تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 773 از 954 اولاول ... 273673723763769770771772773774775776777783823873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,721 به 7,730 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام

دوست عزیز برای شروع هیروهایی که دوستان گفتند خوبه ولی کار با اسنایپر آسونه برای اول کار خوبه دراگون هم عالیه

در ضمن دوستان کسی لطف کنه درباره نقش بازیکنان در تیم و نوع هیرو توضیح بدند مثلا میگن فلان بازیکن ساپرتر یا کنگر یا سولو

هستش یا اینکه هیروی doom کری هستش یعنی چه
    چند تا هیروی ساپورت:
    Warlock
    Dazzle
    Witch Doctor
    Crystal Maiden
    Vengfull Spirit
    Io

اکثر هیرو های agility هم carry هستن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به طور خلاصه
    هیرو ی carry: هیرو هایی که نیاز به پول خوردن زیاد برای شاخ شدن و معمولا تو یه تیم از بقیه ی هیروها بیشتر آیتم دارن نظیر shadow fiend,soul keeper,storm,deaw ranger
    هیرو ی support: هیرو های که وظفیه ی پشتیبانی از کری ها و دیگر بازیکنان رو دارن نظیر warlocl,necrolate,shadow priest این هیرو ها معمولا آیتم زیادی نمی بندند و آیتم های وارد و پرنده می خرن.
    هیرو ی تانک: هیروهایی که جون و آرمور بالایی دارن و کتک خور هستند نظیر axe,bristleback
    هیرو ی dps: هیرو هایی که دمج زیادی رو در مدت کمی به دشمن می دن نظیر bone fletcher
    solo: هیرویی که یک لاین رو تکی می ره

3. این کاربر از m_16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چون شارژ گوشیم داره تموم می شه دو تا پست دادم که اگه تموم شد همش نپرن
    ganker: هیرویی که در لاین ها می چرخه وبا کمک هم تیمی هاش کیل می گیره(یعنی اجازه می ده اونا کیل بگیرن و خودش معمولا نه لول بالایی داره نه آیتم زیادی. نظیر earthshaker,mirana
    در ضمن این هایی که می گم معمولا واسه مسابقات رسمی وگرنه تو گارنا هر کی فکر خودشه و گنکر به اون معنی نداریم.
    farmer: هیرویی که در اول بازی میره جنگل و با یونیت جنگلی زدن لول آپ می کنه تا هم بدون مزاحمت پول دربیاره و هم یاراش بتونن لول بیشتری بگیرن نظیر lycan,slay bear,troll,enigma

5. این کاربر از m_16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

داداش جسارت نباشه اما boot نمی گیری براش؟!
    satanic واسه دراگون آیتم بدی نیست اما معمولا به عنوان life steel براش mask of madnes می بندن که با فعال کردنش move speed و attack speed میده. آرمور منفی یا همون 2 پتک هم براش مناسب نیست (مطمئنم که می دونی نباید 2تا orb رو باهم بست). میتونی برای آتک اسپید و آرمور بیشتر براش assult ببندین که با توجه به آرمور خیلی بالای دراگون بی نظیره، heart هم آیتم خوبیه. urn و 2 تا bracer واسه اواخر بازی زیاد کاربرد نداره اما cleave آیتم خوبیه.

شرمنده که اکثر آیتمات رو تایید نکردم، اینا ترجبه خودم با دراگون هستن شما می تونی هر طور جواب می گیری بازی کنی.
    سلام
    من که حرفه ایی نیستم اینا دیدم گفتم دمیجش بالاست گرفتم
    البته چندتاش رو توی سایت playdota دیدم و گرفتم
    منظورم دوتا اولی و دوتا آخریه

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

چون شارژ گوشیم داره تموم می شه دو تا پست دادم که اگه تموم شد همش نپرن
    ganker: هیرویی که در لاین ها می چرخه وبا کمک هم تیمی هاش کیل می گیره(یعنی اجازه می ده اونا کیل بگیرن و خودش معمولا نه لول بالایی داره نه آیتم زیادی. نظیر earthshaker,mirana
    در ضمن این هایی که می گم معمولا واسه مسابقات رسمی وگرنه تو گارنا هر کی فکر خودشه و گنکر به اون معنی نداریم.
    farmer: هیرویی که در اول بازی میره جنگل و با یونیت جنگلی زدن لول آپ می کنه تا هم بدون مزاحمت پول دربیاره و هم یاراش بتونن لول بیشتری بگیرن نظیر lycan,slay bear,troll,enigma
    کاملا موافقم، فقط یه توضیح تکمیلی:
    معمولا هیرو های که می تونن از خودشون یونیت بسازن واسه جنگل رفتن مناسب ترن.
    گنکر ها هم معمولا هیرو هایی هستن که یه stun، یه disable و یه nuke دارن، یکی از بهترین گنکر هایی که تو بازی های حرفه ای پیک می شه lion هستش.
    تانک ها معمولا هیروهایی هستن که می تونن دمیج بالایی رو تحمل کنن، گاهی وقتا تانک ها می تونن استرنج نباشن، نمونش مدوسا.
    هیرو های dps و carry هم تقریبا یکی هستن و معمولا هیرو هایی هستن با اتک اسپید و دمیج بالا اما hp کم، معمولا هم agility هستن.
    هیرو های support هم هیرو های هستن که می تونن با hp یا مانا یا آرمور دادن یا هر چیزی که بتونه به کری کمک کنه ساپورتش کنه، معمولا تو لاین پایین واسه سنتینل، و لاین بالا واسه اسکورج یه کری و یه ساپورت باهم می رن تا کری فارم کنه و ساپورت هم هواشو داشته باشه.

