عکس دارین بذارین چیه دیگه برو بگیر بازی رو بزن تو رگ اون موقع ماییم که بیاید بپرسیم نظرت در مورد بازی چیه که البته جوابش از قبل معلومه
عکس دارین بذارین چیه دیگه برو بگیر بازی رو بزن تو رگ اون موقع ماییم که بیاید بپرسیم نظرت در مورد بازی چیه که البته جوابش از قبل معلومه
اینم سیو..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو مرحله ی آخر گیر کردم. جایی که Niko با موتور از سکوی پرش می پره و از هلیکوپتر آویزون میشه. خود بازی میگه تندتند space رو بزن. من هم همین کار رو میکنم. ولی سودی نداره و نیکو سقوط میکنه. راهکار چیه؟
تند تند باید بزنی جهت بالا رو هم نگه دار نباید سقوط کنه
منظورتون دقیقا کدوم دکمه است؟جهت بالا
جهت دیگه بالا من با دسته بازی می کنم دکمه 1 یا A یا سبز گیم پد رو می زنم با جهت بالا و خیلی راحت تند تند باید بزنی
مشکل من هنوز حل نشده. کسی که با کیبورد بازی میکنه میتونه منو راهنمایی کنه؟
اون جا هم نقطه اوجه جالب نیست اگه بخوام برات ردش کنم چون بعد اون ماموریت تموم میشه خودت باید تمومش کنی. ولی اگه بخوای سیوت رو بده ردش کنم برات
نه نمیشه. باید خودم باشم و چند تا فشنگ تو مخ jimmy خالی کنم! نامرد عروسی ما رو عزا کرد!اون جا هم نقطه اوجه جالب نیست اگه بخوام برات ردش کنم چون بعد اون ماموریت تموم میشه خودت باید تمومش کنی. ولی اگه بخوای سیوت رو بده ردش کنم برات
> اینجای داستان به نظرم یه ایراد کوچولو داره. katie کشته شده. ولی از داداشاش هیچ کس به من زنگی نزده. مثلا pakie باید زنگ میزد و از من گله میکرد که مثلا خواهرش رو به من سپرده بود. البته از این pakie بی غیرت انتظاری هم نمیره.
> یبچاره مادر pakie. اول زدم پسرش francies رو کشتم. حالا هم تنها دخترش، زمانی که همراه من بود کشته میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)