تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 774 از 2014 اولاول ... 27467472476477077177277377477577677777878482487412741774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,731 به 7,740 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نيكبخت: به اندازه ابومسلم خوش شانس نبوديم كه ببريم

پرسپوليس از هفته دهم ليگ برتر مقابل ابومسلم تن به شكست ۴ بر ۳ داد.عليرضا نيكبخت در بازى روز گذشته عملكرد قابل قبولى از خود به نمايش گذاشت. او كه از دقيقه ۷۵ جاى خود را به نوروزى داد، طبق شنيده ها از اين تعويض باز هم دلخور بوده است. گفت وگوى ما را با او مى خوانيد:
    • بازى چه طور بود؟
    - بازى خوبى بود. ما مستحق باخت نبوديم. حملات زيادى روى دروازه ابومسلمى ها داشتيم كه متأسفانه به اندازه آنها خوش شانس نبوديم كه توپ هايمان يكى پس از ديگرى وارد دروازه شود.
    • فقط خوش شانسى آنها باعث اين برد شد؟
    - گل هايى كه تيم ما دريافت كرد، تماماً از روى اشتباهات فردى وارد دروازه ما شد. ضمن اينكه آنها خطر جدى روى دروازه ما ايجاد نكردند.
    • اما بارها شاهد عكس العمل هاى واعظى بوديم، ضمن اينكه تيم ۴ گل دريافت كرده است.
    - فوتبال است ديگر. شايد هفته ديگر ما ۵ گل به حريف زديم. مشكلى نيست، هفته هاى آينده جبران مى كنيم. باخت هم جزيى از فوتبال است. تمام تيم هاى بزرگ به باخت احتياج دارند.
    • مى گويند باز هم به خاطر تعويضت دلخور بودى؟
    - ترجيح مى دهم در اين مورد صحبتى نكنم. دوست ندارم باز هم متهم شناخته شوم. اين شايعات تا آخر ليگ هر زمان كه من تعويض شوم با من است. زياد توجه نكنيد.
    • و اما على كريمى...!
    - او يك استثنا در فوتبال ماست. روزهاى اول از او انتقاد زيادى مى شد. خوشحالم كه او با بازى درخشان خود و زدن ۳ گل جواب قاطعى به منتقدين خود داد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نامه علی کریمی به کفاشیان/رفتارهای اخیر دور از خلوص نیت بود
    علی کریمی بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان در نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال دلایل کناره گیری خود را از تیم ملی تشریح کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، متن نامه علی کریمی خطاب به کفاشیان که متن آن در اختیار خبرگزاری مهر قرار گرفت به شرح زیر است :به اطلاع جنابعالی می رساند با آنکه بیش از صد بار افتخارپوشیدن پیراهن تیم ملی را داشتم همچنان این پیراهن برایم عزیز و مقدس است. اتفاقات چند ماه اخیر و موانعی که در راه حضور من در تیم ملی به وجود آمد دور از مهر و محبت و خلوص نیت بوده. امروز احساس می کنم تیم ملی و گردانندگان آن با نبود این حقیر آرامش و تمرکز بهتری برای رساندن تیم ملی به سرمنزل مقصود خواهند داشت.

کریمی تصریح کرد : از این رو با تمام علاقه و عطش که در راه رسیدن به تیم ملی دارم نوعی احساس تحمیلی مرا رنج می دهد. فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعی را از انتخاب کننده بازیکنان سلب نموده از این رو با توجه به جو فعلی ضمن عذرخواهی از مردم خوب و فهیم و تمامی آنهایی که با محبت و مهرصادقانه مرا پذیرا شده اند به خاطر مصلحت تیم ملی و با آرزوی توفیق برای دوستان ملی پوش دعاگوی آنان در راه پرفراز و نشیب تا جام جهانی هستم. امیدوارم جنابعالی و مردم خوب شرایط مرا درک کرده باشند و بدانند که این تصمیم سخت و مشکل را صرفا به خاطرمصالح تیم ملی گرفته ام.

وی تاکید کرد : زمانی با حضورم به تیم ملی خدمت می کردم و امروز با خداحافظی از تیم ملی خدمت بیشتری انجام داده ام. به امید صعود تیم ملی به جام جهانی و خوشحالی تمام ملت عزیز ایران

