تو ویندوز هم هست؟ کجاست اگه هست؟
تو ویندوز هم هست؟ کجاست اگه هست؟
سلام
من تازه یه هارد 500 GB از برند وسترن خریدم ، حدودا یک روز هم میشه که ویندوز نصب کردم ، حالا گاهی اوقات که سیستم و روشن میکنم ویندوز که میاد بالا این پیغام و میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ویندوز رو یه repair بکنید. اگه نشد یه آنتی ویروس بروز نصب کنید فک کنم درست بشه.
با سلام
یه اینترنت adsl داریم و دو تا کامپیوتر که با یه سیم اینترنت رو به اونم وصل کردم بعد چاپگر رو هم share کردم قبلا چاپ میکرد ولی الان چاپ نمیکنه و نمیتونه چاپگر رو پیدا کنه!!
وقتی از my network place بخوام برم تو اون کامپیوتر خطا میده. پس چرا اون اینترنت داره؟ یعنی چی دیگه؟
قبلا چاپ میکردا !!
یه جا دیگه پرسیدم گفتم اینجا هم بپرسم.
بله، توی properties مودم و هردستگاه مشابه ای توی Device Manager.
تنظیمات شبکه ی اون یکی کامپیوتر به هردلیلی یا بهم خورده یا تغییر داده شده. دوباره شبکه رو تنظیم کنید.
ممکن File & Printer Sharing غیرفعال شده باشه.
با استفاده از یه CD/DVD ویندوز که از سلامتش مطمئن هستید، یه بار دیگه ویندوز بریزید. اگر همچنان مشکل برقرار بود از سلامت هاردتون مطمئن بشید.
با سلام
من به تازگی ویندوز xp سرویس پک سه نصب کردم ، ولی به مشکل برخوردم ، نمیدونم چطوری باید حلش کنم لطفا کمکم کنید
یک سری فایل موزیک ویدئو توی یکی از درایو هام (به جزء درایو ویندوز) داشتم که بعد نصب وقتی خواستم play کنم ویندوز پیغام خطا میده (عکسش پایین گذاشتم ) اگه پنچره پیغام ببندم ، کلا همه پنجره های باز روی دسکتاب بسته میشه ،ولی تا زمانی که پنجره خطا نبندم فایل ویدئویی اجرا میشه . گفتم شاید این فایل ها چون از قبل بوده مشکل پیدا کرده باشه و پاکشون کردم ، اما بازم مشکل حل نشد ، حالا اگه دی وی دی موزیک ویدئو از دی وی دی رام هم اجرا بشه بازم این پیغام میده ... منم مجبور میشم ببندمش
در ضمن علاوه بر اجرا نمیتونم فایل هام کپی یا کات کنم ،ولی جالبش این جاست که فقط روی یک سری از موزیک ویدوئو ها (حالا چه روی دی وی دی ، چه ذخیره روی هارد کامپیوتر )پیغام میده و مثلا کلیپ ها یی که توی My document هست بدون هیچ مشکلی باز و اجرا میشه ....
تازگی این مشکل پیدا کرده و منم نمیدونم چرا نسبت به بعضی از فایل ها مشکل پیدا میکنه و پیغام میده ... حتی از طریق اینترنت پیغام گزارش کردم ولی نتیجه نداد
ببخشید که اینقدر طولانی شد ، لطفا کمک کنید
اینم پیغامی که میده :
من احتمال می دم که ویندوزت دستکاری شده باشه واستانداردنباشه یه ویندوز دیگه بریز
به احتمال زیادازویندوزه قبلش سیستم بایک آنتی ویروس بروزاسکن کنید بد نیست به وسیله این دوبرنامه هم که پایین لینک کردم رجیستری ویندوزتون یک اسکن کنیدتاترمیم بشه
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 01-05-2011 at 08:37.
با آنتی ویروس هم اسکن کردم اما خبری از ویروس نبود ...
به نظرتون باید دوباره ویندوز نصب کنم ؟؟؟ آخه ویندوز ازداخل مجموعه نرم افزارهای کینگ 2010 ریختم روی سیستمم
راستی رفتم کنترل پنل قسمت system تیک error reporting برداشتم حالا این پیغام میده : (دومی detail پیغامه)
بچه ها کمک کنید خیلی کلافه ام کرده دیگه نمیدونم چیکار کنم ؟؟ نمیشه بدون نصب دوباره این مشکل حل کرد ؟؟
سلام
کدک نصب کردید؟
امتحان کنید با کدک یا بدون کدک درست میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)