +الگو +قلم چی؟؟؟؟؟ فیزیک2اگر اندیشه سازان گیر نیووردم چی بگیرم؟
    شیمی مبتکران
    کتابهای هامون سبطی برای ادبیات خیلی خوبن. البته کتاب راهبردی و یادگیری زبان فارسی مبتکران که نویسنده اش همین هامون سبطیه و اقای عمرانی زیاد به درد کنکور نمیخوره. همون زبان فارسی نشر دریافت رو بگیری خیلی خوبه. البته برای تست بیشتر که واقعا نیاز هست کتاب زبان فارسی سبز یا رمزینه یه کتاب خوب دیگه بگیر.برای تست بیشتر در قرابت هم نشر الگو. برای ارایه هم رمزینه خیلی خوب توضیح داده.البته برای تست بیشتر برای ارایه میخوام کتاب ارایه نشر الگو رو هم بگیرم.برای تاریخ ادبیات هم بین کلک و رمزینه شک دارم.

برای عربی ،برای اموزشش همین عربی ایاد فیلی خوبه و برای تست بیشتر هم کتاب سبز یا نشر الگو نوصیه شده.

دینی گاج این جدیده رو نمیدونم خوبه یا نه ولی همگامان برای دینی خیلی طرفدار داره در این سایت (خود من هم همینو خوندم و تمومش کردم).البته برای تسلط بیشتر میخوام یه کتاب تست دیگه مثل سبز رو بخرم.

برای زبان هم همون کتابهای اناری به نظر من کافیه(زبان 3 و پیش دانشگاهی مبتکران و کتاب درک متن به زبان ساده مبنکران.البته من میخوام برای ریدینگ از کتابهای دیگه هم استفاده کنم.)

دیف چون عوض شده ،خود من هم نمیدونم باید چی کار کنم.

گسسته فار و گاج سفید کتابهای پرطرفدارین.

برای هندسه تحلیلی هم گاج میخواهم بخونم.(نفر اول 89 هم گاج سفید رو خونده بود)

هندسه پایه کتابهای فرهاد ابوالقاسمی(مبتکران) و گاج سفید طرفدار دارن.البته ای کاش یکی هم درمورد کتاب هندسه پایه نشر دریافت توضیح میداد که اگه خوب باشه ما هم بگیریم!

برای فیزیک 1 و 2 اندیشه سازان البته اگه گیر نیووردی فیزیک پایه گاج سفید خوبه .کتاب فیزیک پایه نشر الگو هم تعریفشو شنیدم. برای فیزیک 3 کتاب دکتر فرین کمانگر (چاپ مبتکران) و کتاب خیلی سبز احمد مصلایی، عجیب طرفدار دارند!!!(فیزیک 3 رمزینه هم تعریفشو شنیده ام). به نظر میرسه انتشارات سبز هم ؛احمد مصلایی ،برای فیزیک پایه کتاب داره تالیف میکنه.برای فیزیک پیش دانشگاهی هم کتاب های خیلی سبز احمد مصلایی توصیه شده. البته به احتمال زیاد مبخواهم گاج سفید رو هم بخونم.

شیمی هم کتابهای تست مبتکران. البته کتاب خیلی سبز هم برای پیش دانشگاهی طرفدار کم نداره!من یکی که به بهمن بازرگانی اعتماد کامل دارم و به همون مبتکران بسنده می کنم.

این ها نظر من بود .من سعی کردم تجربه ی خودم و نظر دوستان در این سایت رو به عرضتون برسونم.
    Last edited by POUYOL; 07-09-2011 at 19:53.

15. 3 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •