بنطر من روی دوربینهای عکاسی برای فیلمبرداری حساب نکنید
بنطر من روی دوربینهای عکاسی برای فیلمبرداری حساب نکنید
ممنونم
fz100 و hs10 سنسورش ccd هست یا نه..اخه شنیدم که ccd کیفیت عکس بهتری برای محیط تاریک یا عکاسی از ستاره ها داره..بعد یه مسئله اینکه چشمی این دوربینها جوری هست که بشه جای دوربین تک چشمی منظره ازش استفاده کرد و یا همشون الکترونیکی هست..
با تشکر![]()
اتفاقا این قابلیت فیلمبرداری با کیفیت نسبتا خوبی که دوربینهای جدید دارند در بسیاری از مواقع کار راه انداز هستند
البته در مورد full hd زیاد نباید با full hd دوربینهای 10-15 میلیونی مقایسه کرد
در مورد سنسور زیاد حساس نباشید مهم خروجی مناسب و با کیفیت هست
در مورد سوال دوم هم این قابلیت رو دارند
![]()
hs10 و fz100 هر دو cmos هستند
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
[QUOTE=tirdad_60;5758455]اتفاقا این قابلیت فیلمبرداری با کیفیت نسبتا خوبی که دوربینهای جدید دارند در بسیاری از مواقع کار راه انداز هستند
البته در مورد full hd زیاد نباید با full hd دوربینهای 10-15 میلیونی مقایسه کرد
شما خودت داری میگی کار راه انداز
زیاد خودتون رو در گیر نوع سنسور نکنید که هر کدوم مزایای خاص خودش رو داره
ولی اینجوری که مشخصه سنسور های Cmos قابلیت عکاسی پی در پی با سرعتهای بالا رو دارند مثلا 10 فریم در ثانیه
در مورد چشمی هم فکر کنم بشه![]()
اقا معین شما دوربینت چی بود؟
پس به این شکل
fz100 قیمت بالایی داره و فقط فول اچ دی فیلمبرداری میکنه و زوم کمتر داره
hs10 زوم خوبی داره و قیمت خیلی خوب که اچ دی هم فیلمبرداری میکنه که بازم میشه با اضافه پولش لوازم براش خرید.
sx30 هم زوم خیلی خوبی داره فول اچ دی فیلمبرداری نمیکنه و قیمت مناسبی داره که باز هم میشه لوازم براش خرید.
حالا با این اوصاف شما اگه جای من بودید کدوم یکی خرید میکردید..!!!؟؟
البته باز هم تاکیدم بر عکاسی تو شب و ستاره ها و زوم بالا و بعدش فیلمبرداری فول اچ دی هست!
با تشکر فراوان از دوستانی که نظر و راهنماییشون نصیب من میکنند![]()
در مورد کیفیت فیلم برداری دوربینهای عکاسی جدید باید بگم من یه دوربین فیلمبرداری هندی کم پاناسونیک DV داشتم
با کیفیت خوب ولی اونو فروختم و یه دوربین عکاسی SX210 کانن گرفتم که فیلمبرداریش به مراتب بهتر از اون دوربین فیلمبرداری قبلیم بود مخصوصا وقتی با کیفیت HD رکورد میکنم و با کابل HD در تلویزوین نگاه میکنم کیفیتش فوق العاده است
البته این دوربینها مشکلات خاص خودش رو هم داره که قابل تحمله![]()
از اونجاییکه فیلمبرداری در دوربین عکاسی در اولویت نیست و sx30 زوم بالا و کیفیت خوبی داره انتخاب من sx30هست
با توجه به قیمت و کارایی فکر کنم بین SX30 و HS10 باید یکی رو انتخاب کنید که معقولتر بنظر میرسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)