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها نظرسنجی نود چی شد؟
    من که زدم شماره 1=به موقع خداحافظی کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نظر سنجی نود درست نبود باید میزد تصمیم درستی گرفت یا نه
    یا اینکه خوب حال فدراسیون و علی دایی گرفت یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نوري: دوست ندارم پيراهن تيم ملي را از دست بدهم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از حضور چند باره در تيم ملي، ديگر دوست ندارم پيراهن آن را از دست بدهم.
    پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي خوبي را برابر ابومسلم انجام نداديم. دچار مشكل بوديم تا 4 گل غير قابل تصور بخوريم و شرمنده هزاران دوستدار پرسپوليس شويم.
    وي افزود: بدون شك بايد جوابگوي باشگاه و مردم باشيم چون هرگز خوش‌بين‌ترين كارشناسان تصور باخت اينگونه را نداشتند. خيلي از مسائل را زير سؤال برديم.
    وي درباره حضور مجددش در خط دفاع گفت:‌ با توجه به شناختي كه از خودم دارم، در خط‌ هافبك بهتر مي‌توانم خدمت كنم؛ اما باتوجه به مشكلي كه در جناح چپ پرسپوليس است، با درخواست قطبي دوباره تغيير پست دادم.
    وي افزود: بازيكن حرفه‌اي هستم و بايد تابع باشگاه و كادر فني باشم. از باخت پرسپوليس و كم‌كاري بازيكنان شديداً ناراحتم؛ اما از بازي در جناح چپ هرگز چون به وظيفه‌ام عمل كرده‌ام.
    نوري در خصوص حضورش در تيم ملي نيز گفت: پس از حضور چند باره‌ام، اين بار دوست ندارم پيراهن را از دست بدهم. بايد با بازيكنان با تجربه و بزرگي مثل نكونام و شجاعي رقابت كنم كه كاملاً آماده‌ام.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    واعظي: خط دفاعي به برنامه‌ريزي بيشتر نياز دارد
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي جلوگيري از شكست‌هاي سخت به برنامه ريزي هاي بيشتر در كار دفاعي نيازمنديم.
    مهدي واعظي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: شرايط فوتبال در ديدار مقابل ابومسلم باعث تا با وجود ارائه بازي خوب، با 4 گل ناباورانه مغلوب ابومسلمي شويم كه در اين مسابقه متفاوت شده بود.
    وي افزود: به غير از دقايقي در نيمه اول، در هر دو نيمه بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشتيم؛ اما تمركز خود را از دست داديم تا ابومسلم به پيروزي برسد.
    واعظي عنوان كرد: براي جلوگيري از باخت‌هاي سخت، در كار دفاعي برنامه‌ريزي خيلي بيشتري نسبت به گذشته لازم داريم.
    دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس درباره عملكردش گفت: در اين ديدار عملكرد خوبي داشتم چون در غير اينصورت پرسپوليس 8 گل مي‌خورد. براي تمام دقايق برنامه داشتيم؛ اما هميشه مقابل خودم حريف را مي‌ديدم كه در حال ضربه زدن است.
    مهدي واعظي در مورد عدم دعوتش به تيم ملي اظهار داشت: عدم دعوتم به تيم ملي ربطي به خوردن 4 گل برابر ابومسلم ندارد. عقيده كادر فني تيم ملي بود و به آن احترام مي‌گذارم. براي رسيدن به تيم ملي و حضور در بازي‌هاي حساس هنوز وقت دارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس از خداحافظي هافبك پرسپوليس
    كفاشيان: كريمي را به تيم ملي بازمي‌گردانيم
    خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال ايران گفت: با صحبت و دلجويي، كريمي را بار ديگر به تيم ملي برمي گردانيم.
    به گزارش خبرگزاري فارس،‌ علي كفاشيان درباره خداحافظي علي كريمي از تيم ملي اظهار داشت: اين فوتباليست يكي از بازيكنان ارزنده ايران است و در بازهاي اخير در رده باشگاهي به خوبي توانايي هاي خود را نشان داد و به همين دليل نيز به اردوي تيم ملي دعوت شد.
    وي ادامه داد: خبر خداحافظي وي را از رسانه ها شنيدم و با وجود تلاش فراوان تا كنون موفق نشده ام كه در مورد تصميمش مبني بر خداحاظي از بازي هاي تيم ملي به طور مستقيم با وي صحبت كنم. دراين مورد با علي دايي صحبت خواهيم كرد و بدون شك كريمي نير درباره علت خداحافظي خود نيز توضيحات را ارائه خواهد كرد.
    رئيس فدراسيون فوتبال عنوان كرد: فدراسيون فوتبال براي بازگشت كريمي به تيم ملي وي را متقاعد خواهد كرد. شايسته كريمي نيست كه از ما دلخور باشد؛ البته فدراسيون به دليل اتفاق هايي كه افتاد با كريمي برخوردي را داشت، هر چند لازم بود با وي صحبت مي كرديم و در ادامه به دليل آنكه وي در شرايط جسماني خوبي قرار نداشت، دايي وي را به تيم ملي دعوت نكرد؛ اما وظيفه ما است كه با كريمي صحبت كرده و از او دلجويي كنيم تا همچنان در تيم ملي ايران حضور داشته باشد.
    وي افزود: فكر مي كنم خداحافظي از بازي هاي تيم ملي براي كريمي زود است چون همچنان مي تواند بازيكن موثري براي تيم ملي ايران باشد. تلاش مي كنيم تا از تصميمش صرف نظر كند.

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

به نظر من علی کریمی بهترین کار رو کرد!
    لااقل ثابت کرد که غیرت داره و با این کارش ... علی دایی رو سوزوند!

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

به نظر من الان خوبه که با فشار مردم و درخواست های مکرر فدراسیون علی کریمی دوباره برگرده!
    اینجوری هم پوزه ی علی دایی رو به خاک مالیده و هم به تیم ملی برمیگرده!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

زرينه در گفت و گو با فارس:
    حضور كريم باقري در بازي مقابل فولاد خوزستان نامشخص است
    خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به دليل كشيدگي خطرناك، حضور كريم باقري در بازي مقابل فولاد نامشخص است.
    فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از بازي مقابل ابومسلم، با بررسي‌هايي كه روي بازيكنان شد، مشكلي از لحاظ مصدوميت وجود ندارد.
    وي افزود: كريم باقري كاپيتان پرسپوليس، به دليل كشيدگي خطرناك كه او را رنج مي‌دهد، حضورش حتي در بازي بعدي برابر فولاد خوزستان نامشخص است. او نياز مبرمي به فيزيوتراپي و تمرينات انفرادي دارد. فعلاً نبايد پا به توپ شده و تمرينات گروهي انجام دهد.
    زرينه عنوان كرد: سعي خودمان را با توجه به دستور كادر فني براي رسيدن باقري در 10 روز آينده خواهيم كرد؛ اما اميدوارم مشكل بدني نداشته باشد.
    زرينه در خصوص بادامكي گفت: در شرايط خوبي به سر مي‌برد و آماده حضور در تمرينات گروهي است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •