بچه ها یه متن طراحی کنیم وقتی بردیم به بردیا پ.خ کنیم ؟ متنش نباید توهین آمیز و تحریک کننده باشه
بچه ها یه متن طراحی کنیم وقتی بردیم به بردیا پ.خ کنیم ؟ متنش نباید توهین آمیز و تحریک کننده باشه
ویرایش شد...........
Last edited by mobin_mcdc2000; 01-10-2008 at 01:43.
چرا سعید ؟
مگه بردیا چکار کرده ؟ نظر شخصیش رو گفته..
نظر هر شخص هم محترمه، اینطور نیست ؟
مبین، پست پیش بینیت رو نباید ویرایش میکردی..
حالا که ویرایشش کردی توش بنویس ویرایش شد........... و تو پست بعدیت پیش بینی نهاییت رو بده..
من که نگفتم کاری کرده
از بین پرسپولیسی هایی که تو این تاپیک میان با بردیا بیشتر از همه صمیمی تریم ( چون زیاد سر میزنه)
درسته یکم جنبش کمه ولی از بقیشون به نظر منطقی تر میاد واسه همین گفتم یه کم باهاش شوخی کنیم وگرنه بقیشون فوری یه حرف ناشایست تحویلمون میدن
عیدتون مبارک
بچه ها امیر قلعه نوعی هنوز نگفته چه ترکیبی رو در روز جمعه به زمین میفرسته؟؟؟![]()
دوستان ممکن هست برای من سفری پیش بیاد و این چند روز تعطیلی نتونم به نت بیام...
شاید تونستم به تهران برم البته بعیدبدونم برای روز جمعه(روز بازی) در تهران موندگار بشم اما این شانس هست که برای دربی به ورزشگاه برم...
عماد جون شرمنده من این چند روز دیگه نمی تونم پیشبینی بچه ها را ثبت کنم خودت زحمت این چند روز باقی مونده بکش...
کسی دیگه چیزی در موردش نگفت فکر کن مشکلی نداشته باشه...
اواتار و عکس کاربران حاضر را همراه با نوشته ی برای ورجکس بفرستید تا در صفحه اول بذاره...
به نظر من عکس پرسپولیسی ها هم بمونه مشکلی نیست...
این را من خیلی وقت پیش دیده بودم امروز دوباره چشم بهش افتاد گفتم بذارمشعلیرضا، این گزارشی که از افغانستان گذاشته بودی، ماله چند سال پیشه ؟
منم چند سال پیش، یه همچین مصاحبه هایی دیده بودم..
عید شما هم مبارک..
عید همتون مبارک..
فعلاً خبری از ترکیب نیست.. ترکیب رو معمولاً روزای آخر میگن. این که دیگه دربی هست و جای خودش رو داره..
اگه هم ترکیبی میاد روسایت های خبری، معمولاً شایعه هستن..
خب اگرباختیم تکلیفمون چی میشهنکنه میخوای بگی بردیابراهممون یه متن بفرسته
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)