خود کرده را تدبیر نیست .باید از همون اول فکر اینجاش رو هم میکردی![]()
خود کرده را تدبیر نیست .باید از همون اول فکر اینجاش رو هم میکردی![]()
هر روز بدتر از دیروز!
بچه ها دیشب اینترنتم به مدت 1ساعت و نیم ملی شد اما وقتی که وصل شد.....
هنوز اینترو نزده بودم وارد سایت میشد.
سرعت دانلود از همه ی لینکا 230فیکس چه اونایی که قبلا 210 بود چه اونایی که از120 بالاتر نمیرفت(حتی بدون اکانت پرمیوم) دیگه حسابشو بکشید لینک هایی که فقط دو تا لینکش دانلودش فعال بود و باید اکانت میخریدیم تا 16تا لینکش فعال بشه با 2لینک 230 میکشید
یعنی اگه دان استریمم بالا بود فکر کنم دوباره میتونستم یه سرعت خیلی بالا بکشم
(البته اینا همش با سرور المان بود و اصلا هم قطع نشد)
من نمیدونم الان ضحی هم این مشکلاتو داره یا نه تا 2-3 ماه پیش که اونجا بودم حتی 1بار هم ملی نمیشد و قطعی نداشت اما الانشو نمیدونم من تا 1هفته دیگه سرویسم تموم میشه میخوام بدونم که اگه ضحی این مشکلاتو(قطعی های زیاد) نداره تخلیه کنم و برم اونجا کسایی هم که تو این تاپیکن تقریبا همشون(جز چند نفر)از ماناماد دارن و هیچ کسی از وضعیت ضحی خبر نمیده.
Last edited by farshad0123; 03-10-2013 at 15:27.
کسایی که از ضحی adsl دارید لطفا در مورد وضعیتتون(قطعی یا افت سرعت)یه خبری به ما بدید
یه شماره از ضحی کسی نداره؟بابا پسوردمو گم کردم پس مو میخوامتخلیه چجوریه؟کجا باید برم،چون پس ندارم میخوام تخلیه کنم یه جا دیگه ثبت نام کنملطفا یکی کمک کنه
متاسفانه اگه 2020جواب نمیده هیچ راهی نیست جز اینکه صبر کنی یه چند روز تا گوشیو بلند کنه یا حظوری بری اهواز دقت کن که کارت ملی اون کسی که adsl به نامشه ببری من نمیدونم چطور ثبت نام کردی و رانژه شده اما کسی یوزر پسو بهت نداده.
دردسر تخلیه هم خیلی بیشتر از گرفتن پسورده.![]()
چقدر قطعی داره این چند روزه... معمولا هم شب ها ساعت 12تا1 شروع میشه و یه دو ساعتی طول میکشه.
امروز هم 2-3 بار قطع شد...
خیلی زیاده همیشه هم شبا قطعش میکنن که کسی دانلود نکنه فکر کنم کلک خود ماناماد باشه
بعضی شبا هم ازساعت1:45 قطع میشه تا صبح![]()
Last edited by farshad0123; 03-10-2013 at 16:25.
فکر نمیکنم تفاوتی بینشون باشه چون هر دو فروشنده مخابرات هستند و اینترنتی که در دسترس مشتری قرار میگیره از مخابرات هست .این ملی شدن ها هم مربوط به دستکاری های خود مخابرات یا زیر ساخت هست و از نمایندگی انجام نمیشه که تفاوتی باشه و اینطوری هم نمیشه مقایسه کرد که مثلا تو ماناماد ملی میشه ولی ضحی نمیشه من خودم ماناماد هستم ولی 6 ماهه که اینترنتم ملی نشده چون صبح تا شب تو اینترنت هستم و مرتبا چک میکنم در عوض قبل از این که پورتم رو بدن ماناماد با ضحی بودم 4 باری ملی شد پس این مقایسه بین نمایندگی ها صحیح نیست .فعلا تنها مقایسه ای که میشه انجام داد از نظر فنی ، پشتیبانی و قیمت هست نه چیز دیگه .الان هم دیگه فکر نمیکنم از ضحی چیزی مونده باشه پشتیبانیش که به فنا رفته کارمنداش هم که میگفتن پورت بیشتر مشترکین افتاده دست ماناماد و احتمالا این ور جمع میشه.حالا دیگه خدا میدونه مشترکای ضحی چه جوری دارن از نت استفاده میکنن و کجا باید پیگیر مشکلاتشون باشن
Last edited by alimail3248; 03-10-2013 at 16:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)