سرعت همچنان پایین....اینم وضعیت پینگ
![]()
سرعت همچنان پایین....اینم وضعیت پینگ
![]()
سلام. این خدمات مبتنی بر محتوا چیه. 70 تومن قبض اومده ۱۴ تومن خدمات
اینا چه خدمتی کردن ما نفهمیدیم
sms هایی هستن که ازت پول کسر میکنن
ستاره 800 مربع رو بگیر
خواستی غیر فعال کن
از نرم افزار my mci هم میتونی این کار رو بکنی
دوستان همراه اولی وضعیت دانلود شبانه امشب چطوره؟
مال من سرعت خوبه حدودا با 4 مگابایت دانلود میکنه اما هر 30 دقیقه سرعت صفر میشه و باید یکبار دیسکانکت کنم تا دوباره اینترنت وصل بشه. کسی همچین مشکلی رو داشته؟
سرعت همچنان پایینه، اما به نسبت چند روز پیش میشه گفت بهتره
اون قطعی آره خیلی رو اعصابه اما تایم مشخصی نداره، عشقی کاره میکنه، یهو میبینی وصله اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
من امروزم زنگ زدم بهم گفتم پیگیرن ( حالا چقدر پیگیرن خودشون میدونن و خداشون )
تا اطلاع ثانوی نمی شه بسته شبانه زد!؟؟؟؟؟؟
معلوم نیس چ بلایی می خوان سر شبانه ها بیارن
همراه اول بسته های اینترنت نامحدود شبانه را حذف کرد
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی ابلاغیه ای به اپراتورها ارسال کرده که بر اساس آن ملزم به تغییر و حذف برخی از بسته های خود می شوند. حال همراه اول نیز خبر می دهد که بر همین اساس، در برخی از بسته ها تغییر ایجاد کرده و بسته های شبانه نامحدود خود را نیز حذف کرده است.
اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: «پيرو ابلاغ مصوبه ۲۴۹ سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص رعايت كف قيمت بسته های اينترنت، کلیه اپراتورهای تلفن همراه کشور موظف به حذف يا تغيير برخی بسته های اينترنت خود شده اند.»
حال همراه اول گزارش می دهد که از روز سه شنبه ۳۰ خرداد ماه بسته های اینترنت خود را با تغییراتی همراه کرده که شامل تغییر حجم شبانه بسته های آلفا و آلفا+ (۴ بسته)، توقف فروش بسته های نامحدود شبانه در *۱۰۰۰# (۶ بسته) و توقف فروش بسته های محدود شبانه (۳ بسته) می شود.
جلوی گرونی رو نمیگیرن ولی سریع جلوی ارزونی رو میگیرن
مقصرخودمونيم ، اگه فقط ى هفته ملت تحريم کنن همراه اولو يا هر دزد دگه اى رو، حتى ى شارژ هم نخرن اينا ب چيز خوردن مى افتن... اما واقعا کوووو ملت!!!!
Last edited by sasan.69; 21-06-2017 at 12:39.
سلام
در واقع برای هر دانلود و آپلودی دیگه باید پول داد. و اینکه هنوزم اشتراک 8 به 1 و برای سرعت دانلود نمی تونی هیچ اعتراضی بکنی - و جالب ترش اینکه پینگ بالای 300 رو فقط میشه شکایت کرد.
يه چيزی قراره جاش بياد به هر حال...
با عنایت به مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات مبنی بر رعایت کف قیمت بسته های اینترنت منتظر طراحی و ارائه بسته های جدید شبانه باشید.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)