باید بری نمایندگی فعال کنی. خودش فعال نمیشه
باید بری نمایندگی فعال کنی. خودش فعال نمیشه
چند تا فتوکپی ملی دادی
ایا دوتا برگه رومامور پست برداشت یا یکی رو؟
چیز خاصی روی سیمکارت فعال نیست اگر نیازش نداره صبر کن ی روز بکارت امد فعال کن چون طرح 10سیمکارتی هست و چوب خطتت پر میشه
یدونه فتوکپی کارت ملی دادم
مامور دوتا برگه رو برداشت، من هم برگه سیمکارت TD رو امضا کردم و هم برگه سیمکارت 4G، البته یه نسخه از جفتشم داد به خودم
نه نیازش که ندارم، فقط نگران این بودم که ور ندارن خط رو به اسم من بدن به کس دیگه و سوء استفاده بشه و از این حرفا![]()
Last edited by XSS; 19-04-2020 at 18:24.
قانونا ی کپی کارت ملی میبایست بدید مامور اما مهم نیست
نه اقا مگه کشکی هست بنام شما بدن به کس دیگه اصلا چنین چیزی محاله ضمنا روی پوکه سیمکارت شماره داره و تا زمانیکه دست هست مال شماست و میتونید خودتون به هرکس دیگه بدید بره بنام خودش بزنه
سلام
وقت بخیر
من هفته گذشته مودم i60 رو خریدم و بالاخره این هفته رسید و فعال شد. با اینکه با سیمکارت TD وصلم تو پنل مودم نوشته +4G ! می خواستم ببینم درسته و باید همینجوری باشه؟ یا مشکلی وجود داره و نیازه که تغییراتی بدم؟
ممنون
درسته دیگه تی دی رو تجمیع میکنه .سرعت چقدر بهت میده ؟
دوستان من یک هفته ای هست که سرعت اینترنت TD به شدت بالا رفته ولی هیچ تغییری تو انتن دهی یا دکل ایجاد نشده همون مقدار قبلیه انتن ولی قبلا سرعتم روی تک باند 18 مگابیت بود الان تا 70 مگابیت هم میره در تمام ساعات شبانه روز مودمم هم معمولیه و تک باند .به نظر شما به خاطر اینکه مردم تازه از خانه بیرون امدن و دنبال کاسبی ان به خاطر کمتر استفاده کردن سرعت بالاتر رفته یا ایرانسل پهنای باند رو افزایش داده ؟
برای منم چند روزی هست سرعت تو حالت TD بالا رفته. قبلاْ بین 50 تا 60 بود الان بین 80 تا 100 بالا رفته. فقط هم رو باند 42 بود.
نکته ی جالب ترش هم اینحا هست امروز که مودم رو روشن کردم٬ یه لحظه علامت 4g+ رو دیدم. اما بعد از اینکه مودم رو on off کردم دوباره 4g شد و دیگه رو + نرفت. خبری از باند 43 نیست اصلا :/
معلوم نیست داستان از چه قراره ...
والا من با گوشی همینجوریه برای خودش پلاس میشه باز فورجی معمولی با برنامه نشون میداد دوتا بیست مگاهرتز فعال شده قبلا ده و ده مگاهرتز بود این موضوع در هر دو حالت. td و fd اتفاغ افتاده نمیدونم دارن چه کار میکنن اما اصن نت جالب نیست تو یک دقیقه تست کردن نوسان شدید سرعت مشاهده شد
داداش واس منم 4g+ میزنه... من خودم اصلن انتظار نداشتم سرعت خوبی داشته باشه ولی در کمال تعجب 80 مگابیت رو بهم داد حتی تا 100 مگابیت هم ازش سرعت گرفتم ول ناگفته نماند نوسان یه مقدار شدیده بین 60 تا 100 خیلی میچرخید ولی خب من که راضیم کلا. شبانه هم برای نمونه یه 100 گیگ 30 هزارتومان گرفتم 2-7 صبح برخلاف مبین نت اصلا سرعتم نمیاد پایین همونقدر بالا میمونه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)