تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 773 از 858 اولاول ... 273673723763769770771772773774775776777783823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,721 به 7,730 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه Ja\/aD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستانی که مودم TF-i60 دارن و ایرانسل براشون دو تا سیمکارت ارسال کرده:

سیمکارت TD من وصل شد (بعد از 72 ساعت!)، ولی سیمکارت معمولی (4G) که باهاش اومده بود خیر!
    اون سیمکارت معمولی رو باید برم نمایندگی فعال کنم یا خودش تا چند روز دیگه فعال میشه؟
    باید بری نمایندگی فعال کنی. خودش فعال نمیشه

2. 2 کاربر از Ja\/aD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    نه، تعداد سیمکارتهایی که به اسمم هست 5 تاست، به محدودیت 10 سیمکارت نرسیدم هنوز
    چند تا فتوکپی ملی دادی
    ایا دوتا برگه رومامور پست برداشت یا یکی رو؟
    چیز خاصی روی سیمکارت فعال نیست اگر نیازش نداره صبر کن ی روز بکارت امد فعال کن چون طرح 10سیمکارتی هست و چوب خطتت پر میشه

4. 2 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند تا فتوکپی ملی دادی
    ایا دوتا برگه رومامور پست برداشت یا یکی رو؟
    چیز خاصی روی سیمکارت فعال نیست اگر نیازش نداره صبر کن ی روز بکارت امد فعال کن چون طرح 10سیمکارتی هست و چوب خطتت پر میشه
    یدونه فتوکپی کارت ملی دادم
    مامور دوتا برگه رو برداشت، من هم برگه سیمکارت TD رو امضا کردم و هم برگه سیمکارت 4G، البته یه نسخه از جفتشم داد به خودم

نه نیازش که ندارم، فقط نگران این بودم که ور ندارن خط رو به اسم من بدن به کس دیگه و سوء استفاده بشه و از این حرفا
    Last edited by XSS; 19-04-2020 at 18:24.

6. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یدونه فتوکپی کارت ملی دادم
    مامور دوتا برگه رو برداشت، من هم برگه سیمکارت TD رو امضا کردم و هم برگه سیمکارت 4G، البته یه نسخه از جفتشم داد به خودم

نه نیازش که ندارم، فقط نگران این بودم که ور ندارن خط رو به اسم من بدن به کس دیگه و سوء استفاده بشه و از این حرفا
    قانونا ی کپی کارت ملی میبایست بدید مامور اما مهم نیست
    نه اقا مگه کشکی هست بنام شما بدن به کس دیگه اصلا چنین چیزی محاله ضمنا روی پوکه سیمکارت شماره داره و تا زمانیکه دست هست مال شماست و میتونید خودتون به هرکس دیگه بدید بره بنام خودش بزنه

8. 2 کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    من هفته گذشته مودم i60 رو خریدم و بالاخره این هفته رسید و فعال شد. با اینکه با سیمکارت TD وصلم تو پنل مودم نوشته +4G ! می خواستم ببینم درسته و باید همینجوری باشه؟ یا مشکلی وجود داره و نیازه که تغییراتی بدم؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

سلام
    وقت بخیر
    من هفته گذشته مودم i60 رو خریدم و بالاخره این هفته رسید و فعال شد. با اینکه با سیمکارت TD وصلم تو پنل مودم نوشته +4G ! می خواستم ببینم درسته و باید همینجوری باشه؟ یا مشکلی وجود داره و نیازه که تغییراتی بدم؟
    ممنون
    درسته دیگه تی دی رو تجمیع میکنه .سرعت چقدر بهت میده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

دوستان من یک هفته ای هست که سرعت اینترنت TD به شدت بالا رفته ولی هیچ تغییری تو انتن دهی یا دکل ایجاد نشده همون مقدار قبلیه انتن ولی قبلا سرعتم روی تک باند 18 مگابیت بود الان تا 70 مگابیت هم میره در تمام ساعات شبانه روز مودمم هم معمولیه و تک باند .به نظر شما به خاطر اینکه مردم تازه از خانه بیرون امدن و دنبال کاسبی ان به خاطر کمتر استفاده کردن سرعت بالاتر رفته یا ایرانسل پهنای باند رو افزایش داده ؟

12. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ja\/aD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان من یک هفته ای هست که سرعت اینترنت TD به شدت بالا رفته ولی هیچ تغییری تو انتن دهی یا دکل ایجاد نشده همون مقدار قبلیه انتن ولی قبلا سرعتم روی تک باند 18 مگابیت بود الان تا 70 مگابیت هم میره در تمام ساعات شبانه روز مودمم هم معمولیه و تک باند .به نظر شما به خاطر اینکه مردم تازه از خانه بیرون امدن و دنبال کاسبی ان به خاطر کمتر استفاده کردن سرعت بالاتر رفته یا ایرانسل پهنای باند رو افزایش داده ؟
    برای منم چند روزی هست سرعت تو حالت TD بالا رفته. قبلاْ بین 50 تا 60 بود الان بین 80 تا 100 بالا رفته. فقط هم رو باند 42 بود.

نکته ی جالب ترش هم اینحا هست امروز که مودم رو روشن کردم٬ یه لحظه علامت 4g+ رو دیدم. اما بعد از اینکه مودم رو on off کردم دوباره 4g شد و دیگه رو + نرفت. خبری از باند 43 نیست اصلا :/

معلوم نیست داستان از چه قراره ...

14. این کاربر از Ja\/aD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

برای منم چند روزی هست سرعت تو حالت TD بالا رفته. قبلاْ بین 50 تا 60 بود الان بین 80 تا 100 بالا رفته. فقط هم رو باند 42 بود.

نکته ی جالب ترش هم اینحا هست امروز که مودم رو روشن کردم٬ یه لحظه علامت 4g+ رو دیدم. اما بعد از اینکه مودم رو on off کردم دوباره 4g شد و دیگه رو + نرفت. خبری از باند 43 نیست اصلا :/

معلوم نیست داستان از چه قراره ...
    والا من با گوشی همینجوریه برای خودش پلاس میشه باز فورجی معمولی با برنامه نشون میداد دوتا بیست مگاهرتز فعال شده قبلا ده و ده مگاهرتز بود این موضوع در هر دو حالت. td و fd اتفاغ افتاده نمیدونم دارن چه کار میکنن اما اصن نت جالب نیست تو یک دقیقه تست کردن نوسان شدید سرعت مشاهده شد

16. 2 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RyanMiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

داداش واس منم 4g+ میزنه... من خودم اصلن انتظار نداشتم سرعت خوبی داشته باشه ولی در کمال تعجب 80 مگابیت رو بهم داد حتی تا 100 مگابیت هم ازش سرعت گرفتم ول ناگفته نماند نوسان یه مقدار شدیده بین 60 تا 100 خیلی میچرخید ولی خب من که راضیم کلا. شبانه هم برای نمونه یه 100 گیگ 30 هزارتومان گرفتم 2-7 صبح برخلاف مبین نت اصلا سرعتم نمیاد پایین همونقدر بالا میمونه.

18. این کاربر از RyanMiler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •