سلام دوستان می خواستم سرویس 2048 یک ساله رو بگیرم قیمتش بهم گفتن 240 تومن دانلود شبانه هم داره و همینطور پهنای باند روی 8 مگ میبندن
نظرتون چیه ؟؟؟ جای بهتری سراغ دارید ؟؟؟ سرعت شبانش چطوریاس؟؟؟
سلام دوستان می خواستم سرویس 2048 یک ساله رو بگیرم قیمتش بهم گفتن 240 تومن دانلود شبانه هم داره و همینطور پهنای باند روی 8 مگ میبندن
نظرتون چیه ؟؟؟ جای بهتری سراغ دارید ؟؟؟ سرعت شبانش چطوریاس؟؟؟
همین که 40 گیگ هم ماهیانه داره؟؟؟؟؟ یک سال رو 240 اگه میدن رو هوا بگیر به نظر من
به من 3 ماه را 171 داد.
یعنی چی اونوفت اصن مگه یه شرکت می تونه کمتر از سرعت قرار داد (128 کیلوبایت بر ثانیه) بده
بله میتونه چون ضریب اشتراک 1/8 میتونه با سرعت 8 کیلوبایت بده
در ضمن شبانه رایگان هم سرویس تشویقیه و شرکت هیچ تعهدی نداره!
کلا شرکتا هرکار دلشون بخواد میتونند بکنند و بیچاره کاربر
اینترنت 1 مگ ، 1024 که شما میگیری به خاطر تبدیل بیت به بایت که در سرعت دانلود استفاده میشه تقسیم به 8 میشه و در میاد 128 و هیچ ارتباطی با تقسیم بین 8 کاربر نداره یعنی اگه سرعت 128 داد به شما در دانلود ، در اصل ضریب 1 به 1 اعمال شده ! حالا تو قرار داد قید شده ضریب 1 به 8 هست یعنی اجازه داره این پهنای باند اینترنت 1 مگ شما رو که قبلا به تنهایی با سرعت دانلود 128 استفاده میکردی رو بین 8 نفر در اصل تقسیم کنه و به سرعت 16 برسه یعنی اینترنت 128 در اصل.
شاتل محدودیت دانلود داره ؟ تا چقدر دانلود محدود نمی کنن ؟
Last edited by payampop; 10-06-2015 at 20:01.
اون که بله ، گفتم که همه جا دارن ، ۲ صفحه آخر تاپیک شاتل و بخونید اونجا کامل برای یکی توضیح دادم که به چه صورته
Sent from my iPhone 6 Plus
هیچوقت شش ماه یا یکساله نگیرین اومد سرویس هاشون رو عوض کردن و شبانه رو برداشتن بعدش میخواین چکار کنین جز این که پولتون دود میشه میره تو هوا یا با کسری زیاد پولتون را بابت فسخ قرارداد بر میگردونن این حرف ها هم که میگین طبق قرارداد باید فلان جور باشه تو ایران همش کشکه شرکت هر کار دلش بخواد میتونه بکنه
دوستانی که همین 1 مگ 40 گیگ با شبانه رایگان گرفتن، اولا میشه یه بار دیگه بگید چطور این اتفاق افتاد که بهتون این تعارفرو کردن؟ و بعد میشه بگید گرفید یا نه؟ چون به نظر بد نمیاد.... اگر گرفیتن سرعتش در شب و روز رو بگین
نه این نیست سرعتش همینه ولی گیگش خیلی کمتر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)