سلام
من يه خط اعتباري ايرانسل خريدم و توي کوشي siemens-cx65 قرار دادمش باهاش اينترنت ميرم ولي mms نميتونم بفرستم . مشکي از کجاست؟
سلام
من يه خط اعتباري ايرانسل خريدم و توي کوشي siemens-cx65 قرار دادمش باهاش اينترنت ميرم ولي mms نميتونم بفرستم . مشکي از کجاست؟
دوست عزيز mmsچند وقتي غير فعاله
مگه ایرانسل قراره طرح زمستانی هم بزاره ؟
کسی جواب ما رو نداد
شماره مرکز پیام کوتاه جدید ایرانسل چنده ؟
اس ام اس و زنگ زدن ديگه![]()
نه شمارشو ندارم
من در مورد این مسج سنترها زیاد اطلاع ندارم برای همین با اطمینان چیزی نمیگم.
ولی فکر کنم این شماره ها همش کشکه!فکر کنم خودش اگه یه مسج سنتر پر باشه میره از اون یکی استفاده میکنه
شماره مرکز sms سنترهای جدید ایرانسل
989350002400+
989350001480+
989350001460+
این شماره ها چه فرقی دارن ؟
*
دوستان من 2000 تومان به نمایندگی که ازش سیم رو خریدم دادم که اسمم رو ثبت کنه گفته که می کنم ممکنه این کارو نکرده باشه ؟
چون من نمی تونم از طرح قرمز استفاده کنم !
شماره سرویس سنتر اصلیش 989350001400+ هست
حدود 2 ساعت
دوست عزیز اون فرمی که برات پر کرد و اون فرم هم سند نیست!! فرمه ثبت نامه همون فرمی که تو بسته سیم کارت هست که خودتون هم میتونی فرم رو پر کنی و بفرستی و یا به 120 زنگ بزنی (که رایگانه) و ثبت نام کنی, حالا یا که این فرم رو به ایرانسل نفرستاده یا به هر دلیلی ثبت نام انجام نشده که شما خودت میتونی به 120 زنگ بزنی و خیلی خیلی راحت ثبت نام کنی
تا 24 ساعت بعد اس ام اس ارسال میشه که حالا بستگی داره ممکنه 2 دقیقه بعد اس ام اس بیاد ممکنه 2 ساعت بعد بیاد یا چند ساعت بعد البته این در صورتی هست که ثبت نامت تکمیل شده باشه
بله منظور از فعال کردن همون برقراری اولین تماس هست
دوستان عزیز لطفآ شایعه پراکنی نکنین,طرح ها هنوز هم فعال میشن
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد شما سیم کارتت رو از نمایندگی ایرانسل نخریدی و از موبایل فروشی بوده یا فروشنده رسمی نه نمایندگی!! چون نمایندگی سیم کارت رو به قیمت اصلی و بدون دریافت هیچ مبلغ اضافه ای ارائه میده
همون طور که قبلآ گفتم به 120 زنگ بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)