تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 774 از 905 اولاول ... 274674724764770771772773774775776777778784824874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,731 به 7,740 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام دوستان

یه روآ داشتم مدل 87 که فروختم و با چهار برابر پولش یه پارس دوگانه از نمایندگی تحویل گرفتم .

الان مشکل اینه که من نمی تونم فرق بین روآ قبلی با این پارس رو تشخیص بدم ! شتاب و سرعت که همونه روی بنزین فقط صداش کمتره و روی گاز بدتر !

چون تو آب بندیه زیاد بهش فشار نمیارم ولی یه جوریه ماشین ، خوب گاز نمیخوره

از یکی شنیدم که گفت با ماشین صفر باید گاز بدی از همین اول تا گلوش باز بشه ؛ منم همین کار رو کردم و فکر می کنم یکم بهتر شده ؛ به نظرتون منطقیه این کار ؟

ماشینهای پژو ماشینهایی هستن که صفر تا 100 بالا دارن و در سرعتهای بالای 100 کیلومتر به شدت افت توان خودشون رو نشون میدن.
    تفاوتهای پژو و روا در سریعتر پیچیدن در سر پیچها ، تفاوت در صدای مسخره اگزوز ، روشن شدنه راحت تره ماشین در استارت سرد. پایداری در سر پیچها با سرعت بالا. راحتی فضای اتاق و زیبایی. زیبایی در طراحی ظاهری. توان سرمادهی کولر بالا. نرمی در سیستم دنده. نداشتن دیفرانسیل عقب و میله گاردان و وجود کاهش ارتعاش. سیستم الکترونیکی مدار برق و کامپیوتر هوشمند در تغذیه سوخت رسانی و جبران توان در سربالایی ها. تحمل در هوای گرم مانند مناطق جنوبی کشور. مانور سریع. اسپورت بودن. اسپورت پذیری مضاعف. سیستم مدار موتور پایدار تر و کاهش مصرف سوخت نسبت به روا در ازای امکانات ارائه داده شده.
    بوق.. ( بعله آقا بوق. خنده داره مگه... بوقه دیگه. کلی پولشه). شیشه های برقی. چراغ مه شکن. گشتاور سریع موتور.

کلاس... میتونی موقع رانندگی عینک بزنی و آدمس بترکونی. قبلا با روا میتونسی؟!

از یکی شنیدم که گفت با ماشین صفر باید گاز بدی از همین اول تا گلوش باز بشه ؛ منم همین کار رو کردم و فکر می کنم یکم بهتر شده ؛ به نظرتون منطقیه این کار ؟
    هرگز همچین کاری نکنید و اگر کسی همچین چیزی را به شما پیشنهاد داد. از او بپرسید که مدرک تحصیلی شما چیست؟! مطمئن باشید قبل اینکه به شما پاسخ بدهد حرف اول خود را پس میگیرد.
    دنیای مکانیک دنیای نیروها روابط و کار هستند. دنیای عواطف و احساسات نیستند. مگه ماشین گلو داره که بخاد باز شه. اون میاد یک ماه گاز میده اگزوز رو پاره میکنه، صدای موتور میشه شبیه هواپیما و پیش خودش فکر میکنه ماشین رفته تو کلاس F1 و خیال میکنه الان ماشینش با دنده 3 داره 165 تا ونصفی راه میره. روزی هم 20 لیتر بنزین میزنه..!
    آسیبهایی که به خودرو در گاز دادن وارد میشه بسیار بالاست و شما را خیلی زود از خودرو دلسرد خواهد کرد.
    شما با ماشین خود در دنده 5 با سرعت 150 راه بروید ولی هیچ وقت با دنده 4 سرعت 130 کیلومتر نروید.

اگر بر روی مصرف سوخت خودر تمرکز کنی مطمئن باش 5 برابر اون میزان رو بر روی تعمیر و نگهداری و آسایش خودتون سرمایه گذاری کردید.

پدر من یک موتور هوندا 125 cc مدل 62 داشت. و البته هنوزم هست، اما اینکه گفتم داشت رو توضیح میدم.
    این موتور در واقع از خود ژاپن اسمبل شده بود. چون تو ایران اسمبل نمیکردن و اکثرشون با کانتینر وارد میشد. پدر این موتور رو سال 64 دسته دوم خرید و تا اینکه در سال 81 برادر ما به سن بلوغ رسید.
    به مدت 2 سال برادر ما موتور سایکل ران شهر ما بود و تو اون دوران هیچ موتوری نبود که بتونه از لحاظ شتاب وسرعت به این موتور برسه. وبعد اون دو سه سال برای اولین بار کلاچ موتور وپیستون موتور عوض شد و هیچ وقت این موتور نتونست بالای 90 تا بره.
    Last edited by siava5h; 20-11-2016 at 18:11.

2. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اقا مجمد یا اقا کسرا وسایر دوستان سوال فنی فوری دارم اگر کسی دقیق باذکر دلیل بگه ممنون میشم

ولتاژ شمع موقع جرقه زدن چند ولت است؟؟؟

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقا مجمد یا اقا کسرا وسایر دوستان سوال فنی فوری دارم اگر کسی دقیق باذکر دلیل بگه ممنون میشم

بستگی به مدل ماشین داره، نوع سیستم جرقه زنی، مخلوط سوخت در سیلندر، gap، و نوع الکترود و...
    میتونه بین 5000 ولت تا 130.000 ولت باشه.

5. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ماشینهای پژو ماشینهایی هستن که صفر تا 100 بالا دارن و در سرعتهای بالای 100 کیلومتر به شدت افت توان خودشون رو نشون میدن.
    تفاوتهای پژو و روا در سریعتر پیچیدن در سر پیچها ، تفاوت در صدای مسخره اگزوز ، روشن شدنه راحت تره ماشین در استارت سرد. پایداری در سر پیچها با سرعت بالا. راحتی فضای اتاق و زیبایی. زیبایی در طراحی ظاهری. توان سرمادهی کولر بالا. نرمی در سیستم دنده. نداشتن دیفرانسیل عقب و میله گاردان و وجود کاهش ارتعاش. سیستم الکترونیکی مدار برق و کامپیوتر هوشمند در تغذیه سوخت رسانی و جبران توان در سربالایی ها. تحمل در هوای گرم مانند مناطق جنوبی کشور. مانور سریع. اسپورت بودن. اسپورت پذیری مضاعف. سیستم مدار موتور پایدار تر و کاهش مصرف سوخت نسبت به روا در ازای امکانات ارائه داده شده.
    بوق.. ( بعله آقا بوق. خنده داره مگه... بوقه دیگه. کلی پولشه). شیشه های برقی. چراغ مه شکن. گشتاور سریع موتور.

کلاس... میتونی موقع رانندگی عینک بزنی و آدمس بترکونی. قبلا با روا میتونسی؟!

هرگز همچین کاری نکنید و اگر کسی همچین چیزی را به شما پیشنهاد داد. از او بپرسید که مدرک تحصیلی شما چیست؟! مطمئن باشید قبل اینکه به شما پاسخ بدهد حرف اول خود را پس میگیرد.
    دنیای مکانیک دنیای نیروها روابط و کار هستند. دنیای عواطف و احساسات نیستند. مگه ماشین گلو داره که بخاد باز شه. اون میاد یک ماه گاز میده اگزوز رو پاره میکنه، صدای موتور میشه شبیه هواپیما و پیش خودش فکر میکنه ماشین رفته تو کلاس F1 و خیال میکنه الان ماشینش با دنده 3 داره 165 تا ونصفی راه میره. روزی هم 20 لیتر بنزین میزنه..!
    آسیبهایی که به خودرو در گاز دادن وارد میشه بسیار بالاست و شما را خیلی زود از خودرو دلسرد خواهد کرد.
    شما با ماشین خود در دنده 5 با سرعت 150 راه بروید ولی هیچ وقت با دنده 4 سرعت 130 کیلومتر نروید.

اگر بر روی مصرف سوخت خودر تمرکز کنی مطمئن باش 5 برابر اون میزان رو بر روی تعمیر و نگهداری و آسایش خودتون سرمایه گذاری کردید.

پدر من یک موتور هوندا 125 cc مدل 62 داشت. و البته هنوزم هست، اما اینکه گفتم داشت رو توضیح میدم.
    این موتور در واقع از خود ژاپن اسمبل شده بود. چون تو ایران اسمبل نمیکردن و اکثرشون با کانتینر وارد میشد. پدر این موتور رو سال 64 دسته دوم خرید و تا اینکه در سال 81 برادر ما به سن بلوغ رسید.
    به مدت 2 سال برادر ما موتور سایکل ران شهر ما بود و تو اون دوران هیچ موتوری نبود که بتونه از لحاظ شتاب وسرعت به این موتور برسه. وبعد اون دو سه سال برای اولین بار کلاچ موتور وپیستون موتور عوض شد و هیچ وقت این موتور نتونست بالای 90 تا بره.
    اطلاعات کامل و خیلی خوبی دادید ولی با این اطلاعات خوبتون باید بدونید تا وقتی که روغن موتور مناسب توی ماشین هست و فیلتر ها تعویض و خلاصه سرویس های دوره انجام شده باشه و مهم تر از اون موتور در دمای عملیاتی باشه، حتی اگر دور موتور مدام اطراف red line باشه هم هیچ مشکلی ایجاد نمیشه.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همونطور که اشاره کردند دوستمون اختلاف پتانسیلیدر حدود بین 7000 تا 25000 بسته به کیفیت و تمیز بودن شمع و وایر عبور می کنه و منظورتون رو از دلیل متوجه نمی شم
    در دستگاهی بنام کویل در متور های بنزینی ( که دارای انواع بسیار زیادی می باشد ) ولتاژ 12 ولت باتری رو بصورت پالسی در کسری از ثانیه به اختلاف پتانسیل بالایی می رسونه که باعث جهش قوص و جرقه بین دو الکترود شمع می شه و عمل انفجار رو شکل می ده

تفاوتهای پژو و روا در سریعتر پیچیدن در سر پیچها ، تفاوت در صدای مسخره اگزوز ، روشن شدنه راحت تره ماشین در استارت سرد. پایداری در سر پیچها با سرعت بالا. راحتی فضای اتاق و زیبایی. زیبایی در طراحی ظاهری. توان سرمادهی کولر بالا. نرمی در سیستم دنده. نداشتن دیفرانسیل عقب و میله گاردان و وجود کاهش ارتعاش. سیستم الکترونیکی مدار برق و کامپیوتر هوشمند در تغذیه سوخت رسانی و جبران توان در سربالایی ها. تحمل در هوای گرم مانند مناطق جنوبی کشور. مانور سریع. اسپورت بودن. اسپورت پذیری مضاعف. سیستم مدار موتور پایدار تر و کاهش مصرف سوخت نسبت به روا در ازای امکانات ارائه داده شده. ه..................................

یک نکته رو اضافه کنم و البته بارها تکرار شده برا همه دوستان عرضمی کنم در ادامه توضیخ های شما دوست عزیز
    منظور از آب بندی کردن خودرو این تیست که به ماشین برعکس فشار بیاریم
    دوستانی رو دیدم که فکر می کردند برای آب بندی نبایید از دنده 3 بالا تر برن و آنچنان فشاری رو روی دنده 3 میاوردند ک بجای دنده 5 هم کار کنه
    و یا دوستی رو دیدم که به اصطلاح خودش برا اب بندی اروم می رفت و در سرعت 40 کیلومتر دنده 5 بود ( دنده مرده به اصطلاح)
    برای ترمز همینطور کسانی رو میشناسم که برای پراید هر 6000 تا 7000 کیلومتر مجبور به تعویض لنت ترمز هستند ولی خود من هر 25000 عوض می کردم و در پژو بالای 45000
    اگر شما کاری کنید موتور بد کار کنه (دنده مرده یا دور بالای بیش از حد) ممکنه جرم و دوده و یا روغن رو به شمع برسونید راهای سوخت رسانی رو دچار گرفتگی کنید و همه اینها باعث کندی و خوب کار نکردن خودرو می شه
    تعویض به موقع روغن و پ یل تر ها و سرویس و تنظیم درست و نه بیش از حد وسواسی و رانندگی متناسب بهترین راه تجربه طولانی و با کیفیت و اسایش رو همراه داره
    Last edited by kasra2002; 21-11-2016 at 01:14.

8. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

همونطور که اشاره کردند دوستمون اختلاف پتانسیلیدر حدود بین 7000 تا 25000 بسته به کیفیت و تمیز بودن شمع و وایر عبور می کنه و منظورتون رو از دلیل متوجه نمی شم
    در دستگاهی بنام کویل در متور های بنزینی ( که دارای انواع بسیار زیادی می باشد ) ولتاژ 12 ولت باتری رو بصورت پالسی در کسری از ثانیه به اختلاف پتانسیل بالایی می رسونه که باعث جهش قوص و جرقه بین دو الکترود شمع می شه و عمل انفجار رو شکل می ده

یک نکته رو اضافه کنم و البته بارها تکرار شده برا همه دوستان عرضمی کنم در ادامه توضیخ های شما دوست عزیز
    منظور از آب بندی کردن خودرو این تیست که به ماشین برعکس فشار بیاریم
    دوستانی رو دیدم که فکر می کردند برای آب بندی نبایید از دنده 3 بالا تر برن و آنچنان فشاری رو روی دنده 3 میاوردند ک بجای دنده 5 هم کار کنه
    و یا دوستی رو دیدم که به اصطلاح خودش برا اب بندی اروم می رفت و در سرعت 40 کیلومتر دنده 5 بود ( دنده مرده به اصطلاح)
    برای ترمز همینطور کسانی رو میشناسم که برای پراید هر 6000 تا 7000 کیلومتر مجبور به تعویض لنت ترمز هستند ولی خود من هر 25000 عوض می کردم و در پژو بالای 45000
    اگر شما کاری کنید موتور بد کار کنه (دنده مرده یا دور بالای بیش از حد) ممکنه جرم و دوده و یا روغن رو به شمع برسونید راهای سوخت رسانی رو دچار گرفتگی کنید و همه اینها باعث کندی و خوب کار نکردن خودرو می شه
    تعویض به موقع روغن و پ یل تر ها و سرویس و تنظیم درست و نه بیش از حد وسواسی و رانندگی متناسب بهترین راه تجربه طولانی و با کیفیت و اسایش رو همراه داره
    والا داداش امروز امتحان فنی اموزشگاه رانندگی دارم مربی گفت اگر کامل بگید 20 نمره رو بهتون میدم گفت با ذکر دلیل حالا نمیدونم بس که سخت میگیرن ماستمونو کردیم کیسه
    ممنونم ازشما همین توضیحات شماو دوستمونو مینویسم میخونم براش

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با اجازه اینم اضافه کنم:
    ولتاژی که از باتری به کویل میره 12 ولت با آمپر بالاست (یعنی شدت جریان زیادی داره) کویل تقریبا نوعی سیم پیچ هست، وارد فرایند های پیچیده ی قوانین فیزیکی که باعث این موضوع میشن نمیشم، ولی کویل ولتاژ رو بسیار بالا میبره و آمپر یا شدت جریان رو نزدیک به صفر میرسونه.

در مورد آب بندی هم نظر من اینه که روغن اول رو زود با فیلتر عوض کنید
    و اینکه دور موتور رو تا ردلاین نبرید فقط سعی کنید دور متور بدون تغییر نمونه. مثلا اگر تو جاده هستید سرعت رو کم یا زیاد کنید یا هر از گاهی یه معکوسی به 4 بکشید، اگر توی شهر هستید و 500-1000 کیلومتر اول رو توی ترافیک باشه خوبه چون دور موتور جا ب جا میشه.

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام..
    از اونجا که این سول رو دیروز پرسیدی نخواستم واست بی جواب بزارم. البته من این جوابهارو از روی مدار برق فن ارئه میدم و خودم تا بحال این سیستم رو از نزدیک ندیدم. هرچند در نت مدارهای 206 بدون جدول کد هستند که متاسفانه دقیق و کامل نیست.
    اصولا جوابهای ما بدرد اشخاصی میخوره که خودشون دستی به ماشینشون میبرن و اگه قرار باشه به مکانیک مراجعه بشه فقط میتونه در حد یک پیشنهاد به مکانیک مورد استفاده قرار بگیره.

خوب از اونجاکه گفتی مسافت راه 5 دقیقه بوده و و همینطور دور کند فن کار میکرده و حتی اگه کولر هم روشن باشه نمیبایست موتور جوش بیاره مگر اینکه تو ترافیک گیر کرده باشه و یا با سرعت کم مدت زمان طولانی رانندگی کرده باشن. که در اینصورت علت جوش آوردن باز نشدن دریچه ترموستات خودرو هست. که در این شرایط در صورت سالم بودن سنسور دما چراغ استوپ بر روی نمایشگر کیلومتر روشن میشده.

از آنجا که از طریق سیستم دیاگ دور تند و دور کند فن کار میکنه، یه این معنی است که کلیه مدار از کامپیوتر و فیوزها و تا فنها سالم هستند. پس باید به دنبال مشکل تا قبل از کامپیوتر باشید. یعنی کامپیوتر دمای بالا را تشخیص نداده. و یا تشخیص داده اما دستور مناسب نداده. حالت دوم نسبتا بعید است. ودر حالت دوم فقط برنامه ریزی کامپیوتر مشکل رو حل میکنه.

دو عدد فیوز برای دور تند در جعبه فیوز وجود داره که با شرایطی که گفته شد میبایست سالم باشن ولی میتونید از جعبه فیوز چک کنید.
    دو عدد سنسور دما وجود داره. یکی بر روی موتور نصبه و دیگری بر روی رادیاتور . و تا به اینجا بایستی اشکال از این دوتا باشه.

نکته اول اینکه این سنسورهای دما معمولا بر اساس مقاومتی که داخلشون وجود داره کار میکنه و اینطوری هستند که وقتی دما بالا میره مقاومتشون زیاد میشه و بدلیل کم شدن ولتاژ، نمایشگر دما درجه بالاتری رو نشون میده. شما با کشیدن فیش هر دو سنسور میتونید به دروغ به کامپیوتر اعلام کنید که دما به شدت بالا رفته. و بایستی فن فعال بشه. واگه باز هم فعال نشد اشکال در مسیر بین سنسور تا کامپیوتر است که ما فقط یک رشته سیم داریم و بایستی یک جای این سیم اتصال کرده باشه (که معمولا اتصالی بعیده). و اگر روشن شد سنسور در دماهای بالا نتایج نادرستی رو ارائه میکنه.

نکته دوم اینکه در مدار کولر وقتی دکمه AC زده میشه بایستی بدون دخالت سنسورها به کامپیوتر اعلام بشه که فن روشن شه. که ماشین شما در این حالت هم فن نداره.!!! کمی مساله پیچیده شد. و جالب اینجاس که کامپیوتر روشن شدن کولر رو درک کرده ولی باز هم به فن دستور روشن شدن نداده.
    فشار گاز کولر هم ارتباطی به موضوعات نبایستی داشته باشه. هرچند کامپیوتر میزان فشار گاز کولر رو هم بررسی میکنه. (زدن مخ کمپیوترو ترکوندن. سنسور چه خبره آخه!)

تا اینجای کار پیگیری کردن نکته اول معقولانه ترین کاریه که میتونی دنبال کنی.
    ممنونم از پاسخ كامل شما و حوصله و وقتي كه گذاشتيد براي من

در مورد نكته دوم عرض شود كه وقتي كولر روشن ميشه فن دور كند كار ميكنه فقط دور تند فعال نميشه! كه من جايي خوندم كه فن دور تند وقتي كولر روشنه بايد در دماي 75 درجه روشن بشه و فن دور كند هم به محضي كه كولر روشن شد بايد فعال بشه كه ميشه ولي فن دور تندش اصلا راه نمي افته!
    خب با عنايت به نكته اولي كه فرموديد من عصر كه رفتم خونه تست ميكنم و نتيجه رو اعلام ميكنم. اميدوارم از اين سنسور باشه راحت بشم از دست اين مشكل!
    البته من جايي خوندم كه اين سنسور دما با بالارفتن دما مقاومتش كم ميشه و جريان بيشتري رو عبور ميده، الان دقيقا نميدونم كدومش درسته! يكي به من گفته بود براي تستش بايد دو سيمي كه به سر سنسور وصل شده رو لينك كنيد تا فن روشن بشه و اگر فن روشن شد يعني سنسور خرابه! نظر شما چيه؟

12. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

ممنونم از پاسخ كامل شما و حوصله و وقتي كه گذاشتيد براي من

در مورد نكته دوم عرض شود كه وقتي كولر روشن ميشه فن دور كند كار ميكنه فقط دور تند فعال نميشه! كه من جايي خوندم كه فن دور تند وقتي كولر روشنه بايد در دماي 75 درجه روشن بشه و فن دور كند هم به محضي كه كولر روشن شد بايد فعال بشه كه ميشه ولي فن دور تندش اصلا راه نمي افته!
    خوب با شرط اینکه فرمایشات شما درست باشد هدف برای خراب بودن سنسور بیشتر خواهد شد. چرا که روشن کردن کولر دلیلی بر دور تند زدن فن نیست و فقط باید سنسور پیغام گرم شدن را بدهد. کمی صورت مسئله را راحتتر کرد.

البته من جايي خوندم كه اين سنسور دما با بالارفتن دما مقاومتش كم ميشه و جريان بيشتري رو عبور ميده، الان دقيقا نميدونم كدومش درسته! يكي به من گفته بود براي تستش بايد دو سيمي كه به سر سنسور وصل شده رو لينك كنيد تا فن روشن بشه و اگر فن روشن شد يعني سنسور خرابه! نظر شما چيه؟
    هر دوی این شرایط موجوده. یعنی سنسورهای گرما مقاوم و سنسورهای سرما مقاوم هم وجود داره. و در جاهای مناسب از نوع مناسبش استفاده میشه.

اما تا به حال که ما مطالعه کردیم اینطور بوده که سنسورهای آب در دمای سرد مقاومت پایین دارن و با بالا رفتن دما مقاومت زیاد میشه. و این هم دلیل منطقی داشت. چرا که اگه به دلیلی سنسور سوخت و یا آسیب دید و ارتباط داخل اون قطع شد، یا به هر دلیلی سیم رابط قطعی پیدا کرد، به جای اینکه فن خاموش بشه و که موجب جوش آوردن موتور میشه. فن یکسره کنه. اینجوری ماشین شما آسیب نمیبینه و فقط فنش یکسره میشه. اما در حالت عکس اگه قرار باشه با کشیدن سیم سنسور فن خاموش کنه، در اثر سوختن سنسور، ماشین وارد مرحله بحرانی میشه.
    یکی از تکنیکهای مکانیکا و به اصطلاح باتری سازها هم همینه که وقتی ماشین مشکل فن پیدا کرد فیش سنسور رو میکشن و فن رو یکسره میکنن. تا طرف بتونه به مقصدش برسه و در فرصت مناسب مشکل روشن نشدن فن رو حل کنه.

بهر حال تکنولوژی در حال تغییره و ممکنه در این سری از خودروها به این صورتی که شما میفرمایید باشه.
    اما تا اونجایی که مدار نشون میده دست کم یکی از سنسورها با خاصیت افزایش مقاومت در دمای گرم هست و این سنسور بنظرم همان سنسوری است که بر روی رادیاتور است. و نتیجتا نبایستی سنسور دومی متفاوت از این سنسور باشد.
    اما سنسور دوم دارای دو سیم است و من همچنان فکر میکنم هر دوی آنها یک کار را انجام میدهند و فقط مقاومتهای آنها متفاوت است.

طبق مدار فرمایشات شما نمیتواند درست باشد. و شما نباید دو سر سیم را به هم وصل کنید. هرچند اگر وصل هم کنید نباسیتی اتفاق بیافتد و اگر هم قرار باشد مشکلی پیش بیاید بایستی فیوز بسوزد. اما از آنجا که سنسور مستقیما به کامپیوتر خودرو متصل است جانب احتیاط بایستی رعایت شود و اینکار اتصال دادن دو سر سیم را به باتری ساز بسپارید. و یا اینکه در این مورد اطمینان حاصل کنید.

طبق مدار هر دوی سنسورها از خاصیت اتصال بدنه استفاده میکنند و یکی از سنسورها تک سیم است و سنسور دیگری دو سیم است که آن سنسور دو سیم هم مانند تک سیم عمل میکند. یعنی هر دو به اتصال بدنه نیاز دارند.

نکته دوم اینکه احتمالا سنسوری که بر روی رادیاتور هست تک سیمه و قطع کردن این سیم بایستی فن دور تند را روشن کند. چراکه دمای بالای رادیاتور بحرانی ترین حالت برای موتور تلقی خواهد شد. و فقط فن توان خنک کاری آن را دارد.

امیدوارم بتونین سنسورهارو پیدا کنید. من نمیدونم کجا هستن این سنسورها. ولی متعارف اینطوره که فیش سبز داسته باشه یا اینکه کلش سبز رنگ باشه. فکر کنم با سرچ تو گوگل بتونی محل سنسورها رو پیدا کنی. یکی بر روی واتر پمپه و اونیکی هم بنظر بیاد بر روی خروجی لوله رادیاتور باشه.

این هم نقشه مدار سنسورها و اونجا که با فلش نشون دادم جای اتصال بدنه هست. که دلیل بر مقاوم شدن در اثر گرما هستش. و باز هم میگم که ممکنه صحبتهای دوست شما درست باشه. هیچ چیزی قطعی نیست.

Last edited by siava5h; 21-11-2016 at 16:39.

14. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اطلاعات کامل و خیلی خوبی دادید ولی با این اطلاعات خوبتون باید بدونید تا وقتی که روغن موتور مناسب توی ماشین هست و فیلتر ها تعویض و خلاصه سرویس های دوره انجام شده باشه و مهم تر از اون موتور در دمای عملیاتی باشه، حتی اگر دور موتور مدام اطراف red line باشه هم هیچ مشکلی ایجاد نمیشه.
    یکی از معضلات اصلی طراحان موتور استحکام اتصالات پیستون و شاتون و میل لنگ است. از مهمترین مشکلات اینرسی ناشی از وزن پیستون و شاتون است.
    در محل اتصال شاتون و میل لنگ یاتاقانی سایشی (لغزشی) وجود دارد که در 2 ناحیه بحرانی ترین شرایط را تحمل میکند. 1 نقطه مرگ بالایی تراکم و لحظه انفجار و دوم نقطه مرگ بالا در هنگام اگزاست.
    مطمئنا از تحت فشار قرار گرفتن ناحیه دوم تعجب کردید.
    یاتاقان میل لنگ و شاتون یک یاتاقان دو تکه است که در مرحله اول یاتاقان بالایی تحت فشار قرار میگیرد (ناشی از نیروی انفجار) و در مرحله دوم یاتاقان پایینی تحت فشار قرار میگیرد (ناشی نیروی اینرسی پیستون)

پیستونها در هنگام تخلیه دود بدلیل اینکه فشار بالای آنها کم است، در نقطه مرگ بالایی تمایل دارند ناشی از نیروی اینرسی خود از میل لنگ جدا شوند و این مسئل در دور موتورهای بالا به شدت خود را نشان میدهد.

جالب است بدانید در آنالیز شاتونها در دو نقطه مرگ، طول شاتون تغییر میابد. یعنی در حالت تراکم و لحظه انفجار طول شاتون چند صدم کم شده و در لحظه تخلیه و مرگ بلایی چند صدم طول شاتون افزایش پیدا میکنه.
    این پدیده در دور موتورهای بالا بیشتر شده و تا جایی که دامنه قرمز رنگ بر روی کیلومتر شمار زده شده و در دامنه قرمز رنگ حتی امکان تغییر شکل یاتاقان و خط افتادن بر روی آن و ترک برداشتن دیواره پیستون هم وجود دارد ک موجب گیر کرد پیستون در داخل بوش سیلندر میشه که در ادامه اگه شاتون بشکنه فروختن اون ماشین به کهنه خرین بهتر از فروختن بصورت اوراقیه.

نکته بعدی: فنر سوپاپها نقش برگشت دادن سوپاپها رو دارن و علت قوی بودن فنرها اینه که سر سوپاپ از روی بادامک بلند نشه و روی بادامک جهش نکنه. در دور موتور بالا حرکت لغزشی سوپاپ بر روی بادامک به حالت جهشی تبدیل شده و سایش در محل ایجاد میشه. که نتیجا صدای زیاد. کاهش قدرت موتور و نهایتا شکست در شرایط خیلی بد.

نکته بعد: وقتی دور موتور بالا میره، مدت زمان بیستری از سیکل رو شعله فرا میگیره. بدین صورت که وقتی دریچه اگزوز باز شده شعله برقراره که شعله وارد اگزوز میشه و همون سرخ شدن رو شاهدیم که در اینصورت هرچند خنک کاری قوی در موتور داشته باشیم، باز هم حرارت نقطه ای بسیار بالاس و دست کم رینگ دود و روغنی پیستون دچار آسیب میشه. و روغنها در لحظه برخورد با بوش پیستون تبخیر میشه و شاهد سیاه شدن زودرس روغن و کسر اومدن روغن هستیم. و موجب خرابی زود رس روغن و کار کردن موتور در روغنهای خراب هستیم و تمامی اینها یعنی هزینه..! پول..!

حرارت ایجاد شده تمایمی شمعها رو تحت تاثیر قرار میده و موجب کاهش عمر شمع ها میشه. شاید از نظر شما با تعویض شمع ها مشکل حل میشه. اما باید بدونیم که شمع هم جزئی از موتوره. بعله با تعویض کل موتور (انجین) میتونیم تمام این مشکلات رو حذف کنیم و کل فرآیند رو از نو کنیم.

طبق آنالیزهای ارائه شده از موتور پژو 405، بهینه ترین حالت کارکرد موتور که درواقع ما آنرا راندمان حداکثری معرفی میکنیم در دور موتور بین 2500-3500 است. و در دیگر دور موتورها راندمان کاهش پیدا میکند. و از دور موتور 4000 به بعد فرآیند فرسایش موتور به صورت نمودار سهمی سعودی افزایش پیدا میکند.

دامنه قرمز رنگ به این معنی است که شما اجازه افزایش دور موتور در این محدوده را نداری و اگر وارد آن محدوده شدید هر لحظه بایستی انتظار خاموش شدن موتور رو داشته باشی.
    روی صحبت ما با اشخاصی است که خودروهای عمومی را یک خودروی کورسی تلقی میکنند و فرهنگ رانندگیشان کورس انداختن و شتاب حداکثری است.

این هم یک تصویر از شاتونی که پیستونش در بوش سیلندر گیر کرده و شاتون از پیستون جدا شده و در اثر برخورد به دیواره موتور به این شکل دراومده و آسیبهای بسیار شدیدی به بلوکه، میل لنگ و میله بادامک زده و علت این امر دور موتور بالا بوده. البته این شاتون یک موتور دیزله ولی مشابه آن در موتورهای بنزینی هم دیده شده.

16. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •