تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 773 از 959 اولاول ... 273673723763769770771772773774775776777783823873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,721 به 7,730 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بر اساس گزارش سایت خبررسانی یوروگیمر مراحل ساخت و توسعه‌ی بازی رایانه‌ای مایلو و کیت که مدت زمان بسیار زیادی در استودیو بازی‌سازی لاین‌هد بطول انجامیده، بطور کامل لغو شده است.
    یوروگیمر تایید کرد نوزده نفر از متخصصان لاین‌هد که بطور متمرکز بر روی مایلو و کیت فعالیت می‌کردند، پس از لغو شدن پروژه‌ی ساخت بازی مجموعه را ترک کرده‌اند
    منبع:

البته killzone جان(اسمتونو نمیدونم) این خبر فعلا در حد شایعس و مشخص نیس چرا واسه اون 19 نفر اجازه رفتن صادر شده....... .

یه شایعه دیگه هم میگه اون 19 نفر دارن میرن روی یه پروژه دیگه که با کینکت هستش ولی جدید و شبیه fable3 کار کنن.....

مایکرو هم گفته "نظری ندارم"

در کل این پروژه مایلو جریانی شده واسه خودش...........باید وایسیم ببینیم چی میشه.(لقمه بزرگتر از دهن اینه ها میمونه تو قلو)
    Last edited by halflife g; 23-09-2010 at 21:59.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصلا بحث این نیست که کدوم بهتر اجرا می کنه و کدوم دقیقتر ...یکی از دوستامون گفتن fps تو کنسول هیچ دقتی نداره و "سونودا" مزخرف گفته من هم جواب ایشونو دادم...... .

بنده حقیقت رو گفتم و از کسی یا چیزی هم طرفداری نکردم با آمار حرف زدم همه برن قضاوت کنن......

شما هم لطفا نقش کمک داور رو تو فروم بازی نکنید .......ممنون
    با تشکر از نیمه جان گرامی ...
    صرفا مطلب بنده هم در مورد کسانی بود که دقیقا منظورشون ( یا حداقل برداشتی که من از مطلبشون داشتم ) برعکس فرد موردنظر شما بود - بعضا دیده میشه دوستان کنسولی آنچنان از هدف گیری کنترولر تعریف می کنن که ... (خواهشا نگین که این حرف زده نمیشه) ... اون حرف بله یه جورایی اشتباه تلقی میشه که FPS تو کنسول کلا هیچ دقتی نداره ... و البته سازنده ها اگر از ساخته هاشون تعریف نکنن انتظار دارین کی پشتیبانی کنه ؟

شما با داور مشکلی داری ؟ کمکش بماند ! حالا شما اصلا چرا اون قضیه پشت بام رو به خودتون گرفتین ؟
    - همچنان به عنوان کمک داور پیشنهاد میدم که این بحث (حداقل بین خودمون) رو در پروفایل انجام بدیم و درخواست پاک شدن این پست ها رو همین جا بدیم ...

3. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

با تشکر از نیمه جان گرامی ...
    صرفا مطلب بنده هم در مورد کسانی بود که دقیقا منظورشون ( یا حداقل برداشتی که من از مطلبشون داشتم ) برعکس فرد موردنظر شما بود - بعضا دیده میشه دوستان کنسولی آنچنان از هدف گیری کنترولر تعریف می کنن که ... (خواهشا نگین که این حرف زده نمیشه) ... اون حرف بله یه جورایی اشتباه تلقی میشه که FPS تو کنسول کلا هیچ دقتی نداره ... و البته سازنده ها اگر از ساخته هاشون تعریف نکنن انتظار دارین کی پشتیبانی کنه ؟

شما با داور مشکلی داری ؟ کمکش بماند ! حالا شما اصلا چرا اون قضیه پشت بام رو به خودتون گرفتین ؟
    - همچنان به عنوان کمک داور پیشنهاد میدم که این بحث (حداقل بین خودمون) رو در پروفایل انجام بدیم و درخواست پاک شدن این پست ها رو همین جا بدیم ...

جواب اینو بدم چون گفتین بعضی ها در نتیجه همه بدونن.

هیچ کدوم از کاربرا همچین حرفی نزدن که دسته از موس واسه fps بهتره بلکه گفتن اونقدر با دسته بازی کردن که دیگه نمیتونن با موس بازی کنن........

حرفشونم صحیحه چون بالاخره آدم وقتی مثلا یه سال با دسته بازی می کنه سخته براش بیاد با موس بازی کنه ..چون خوب یا بد با دسته اخت شده و ذهنش و انگشتاش فرم بازی موس براش ناراحت کننده میشه....همین و گرنه کسی منکر دقت موس نیس.

5. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جواب اینو بدم چون گفتین بعضی ها در نتیجه همه بدونن.

هیچ کدوم از کاربرا همچین حرفی نزدن که دسته از موس واسه fps بهتره بلکه گفتن اونقدر با دسته بازی کردن که دیگه نمیتونن با موس بازی کنن........

حرفشونم صحیحه چون بالاخره آدم وقتی مثلا یه سال با دسته بازی می کنه سخته براش بیاد با موس بازی کنه ..چون خوب یا بد با دسته اخت شده و ذهنش و انگشتاش فرم بازی موس براش ناراحت کننده میشه....همین و گرنه کسی منکر دقت موس نیس.
    البته اونو منباب دوستان تازه واردی گفتم که شدیدا تو فاز بحثهای فن بویی اینها هستن .. مشخصا دوستان با سابقه دیگه زیاد به این مسائل دقت نمی کنن ... باید توجه داشته باشیم که منظور و مفهوم درست مطالب رو به دوستان کم سابقه تر برسونیم و در بحث های شما هم جای شکی نیست

7. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا بحث این نیست که کدوم بهتر اجرا می کنه و کدوم دقیقتر ...یکی از دوستامون گفتن fps تو کنسول هیچ دقتی نداره و "سونودا" مزخرف گفته من هم جواب ایشونو دادم...... .

بنده حقیقت رو گفتم و از کسی یا چیزی هم طرفداری نکردم با آمار حرف زدم همه برن قضاوت کنن......

شما هم لطفا نقش کمک داور رو تو فروم بازی نکنید .......ممنون
    بنده کِی گفتم هیچ دقتی نداره؟
    اما واقعا من دِلم میخواد با فَن بوی ترینتون یه دست کانتر مثلا بزنم! بعد ببینم شما با دسته و اون آنالوگها بهتر هِد شات میکنین یا منه آماتور با موس و کیبورد!
    من اون موقع که بحث داغ بود به هیچ کدوم از پستهاتون جواب ندادم، چون خودتون هم میدونستین که فقط دارین کور کورانه از کنسول دفاع میکنین که کم نیارین.
    اگر این دسته ها خیلی خوب بود که سونی و نینتندو اینقدر روی کنترلر جدیدشون مانور نمیدادن و خودشون رو برای طراحیش بکشن تا دقت بازیهای تیر اندازی رو بشتر کنن و دست بازی کننده رو بازتر!
    خودتون قضاوت کنین، بهترین کنترل توی بازیهای اکشن تیر اندازی کنسول مالِ کدوم بازیه؟ فکر میکنم سری GTA. چرا؟ چون اتوماتیک هدف گیری میکنه!!!!
    و البته نیاز به تکرار نیست که کنترل بازی های رانندگی و ریسینگ توی کنسول با PC حتی قابل قیاس هم نیست! مطمئنا کنسول خیلی در این زمینه بهتره.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بنده کِی گفتم هیچ دقتی نداره؟
    اما واقعا من دِلم میخواد با فَن بوی ترینتون یه دست کانتر مثلا بزنم! بعد ببینم شما با دسته و اون آنالوگها بهتر هِد شات میکنین یا منه آماتور با موس و کیبورد!
    من اون موقع که بحث داغ بود به هیچ کدوم از پستهاتون جواب ندادم، چون خودتون هم میدونستین که فقط دارین کور کورانه از کنسول دفاع میکنین که کم نیارین.
    اگر این دسته ها خیلی خوب بود که سونی و نینتندو اینقدر روی کنترلر جدیدشون مانور نمیدادن و خودشون رو برای طراحیش بکشن تا دقت بازیهای تیر اندازی رو بشتر کنن و دست بازی کننده رو بازتر!
    خودتون قضاوت کنین، بهترین کنترل توی بازیهای اکشن تیر اندازی کنسول مالِ کدوم بازیه؟ فکر میکنم سری GTA. چرا؟ چون اتوماتیک هدف گیری میکنه!!!!
    و البته نیاز به تکرار نیست که کنترل بازی های رانندگی و ریسینگ توی کنسول با PC حتی قابل قیاس هم نیست! مطمئنا کنسول خیلی در این زمینه بهتره.

!!!
    فکر میکنم سری GTA. چرا؟ چون اتوماتیک هدف گیری میکنه!!!!

!!!نه عزیز هیلو یا کیلزون بهترین شوتر هان که البته لاک اپ روی دشمن ندارن!!!

10. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

از بحث های بیخود خوشم نمیاد فقط اینو بخوونید یه لحظه:

دیگه از این مزخرفتر نمیشد حرفی زد!
    لذت بازی FPS با کامپیوتر 100 برابر بیشتر از یه کنسول با یه دستس که اصلا نه میشه هدف گرفت، نه تیر اندازی کرد، نه هیچی!
    من که از این استنباط می کنم که گفتین هیچ دقتی نداره...... .بقیه هم بیان بگن نظرشونو.... .

تازه شما هنوز جواب منو ندادی که چرا فروش fps رو کنسول بیشتر(مثال cod) و همه هم دارن اینهمه لایو میزنن.....

در مورد gta هم مثه اینکه شما یکم اطلاعاتت خیلی ضعیفه وکلا چیزی رو ندونسته ما رو به فن بوی بودن متهم می کنی ........بازی سوم شخص gta شوترش از اول شخص ها بهتره؟؟؟؟؟چی میگی شما؟؟؟

تازه همونطور که امین گفت بهترین اول شخصای کنسول halo و killzone و cod هستن که هیچکدوم قفل نمیشن رو هدف...... .لطفا از روی ... حرف نزنید.

اینهمه هم فن بوی فن بوی نکنید شنیدن حرف حقیقت برای شما سخته به فن بودن چه ربطی داره؟؟شما هنوز نمیدونی بازیهای بزرگ شوتر کنسول قفل رو هدف ندارن اونوقت میای واسه بحث؟؟؟

آمار جلوت گذاشتیم مثه شما همینطور دلی حرف نمی زنیم که........ .
    Last edited by halflife g; 24-09-2010 at 00:06.

12. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض برخی مباحث جنجال‌ برانگیز پیرامون Black Ops

آقای Mark Lamia از شرکت Treyarch اعلام کرد که برخی حرف و حدیث‌های مختلف پیرامون بازی Call of Duty: Black Ops عینا نشان می‌دهد که داستان بازی در دوران جنگ سرد به وقوع می‌پیوندد.

بازی تاریخ را بازسازی نمی‌کند
    البته در گذشته گفته شده بود که این نسخه یک بازسازی تاریخی نیست. آقای Laima در گفتگو با وبسایت MCV بیان کرد که بازی هنوز خط داستانی نوین خود را حفظ کرده و متکی به هیچ واقعه زمانی نیست و از رویدادهای تاریخی مختلف بدور است. بازی بیش از یک جدول زمانی را در بر می‌گیرد بطوری که می‌توان گفت موارد بسیار و گوناگونی در آن لحاظ شده است.
    وی در ادامه افزود: "ما عصر جنگ سرد را پوشش دادیم که البته موضوعات مختلف و بسیاری در این زمینه وجود دارد. اما من آنرا به عنوان تکمیل قسمتی از پروژه بازی و محیط می‌بینم و باید به این نکته اشاره کنم که ما از آزادی در خلاقیت و ابتکار با تمام قدرت حمایت می‌کنیم."

"بازی تماما مبتنی بر افسانه‌ها و داستان‌های خیالی است. ما تاریخ را مجددا به تصویر نمی‌کشیم و براساس تحقیقات و خلق تنظیمات جدید پیش خواهیم رفت. بنابراین شما می‌توانید خود را در جو آن محو کنید. صرفا این تنها یک پشت پرده برای روایات داستانی ما است."

Lamia تصور می‌کند که رقابت و جدال با بازی‌های تیراندازی که هم‌اکنون بر سر زبان‌ها هستند، منصفانه نیست. برای مثال می‌توان از این دست به عنوان‌هایی نظیر Modern warfare 2 و Medal of Honor که به بزودی عرضه می‌شود، اشاره کرد. زیرا اتفاقات و رویدادهای این بازی‌ها نسبت به کتاب‌ها و فیلم‌های تاریخی، متفاوت نیست.

مقایسه با نسخه‌های مشابه عادلانه نیست
    وی همچنین در این رابطه توضیحاتی را ارائه داد: "داستانی که برای این نسخه تدارک دیده‌ایم، مستقل بوده و جدای از انواع دوره‌های ستیزه جویانه تاریخی است. امروزه شاهد کتاب‌ها و فیلم‌هایی هستیم که بر مبنای این رویدادها گام بر می‌دارند. بنابراین مقایسه یک بازی که از این جهت با بقیه متفاوت است، کار درستی به نظر نمی‌رسد."

"ما شکافی عمیق و بجا را به سمت تاریخ نبردهای مختلف جنگی که در گذشته رخ داده بودند، ایجاد کردیم. به این دلیل که این نسخه درباره Black Ops است، بایستی پیرامون وقایع جنگ سرد روایت شود. مسیر داستان به سمت مناطق جنوب شرقی آسیا و ویتنام کشیده می‌شود اما بازی در مورد جنگ ویتنام نیست. شما پس از اینکه اعزام شدید، تنها دوران مشخصی را هنگام وقوع اتفاقات مختلف در آنجا سپری خواهید کرد."

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برخی مباحث جنجال‌ برانگیز پیرامون Black Ops
    میگم این Treyarchهم خودش رو مسخره کرده!!!هر روز یک چیزی در ارتباط با بازی نقل میکنه
    این کارا فقط واسه اینه که اسم بازی رو بزرگ کنن و یک جورایی حاشیه سازش کنن تو افکار گیمرها!
    هر چقدر mw1 , 2 کم حاشیه منتشر شدن این نسخه از بازی داره گند میزنه به پیکره نام بزرگ COD با اخبار ضد و نقیضش!
    فقط امیدوارم بازی بدون نقص بیرون بیاد چون در غیر این صورت تقاص سنگینی بابت اینهمه گذافه گویی پرداخت می کنه از سوی منتقدان!
    Last edited by B.3.S.T; 24-09-2010 at 01:38.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

13

از بحث های بیخود خوشم نمیاد فقط اینو بخوونید یه لحظه:

من که از این استنباط می کنم که گفتین هیچ دقتی نداره...... .بقیه هم بیان بگن نظرشونو.... .

تازه شما هنوز جواب منو ندادی که چرا فروش fps رو کنسول بیشتر(مثال cod) و همه هم دارن اینهمه لایو میزنن.....

در مورد gta هم مثه اینکه شما یکم اطلاعاتت خیلی ضعیفه وکلا چیزی رو ندونسته ما رو به فن بوی بودن متهم می کنی ........بازی سوم شخص gta شوترش از اول شخص ها بهتره؟؟؟؟؟چی میگی شما؟؟؟

تازه همونطور که امین گفت بهترین اول شخصای کنسول halo و killzone و cod هستن که هیچکدوم قفل نمیشن رو هدف...... .لطفا از روی ... حرف نزنید.

اینهمه هم فن بوی فن بوی نکنید شنیدن حرف حقیقت برای شما سخته به فن بودن چه ربطی داره؟؟شما هنوز نمیدونی بازیهای بزرگ شوتر کنسول قفل رو هدف ندارن اونوقت میای واسه بحث؟؟؟

آمار جلوت گذاشتیم مثه شما همینطور دلی حرف نمی زنیم که........ .

چرا حرف الکی و بی منطق میزنی داداشه من . اینو که همه تو دنیا میدونن بازی های اول شخص حالشون به کیبورد و موس هستش ... من خودم هم با کنسول تجربه کردم این عناوینو و هم با pc که پی سی واقعا خیلی بیشتر حال میده یکی هم که بهش حال نمیده مطمئن باشید یا عادت نکرده یا یه کنسول داره فکر میکنه همه چیز روهمون حال میده . فروش بیشتر بازی های کنسولی هم بخاطر تبلیقات و پشتیبانی فراوونه شرکت های سونی و مایکروسافت هست که میخوان پول امثال شمارو بیشتر به جیب بزنن

17. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •