کتاب آشنایی با دفاع مقدس عوض شده ! انتشارات سمت
کتاب آشنایی با دفاع مقدس عوض شده ! انتشارات سمت
دوستان توجه کنید ...
اونهایی که درس های اختیاری دارن میتونن آشنایی با دفاع مقدس رو بردارن . اونایی که همچین واحد هایی ندارن اصلا لازم نیست این کتاب رو بردارن ، چه بسا اگه بردارین هیچ تأثیری تو معدل کل ـتون هم نذاره !
اول ببینید دروس اختیاری دارین یا نه بعد اقدام به برداشتن این کتاب کنید ... من نزدیک بود این اشتباهو بکنم ! ولی چون واحد های اختیاری ندارم لازم نیست اصلا پاسش کنم .
من که برداشتمش آره کلاس داره
بین این درسای اخلاق اسلامی کدومشون راحت تره؟بین تفسیر قرآن و نهج البلاغه چی؟
والا کسایی که پاس کرده بودن گفتن آیین زندگی و نهج البلاغه راحت تره.منم این ترم نهج البلاغه رو برداشتم
میگم حد نصاب یه درسی که ظرفیتش 35 نفره چقدره؟اگه به حد نصاب نرسه چی میشه؟
سلام . نیازی نیست به حد نصاب برسه . همین که به 4 ، 5 نفر برسه کفایت میکنه و کلاس تشکیل میشه .
چرا انتخاب واحد اینقدر زود بسته شد
هنوز استاده نمره دوتا درس نزده که بدونم قبولم من دوتا درس که پیش نیازشون هنوز نتیجه اعلام نشده برداشتم
الان دانشگاه ما فارسی رو تو 11 تا گروه ارائه داده این گروهی که من برداشتم 4 نفر ثبت کرده بودن توش یعنی کلاسش تشکیل میشه؟
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که نمره ی یکی از درسام تو کارنامه اعمال نشده یعنی اعلام شده و نگاه کردم ولی تو کارنامه تاثیر داده نشده و زده 3 واحد اعلام نشده هنوز میخواستم ببینم مشکل چیه؟
عجله نکن بازم ورمیدارن و کلاس تشکیل میشه .
مشکل خاصی نیست . هنوز از طرف دانشگاه تایید نشده و در معدل اعمال نشده . خودش تایید میشه و اعمال میشه . اگه رنگ نمره هم قرمز یعنی هنوز زمان اعتراض داری و میتونی اعتراض بزنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)