کسی این سؤال رو جواب نمیده
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
کسی این سؤال رو جواب نمیده
سلام
چند تا از مپ هاي زامبي با مشورت دوستان برداشته شد و در آينده مپ هاي به روز جاي آنها را خواهد گرفت.
در مورد جت هم بايد بگم كه آمو لازم براي خريدش زياد شده و خريد آن نيز به طبع از طرف بازيكنان كاهش يافته و آيتم هاي جديد اضافه شده و در آينده باز هم اضافه خواهد شد.
مشكلات سرور هم از نظر آپ تايم حل شده.
موفق باشيد....
به زودي كانتر استرايك ٢ بعدي در پرشين گيم ران خواهد شد كه اولين كانتر ٢ بعدي در ايران است.
قابل ذكر است اين بازي آنلاين به سرعت بالا نيازي ندارد و با دايال آپ هم ميتوان بازي كرد.
اين بازي بسيار سرگرم كننده است و داراي حجم كم ميباشد.
براي اطلاعات تكميلي ميتوانيد به سايت پرشين گيم مراجه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اره منظورم همون ریتهقاطی کردم
+
خوب چجور باید تغییرش بدم ؟! من پینگم 55 تا 70 هست![]()
سلام دوستان من تصمیم به راه اندازی یک سرور دارم که بتونم خودم و 3 تا از دوستان دیگم باهم بازی کنیم.
برای راه اندازی سرور چیکار باید انجام داد؟
آی پی چجوری ایجاد کرد؟ هزینه خرید آی پی و راه اندازی سرور به چه صورت است؟
نیازی هست سرور روی یک سیستم خارجی قرار بگیره یا روی سیستم خودم هم امکانش هست؟
مشخصات سیستم من در امضا هست، سرعت اینترنتم 1 مگ هست که با سرعت 40Kb/s آپلود انجام میده
سلام دوست عزيز....
ابتدا بايد بگم كه شما مي تونيد رو سيستم خودتون بالا بيارين.ولي اولا پينگ دوستاتون اصلا خوب نخواهد شد.
دوما شما بايد آي پي استاتيك داشته باشين تا دوستاتون بتونن بهش وصل شن.
ولي راه حل دوم اينكه پرشين گيم سرور كانتر استرايك با هر تعداد بازيكناني آماده فروش دارد كه به محض سفارش تحويل ميدهد.
ويژگي اين سرور ها اين است كه از هر جايي كه باشند ميتوانند در هر ساعتي به آن وصل شده و بازي كنن و لذت ببرن.
براي اطلاعات بيشتر مي توانيد به آي دي من پي ام دهيد: Yahoo Id: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانتر کوچولو که قدیمه
هر کسی هم که بخاد میتونه سرور بسازه و بقیه جویین شن
این آدرس دانلودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر از توضیحات
در مورد راه اول، پینگ به چه عواملی بستگی داره؟ آی پی استاتیک ازکجا تهیه کنم سرویس بهتری میده؟ این آی پی فقط مخصوص کانتر میشه؟
در مورد راه دوم، آدرس سایتی که دادین وارد کردم ولی پیغام اين سايت موقتا به دليل تعميرات در دسترس نيست بر روی صفحه میاد.
خواهشا" یه نفر که این فایل رو داره همینجا روی فروم آپلود کنه! همه سایتهای شیرینگ این فایل رو از سرورشون پاک کردن!!!
من کلی جستجو کردم ولی هنوز نتونستم مشکل "available memory less than 15mb" error رو حل کنم و وارد بازی نشدم هنوز!
لطفا اون فایل رو آپ کنید تست کنم شاید درست شد؛ هر چه زودتر بهتر؛
مرسی
دوستان من میخام یه بازی شبیه به کانتر بسازم اگه کسی کمکی میکنه بیاد تا به صورت تیمی این کار رو انجام بدیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)