اگه مشکلی داشت خوشحال می شم اصلاح کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من که حرفه ایی نیستم اینا دیدم گفتم دمیجش بالاست گرفتم
    البته چندتاش رو توی سایت playdota دیدم و گرفتم
    منظورم دوتا اولی و دوتا آخریه
    یه چیزه کلی بگم، یه سری آیتم ها و لول ها هستن که بهشون می گن Orb Effect، خیلی مهمه که بدونی هیچ 2 تا ارب افکتی رو نباید با هم داشته باشی، مثلا واسه هیروی Anti-Mage نباید آیتم Orb Effect بگیری، اگه گرفتی بدون که هیروت دیگه به هیچ دردی نمی خوره (چون آنتی میج باید با لول یکش دمیج بده تا مانای طرف به 0 برسه بعد 6 کنه، اگه آیتم Orb داشته باشی و لول 1 کار نکنه لول 6 هم بی تاثیره).

واسه دراگون یه bracer ببند، یه پا چوبی، یه mask of madness، می تونی به جای mask of madness شنل vampire ببندی و بعدش sang & yasha کامل کنی، به نظر من بهتره بازی کنی و ببینی چطوری بیشتر جواب می گیری.

ضمنا وقتی لول 6 شدی یه بار لول شیشتو بردار، بعد تو لول 15 و 16 2 بار پشته هم برش دار، چون اون اژدها قرمزه زیاد به درد نمی خوره، اژدها سبز هم که اولین لول شیشته به تاور دمیج زیادی می ده پس تا تاور هارو ننداختی لول 6 بعدیتو نگیر.

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه چیزه کلی بگم، یه سری آیتم ها و لول ها هستن که بهشون می گن Orb Effect، خیلی مهمه که بدونی هیچ 2 تا ارب افکتی رو نباید با هم داشته باشی، مثلا واسه هیروی Anti-Mage نباید آیتم Orb Effect بگیری، اگه گرفتی بدون که هیروت دیگه به هیچ دردی نمی خوره (چون آنتی میج باید با لول یکش دمیج بده تا مانای طرف به 0 برسه بعد 6 کنه، اگه آیتم Orb داشته باشی و لول 1 کار نکنه لول 6 هم بی تاثیره).

واسه دراگون یه bracer ببند، یه پا چوبی، یه mask of madness، می تونی به جای mask of madness شنل vampire ببندی و بعدش sang & yasha کامل کنی، به نظر من بهتره بازی کنی و ببینی چطوری بیشتر جواب می گیری.

ضمنا وقتی لول 6 شدی یه بار لول شیشتو بردار، بعد تو لول 15 و 16 2 بار پشته هم برش دار، چون اون اژدها قرمزه زیاد به درد نمی خوره، اژدها سبز هم که اولین لول شیشته به تاور دمیج زیادی می ده پس تا تاور هارو ننداختی لول 6 بعدیتو نگیر.

موفق باشی
    با نصف حرفات موافق و با نصفه دیگه مخالفم . اولا با دراگون نباید life mele بست چون این هیرو معمولا تو حالت دراگونه و رنجه که بقوله شما شنل توش کار نمی کنه. بعدشم به مظر من گرفتن ۶ دراگون به موقع هم خوبه چون شما معمولا تو لول ۱۱ اونقدر قوی هستید که بتونین تاور راحت بزنین و با وجود اون ۶ می تونین راحت تر یونیت بزنین و زود تر ۱۶ شید. آیتم mask of maddness هم برای اول بازی خوبه ولی در آخربازی satanic بهتره.در ضمن با وجود slow وحشتناک دراگون در لول ۱۶ فکر نکم yasha sang لازمش بشه . به نظر من آیتم های زیر واسه ی دراگون خوبه:
    1-power trade
    2-satanic
    3-avatar
    4-radians
    5-hearth 5'-battlefurry
    6-azult

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

تقریبا همون آیتم های که من تو چند تا پست عقب تر گفتم رو گفتی، مثلا پا چوبی، assult - heart - batt;efurry. به پستم تو صفحه قبل نگاه کن. ساتانیک خوبه اما از اول که ساتانیک نیست، قبلش باید هلم ببندی که تو اوایل بازی دراگون مشکل اتک اسپید داره واسه همین می گم mask of madness

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

سلام
    بچه ها امشب یک تک به تک زدم طرف دهنم را سرویس کرد آخه shadow بود منم نمی دونستم جلوش چی بردارم
    و چی برم هیچی سر 30 دقیقه بود که بیس را جمع کرد دوستان لطف کنید بگید چی بردارم و براش چی برم یارو تو گارنا
    لولش 23 بودا
    چه کنم؟

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی جایی دیده ایتم های دوتا رو با توضیحاتش به فارسی ترجمه کرده باشه؟
    مثلا(اینطوری) باترفلای 30 تا اگیلیتی و ....میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •