من ریپ شده ی این بازی رو دارم فکر نکنم کرکی داشته باشه.
اگه ریپ شدش هم کرک داشته باشه شما بزارین.
من ریپ شده ی این بازی رو دارم فکر نکنم کرکی داشته باشه.
اگه ریپ شدش هم کرک داشته باشه شما بزارین.
سلام.من بازیnhl 07 رو گرفتم ولی بالا نمی آید.فکر کنم مشکل از کرکش باشد.لطفا یک کرک سالم برای این بازی معرفی کنید.
در خواست کرک بازیها:سلام.من بازیnhl 07 رو گرفتم ولی بالا نمی آید.فکر کنم مشکل از کرکش باشد.لطفا یک کرک سالم برای این بازی معرفی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل رو اول بنداز کنارش بعد ببین چی میگه اگه جواب نداد اونوقت فایل خودت رو پاک کن و دوباره یه امتحانی بکن شاید جواب داد:
موفق باشی...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقع نصب Saints Row 2 یه کد 12 رقمی می خواست ولی من ندارمش کنسل کردم بازی هم نصب نشد
کمک![]()
سلام بر همه ی بروبچ عزیزوقتی میخوام بازی تاروک اجرا کنم با یه پیام مواجه میشم که علتشو نمیدونم لطفا یه کمکی بکنید
General protection fault!
History: Address = 0x48dfa0 (filename not found)
Address =0xa9fe66 (filename not found)
Address =0xaa0186 (filename not found)
Address =0x9f8734 (filename not found)
RegisterWaitForInputIdle() Address = 0x7c817067 (filename not found)
Do you want to submit a bug report about this?
تصحیح می کنم فکر کنم 20 رقمی البته به صورت جدا جدا 5 تای که هر قسمت 4 تا نوشته می خواد
سلام . من در نصب بازی Sims 2 دچار مشکل شدم ابتدا سیمز 2 رو نصب میکنم و بعدش قسمتهای بعدی بازی رو که 2 تای اول در انتهای نصبهاشون آپدیت میشن روی سیمز اصلی اما بقیه رو آپدیت نمیکنه و نصب تموم میشه . میخواستم یکی راهنمایی کامل نصب این بازیو بزاره .
Last edited by unname47; 20-01-2009 at 21:53.
تو بازی penny arcade adventure episode 2
ببخشید من با rain slick مشکل دارم !
هر کاری می کنم این ارور رو میده :
کرک ریختم . پچ کردم . پچ و کرک کردم . کرک و پچ کردم !
نچ نشد . بیش از 20 بار هم بازی نصب و پاک کردم .
بدون کرک هم همین ارور رو میده !
یعنی Setup خرابه ؟
دوستم دقیقا همینو رو داره اجرا میکنه ویندوزمون هم باهم از دیسک ریختیم . چه کار باید بکنم . لااقل به چی مربوط میشه . هرجا میرم هیشکی نمی دونه . چند نفر هستیم این مورد رو داریم .
ممنون .
از برنامه Keyfinder.2.0.1 استفاده کن ببین بهت نمیده کد رو! از لینک زیر می تونی دانلود کنی:ای ملت کد saints row 2 کسی نبود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)