256 محدود یک ساله
![]()
256 محدود یک ساله
![]()
نامحدود128![]()
Last edited by mohsen_hot20; 05-08-2013 at 21:02.
نامحدود 256![]()
عزیز میای اینجا یه پست میزنی و میری این حرفا رو از کجا دراوردی ؟همینجوری میای یه پست میدی و میری؟
کار زندگیمون شده هر یه ساعت بیاییم اینجا و ببینیم چه خبر شده.این زبان نفهمنان که اینقده پیام میدیم جواب نمیدن لااقل از دوستان و هم استانی های عزیز که لطف میکنن و خلاصه از دوستان یا بستگانشون که خبرایی در مورد این چرت دی اس ال میشنون رو اینجا میگن تا یه خورده اعصابمون فروکش کنه.هرچند امید زیادی نیست .الان اینجا تا اونجایی که من میدونم بچه های گل مازندرانی: گلوگاه-سوادکوه -قائمشهر-ساری-جویبار-بابل-بابلسر-فریدنکنار-امل-محموداباد-دابودشت-نور-نوشهر هستند .فکر نکنم کسی تو فروم لااقل تو این تایپیک بچه ی شهسوار و رامسر اینجا باشن.
اگه هستن لااقل بیان جواب بدن و لااقل برای یه دقیقه تو 24 ساعت که شده یه اطلاعی بدن.
Last edited by kasra12; 05-08-2013 at 21:57.
بنده از نور
سرویس 256 نامحدود
وضعیت همچنان خراب
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
من از بابل هستم امروز یه ذره بهتر شده سرعت ولی نه خیلی تستی که گرفتمم تو جند تا کامت بالاتر هست
دو مگ محدود!
مال ما که همچنان 8 هستش.
کسانی که مثل من 128 دارن از همه بدبخت ترن.
حداقل 256 سرعت 32 میده. اخه 8 هم سرعته؟ حیف این مودم که 100 پولشو دادیم انداختیم خونه که چی با سرعت 8 دان کنه
یه 10 ت میدادیم مودم دیال اپ میگرفتیم راحت.
ما همچنان امیداوریم تا مشکل حل بشه...
اگه سرعت ها واقعی شده باشه 2 مگ اونم محدود نباید سرعتش این باشه که.
عجیبه...
دقیقا باهات هم نظرم
مودم قبلیمو زیر قیمت فروختم و خیر سرم رفتم وایرلس گرفتم که به 1 ماه نکشید و وضعیت ما شده این..........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)