تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 774 از 1045 اولاول ... 274674724764770771772773774775776777778784824874 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,731 به 7,740 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز، اون پاورقی هایی که دستی زده شده از محل پاورقی فقط متن رو انتخاب می کنی بعد کات ، و شماره پاورقی رو از تو متن پاک می کنی بعدشم از تو منوی insert پاورقی اتوماتیک می زنی و بعد اون متن رو past می کنی و این خطایی که رخ می ده بخاطر اینه که شما همه قسمت رو باهم انتخاب می کنی اگه با کلیدهای شیفت و جهت نما متن رو بگیری کار راحتر میشه.
    سلام

در فایل هایی که یک سری با پاورقی زده شده یک سری دستی زده شده باید چکار کرد

2- من اون پاورقی ها که به صورت دستی زده شده را می خوام پاک کنم این ارور را میدهد چکار باید کرد؟

2. این کاربر از acer_14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه acer_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسی می دونه چرا متن تایپ شده در ورد2010 بعد از باز کردن در ورد2007 کاملا بهم می ریزه، یعنی نوشته ها بهم می چسبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    امروز که گزارش وردم رو باز کردم تا عنوان جدول جدیدم رو از insert caption اضافه کنم دیدم عنوان جدول که قبلا در insert caption تعریفش کردم وجود نداره ، من تا هفته پیش عنوان همه جدول هام رو با همین روش میزدم و خودش اتوماتیک شماره گذاری میکرد ولی امروز هیچی نیست .چطوری این مشکل رو حل کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چه جوری میشه یه جدول ۷ در ۳ رو جوری Save کرد که روی کل A4 فیت بشه
    یعنی مثل عکس زیر

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز، اون پاورقی هایی که دستی زده شده از محل پاورقی فقط متن رو انتخاب می کنی بعد کات ، و شماره پاورقی رو از تو متن پاک می کنی بعدشم از تو منوی insert پاورقی اتوماتیک می زنی و بعد اون متن رو past می کنی و این خطایی که رخ می ده بخاطر اینه که شما همه قسمت رو باهم انتخاب می کنی اگه با کلیدهای شیفت و جهت نما متن رو بگیری کار راحتر میشه.
    سلام

آخه شماره اش را هم دستی نوشته برای همین پاکش می کنم

بعد جالبه وقتی به صورت اتوماتیک شماره می زنم کنار شماره بالایی یک شماره می زند مثلاً شماره بالایی 4 است یک 4 دیگر کنارش می زند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام متن هایی که به این صورت علیه السلام و صلی الله علیه را زده چطور باید زد

باید از دو فونت استفاده کرد یا اینکه یک فونتی هست که هم بشه متن را باهاش زد به این صورت و هم علیه السلام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

من یه متن رو خواستم پرینت کنم و دیدم چند تا از صفحاتم نوشته هاش با بقیه توی یه خط نیستن
    تنظیمات خط کش شاید بهم خورده. آخه برای هر پاراگراف جدا میشه تنظیم کرد. یا Indentهای روی خط کش رو برای تک تک پاراگراف ها دستی درست کنید یا Select All بزنید و برید به تنظیمات Paragraph و Indentation رو درست کنید.

1- چطور روی استایل break را اعمال کردید
    2- برای اعمال این گزینه ها کلا روی متن فقط باید اون ها را از پنجره paragraph تیک بزنیم، یا کار دیگری هم باید انجام داد

معمولا افراد یک قسمت از متن رو انتخاب کرده و تنظیمات رو انجام میدن اما شما که علاقه مند به کار با استایل ها هستین، استایل مورد نظر رو Modify کنید و از Format برین توی تنظیمات Paragraph.

چطور می تونم در پاور قی تعیین کنم که وقتی شماره می زنه یک خط کنار شماره بزند؟
    تنظیمات پاورقی به دو روش میاد. یا منوی References قسمت Footnotes که پایین سمت راستش یه فلش کوچیک هست یا راست کلیک روی شماره ی یکی از پاورقی ها و Note Options
    بعدش هم که برای Custom Mark خط تیره رو انتخاب می کنید.

من نمیدونم چرا تو قسمت فونت در Word 2010 به جای مثلا فونت F_Nazanin بزنه استایل آن را نمایش میدهد به صورت "چ جچحح خه" چه کار باید بکنم که اسم فونت را نمایش بدهد نه استایل ان را مثلا الان نمیتونم بفهمم این فونت فونت چیه اسمش؟
    آیا با بقیه ی فونت ها هم این مشکل رو دارین؟
    لطفا فونت های سری B فارسی رو نصب کنید و نتیجه رو بگین.

من یه فلو چارت در text box کشیدم ولی وقتی میخوام کپیش کنم فقط text box رو کپی میکنه و شکلایه توشو کپی نمیکنه.انقدر شکلام زیاده که نمیتونم دوباره بکشمون برای کپی کردنشون چه کنم؟ و اینکه میخوام سایزشو کوچیک کنم بدونه این که شکلا به هم بریزه اینون چه کنم؟ و سوال اخر اینه که چطوری میتونم صفحه رو دوران بدم افقیش کنم؟
    فکر نکنم توی TextBox فلوچارتی باشه! TextBox فقط میتونه یک شیء برا رسم فلوچارت باشه.
    و باز هم فکر نکنم که فلوچارت رو روی Canvas رسم کرده باشین. بهتره از Canvas استفاده کنید.
    اما الان که فلوچارت روی Canvas نیست برای Select کردن اشیاء مشکل دارید؟ خب از منوی Home که آخرش شکل یه مکان نمای ماوس هست و نوشته Select گزینه ی Select Objects رو انتخاب کنید و اشیاء فلوچارت رو دونه دونه Select کنید با نگه داشتن Ctrl. بعد Cut کنید و روی یک Canvas بذاریدشون.
    برای درج Canvas از منوی Insert بعد Shapes آخرین گزینه New Drawing Canvas
    برای Resize کردن کل فلوچارت هم لازمه تمام اشیاء رو Select کرده و Group کنید تا به یک شیء تبدیل بشن (نگران نباشید دوباره میشه Ungroup کرد).
    ضمناً برای حفظ تناسب در هنگام Resize کردن شیء حاصل از Group کردن، میتونید از منوی Format روی فلش گوشه ی Size کلیک کنید و Lock aspect ratio رو تیک بزنید.
    منظورتون از افقی کردن صفحه: همه ی صفحات سند؟ فقط یک صفحه؟ چرخوندن فقط فلوچارت؟
    اگه میخواین کل سند افقی بشه خب Page Setup رو با دابل کلیک روی خط کش بیارین یا از منوی Page Layout باید Orientation رو Landscape کنید.
    اگه فقط یه صفحه رو میخواین Landscape کنید لازمه که اول همون صفحه و اول صفحه ی بعدش از Page Layout>Page Breaks>Next Page استفاده کنید تا اون صفحه به یه Section جدا تبدیل شه بعد افقیش کنید.
    اگر هم فقط فلوچارت رومیخواین بچرخونید که اول باید Group بشه تا یک شیء بشه بعد راحت با دایره ی سبز بالاسرش بچرخونیدش!

چه جوری میشه یه جدول ۷ در ۳ رو جوری Save کرد که روی کل A4 فیت بشه
    اگه مشکلی با حاشیه ها نداری توی پرینت پس اول جدولت رو به اندازه تمام صفحه در بیار بعد واسه اینکه سطرها و ستون ها مساوی پخش بشن رو جدول کلیک راست کن و Distribute رو برای Rows و Columns بزن.

دوستان کسی می دونه چرا متن تایپ شده در ورد2010 بعد از باز کردن در ورد2007 کاملا بهم می ریزه، یعنی نوشته ها بهم می چسبه.
    چند صفحه قبل درباره اش بحث شد (الان با عجله گشتم ندیدمش). باید سرویس پک 2 رو برای ورد2007 نصب کنید.
    ولی یکی از دوستام که فقط و فقط با 2007 کار می کرد یه روز گفت Space های فایلش پریدن بدون اینکه هیچ تغییری توی سیستم (تعویض ویندوز یا آفیس) داده باشه. جل الخالق!

متن هایی که به این صورت علیه السلام و صلی الله علیه را زده چطور باید زد
    باید از دو فونت استفاده کرد یا اینکه یک فونتی هست که هم بشه متن را باهاش زد به این صورت و هم علیه السلام

اگه فونتی باشه که این چند کاراکتر خاص رو داشته باشه خیلی خوب میشه (سرچ کنید تو نت) احتمال وجودش زیاده. من هم خواهم سرچید.

9. این کاربر از mojtabamalaekeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    فرض کنید من میخوام تعدادی تست را تایپ کنم.چطور میتونم فاصله ی بین گزینه های تست رو یکسان کنم.طوری که گزینه های تمام تست ها،از هم دیگه فاصله های مشخص داشته باشن.من اینکارو با نگهداشتن کلید spaceانجام میدم.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    نمیدونم بعد از یک هفته، جوابم مفیده یا نه. بین گزینه ها Tab بزنید. اگر توی جدول کار می کنید و Tab می پره به سلول بعد، باید Ctrl+Tab بزنید.

راستی من هم با فونت IranNastaliq مشکل دارم :( نه فقط توی Word. همه جا داغونه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    با تشكر از شما
    ميخوتستم بدونم چه جوري ميشه بدون استفاده از mail merging يك عبارت در ورد درست كرد كه وقتي آن را تغيير ميدهيم چند جاي ديگر فايل همزمان با آن تغيير كند ؟

12. این کاربر از yaser61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من با نرم افزار خوشنویسی میرعماد مشکلی که دارم اینه که بعضی اوقات وقتی در ورد باهاش می نویسم سفید می نویسد؟؟؟؟

- یعنی وقتی نصب می کنم و یک متن را می نویسم در ورد متن نشان داده می شود وقتی که متن را به فونت های میرعماد می برم سفید می شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •