درسته بدون فیلتر آپ نمیشه پارس آفلاین چیش درسته که اینش باشه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
درسته بدون فیلتر آپ نمیشه پارس آفلاین چیش درسته که اینش باشه
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
امشب چقدر داغون ه!!!
جالبه سایت پارس آنلاین هم باز نمیشه
اما اینجا باز میشه!!!
آره
خیلی راحت هم میگن تا 2 افت سرعیت داریم!
من شبا 11 میرسم خونه تا برم پای پی سی میشه 12
همش خرابه تا وقت خواب
از چه طریقی سعی میکنید ? اگه از قابلیت سینک اکانت میخواید بک آپ بگیرید متاسفانه بیشتر از ۳ ساله کار نمیکنه اما اگه از داخل برنامه گوگل فوتوز اقدام میکنید و نمیشه بنظر یه مورد جدیده
از طریق مرورگر وارد گوگل فوتوز میشه ?
کجا میگن ؟
پشتیبانی تلفنی
حتی تو جواب شکایت تو 195 هم همینو میگن و خجالت هم نمیکشن
بچه ها چند وقت قبل می گفتند شرکت های وب داره پارس آنلاین رو می خره و تا چند وقت دیگه این دو شرکت در هم ادغام مشین.
خبر جدیدی از این قضیه نشده؟
با سلام.
بنده طرح 8 مگ یک ساله از پارس انلاین دارم و تقریبا 70 روز از سرویس مونده.
اوایل سرعت خوب بود و بعضی وقت ها شبا سرعت تا 600 افت میکرد ولی الان که دارم تایپ میکنم سرعت دانلود رو 300 هست! یک مشکل دیگه هم دارم اینه که snr من نوسان میکنه. اکثر موقع ها رو 6 هست که چون من تو اپارتمان زندگی میکنم با حرکت اسانسور dsl قطع و وصل میشه. این عکس وضعیت الان خطم رو نشون میده که snr رو 17.6 هست تو این حالت با حرکت اسانسور قطع نمیشه. یک مورد دیگه الان که snr بالا رفته خطم انگار رو تقریبا 3 مگ بسته شده عجیب نیست؟!
میخواستم بدونم مشکل از خطه یا isp ؟ اگه بخوام isp رو عوض کنم از چه شرکتی نت بگیرم؟
استان بنده هم مازندرانه.
Last edited by miladrazor; 02-08-2019 at 18:34.
مثلا سرویس گیمینگ فعال هست ولی پینگ داخلی من 39 هست خیلی جالبه که ماه پیش پینگ من 19 بود اما بعد از چند روز اختلال وقتی درست شد این جوری شد.
باز چند روز پیش دوباره شده بود 19 ولی باز دوباره برگشت به حالت اول و این که شب ها سرعت در حد 2Mb میشه در حالی که سرویس من 8Mb هست دزدی و کثافت کاری از این واضح تر؟
![]()
پارس انلاین مشکلات جدی داره و انگار قرار نیست حل بشن ...بهتره به یک isp دیگه مهاجرت کنید اگر براتون مقدوره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)