تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 773 از 4105 اولاول ... 27367372376376977077177277377477577677778382387312731773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,721 به 7,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام.
    الان نیرو انتظامی سرباز کم داره مخصوصا کلانتری ها - چه شانسی آوردیم به موقع تموم شد - همیشه این موقع ها زمان مناسبی برای خدمت نیست . یعنی از ماه آذر تا اردیبهشت . البته سرباز هم زیاد میشه . امیدوارم دوستانی که قصد سربازی رفتن داشته باشند جای خوبی بیفتند و اگر هم خوب نبود تحمل کنند . من دقیقا وقتی که شرایط رو پذیرفتم راحت شدم ( البته پس از 5 ماه ) .

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    الان نیرو انتظامی سرباز کم داره مخصوصا کلانتری ها - چه شانسی آوردیم به موقع تموم شد - همیشه این موقع ها زمان مناسبی برای خدمت نیست . یعنی از ماه آذر تا اردیبهشت . البته سرباز هم زیاد میشه . امیدوارم دوستانی که قصد سربازی رفتن داشته باشند جای خوبی بیفتند و اگر هم خوب نبود تحمل کنند . من دقیقا وقتی که شرایط رو پذیرفتم راحت شدم ( البته پس از 5 ماه ) .
    اتفاقا الان سرباز کم شده و تا پست کنی سریعا اعزامی.یادمه خودم 7 ماه انتظار کشرم تا اعزام شدم.
    زمان دیپلمم هم 1 سال و اندی انتظار کشیدم.
    این روزها هم نیرو انتظامی داره زیاد نیرو میگیره.

3. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شرایط فوق دیپلم با دیپلم در نیروی انتظامی چقدر فرق میکنه؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

فردا ميرم تا 7،8 روز ديگه . ديگه چيزي نمونده ... اين ماه هم بگذره اين خدمت رو هم تموم كرديم تازه بدبختيا شروع ميشه ...

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

شرایط فوق دیپلم با دیپلم در نیروی انتظامی چقدر فرق میکنه؟
    بستگي داره كجا بيوفتي كلانتري كه سرباز صفرو پوستشو ميكنن اما اينجايي كه ما هستيم سرباز صفر ها همه از پست در ميان ... فوق ديپلم و ليسانس دارن پست ميدن ( پليس ديپلماتيك)

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

اتفاقا الان سرباز کم شده و تا پست کنی سریعا اعزامی.یادمه خودم 7 ماه انتظار کشرم تا اعزام شدم.
    زمان دیپلمم هم 1 سال و اندی انتظار کشیدم.
    این روزها هم نیرو انتظامی داره زیاد نیرو میگیره.
    من هم که همین رو می خواستم بگویم . در این مدت که گفته بودم سرباز برای رفتن به سربازی زیاد میشه و تعداد سرباز ها هم که دارند خدمت می کنند کم میشه . همیشه همین طوری بوده خودم دوبار تجربه اش رو داشتم . علت اینه که اونهایی که میخواهند بروند خدمت لیسانس رو می گم تا خودشون رو جمع بکنند و کارهاشون رو بکنند به این ماه ها میرسه و از طرفی اونهایی که خدمت دارند انجام می دهند کسری می آورند و در همین ماها ها ترخیص میشوند . مثل خودمون که توی اسفند 13 تا ترخیصی داشتیم - با خودم . بقیه رو هم که خبر دارم شبیه به همین بوده . در هر صورت من که این طوری دیده ام .

7. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مدارک مورد نیاز برای تعویض کارت‌های معافیت قدیمی با هوشمند // هزینه تعویض کارت‌ ۱۴۲ هزار ریال است

بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا در فاز نخست اجرای طرح تعویض کارت‌های معافیت و پایان خدمت قدیمی با کارت هوشمند، دارندگان کارت‌های معافیت کاغذی که پس از سال ۶۰ نسبت به دریافت کارت خود اقدام کرده‌اند باید اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه، اصل و کپی کارت ملی، سه قطعه عکس ۳*۴ سیاه و سفید با زمینه سفید، اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی خود به همراه اصل کارت معافیت را به همراه داشته باشند.
    بنابر اعلام دفاتر پلیس +۱۰ متقاضیان ‌باید فیش بانکی ۸۲ هزار ریالی بنام شرکت پژوهش و توسعه ناجی را به منظور صدور کارت هوشمند به شماره حساب ۰۱۰۶۳۷۴۴۷۹۰۰۳ نزد بانک ملی ایران شعبه سعادت آباد واریز کنند از سوی دیگر دفاتر پلیس + ۱۰ مبلغ ۶۰ هزار ریال نیز به عنوان کارمزد به صورت نقدی از متقاضیان دریافت می‌کنند.
    به گزارش ایسنا افرادی که حدفاصل سال‌های ۸۸ تا ۸۹ و نیز ۸۰ تا ۸۷ کارت معافیت خود را دریافت کرده‌اند طبق جدول زمان‌بندی باید از ۱۰ دی تا ۱۰ بهمن‌ و ۱۰ بهمن تا ۱۰ اسفند به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.
    همچنین افرادی که در سال‌های ۷۰ تا ۷۹ و ۶۰ تا ۶۹ کارت معافیت به آنان تعلق گرفته باید از تاریخ ۱۰ اسفند تا ۱۰ فروردین ۹۱ و نیز از ۱۰ فروردین ۹۱ تا ۱۰ اردیبهشت۹۱ نسبت به تعویض کارت خود اقدام کنند.
    آن دسته از افرادی که به هر دلیلی در زمان تعیین شده نتوانسته‌اند نسبت به تعویض کارت معافیت از خدمت خود با کارت هوشمند اقدام کنند تا اطلاع ثانوی می‌توانند به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

9. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام خوبید. می خواستم بدونم کسی از بچه ها آماره پادگان نیرو هوایی مشهد رو داره. تو اموزشیی چه خبراست؟ یک توضیحی بدین ممنون میشم . هر چی گشتم چیز خاصی پیدا نکنم.
    موفق باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام..این رفیق ما یه ذره وسواس داره سپرده یه سوالی واسش کنم.. ایشون الان تو سپاه مشغول گذروندن دوره آموزشیه..قبل رفتن یه آشنایی واسش سابقه بسیج ردیف می‌کنه از 89/1/1، بعد تو آموزشی یه فرمی می دن دست رفیقمون که توش سابقه بسیج رو تیک می‌زنه و منتها از بس استرس داشته و هول بود سابقش رو می‌زنه از 90/1/1...الانم کلی استرس داره که اگه این مغایرت رو بفهمن چوب تو آستینش می‌کنن و این‌ها.. نظر اساتید چیه؟ خیالش رو ناراحت کنه یا نه؟؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام..این رفیق ما یه ذره وسواس داره سپرده یه سوالی واسش کنم.. ایشون الان تو سپاه مشغول گذروندن دوره آموزشیه..قبل رفتن یه آشنایی واسش سابقه بسیج ردیف می‌کنه از 89/1/1، بعد تو آموزشی یه فرمی می دن دست رفیقمون که توش سابقه بسیج رو تیک می‌زنه و منتها از بس استرس داشته و هول بود سابقش رو می‌زنه از 90/1/1...الانم کلی استرس داره که اگه این مغایرت رو بفهمن چوب تو آستینش می‌کنن و این‌ها.. نظر اساتید چیه؟ خیالش رو ناراحت کنه یا نه؟؟

ممنونم
    نه بابا خیالی نیست.فوقش میگه اشتباه کردم و به جای 89 نوشتم 90.
    با این که این یه مشکل پیش پا افتاده هست ولی در کل اونجا با دروغ خیلی زود کارات راه میوفته.
    بعدا که رفت تو یگان کسری اش رو بیاره و حله.

13. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با پارتی میشه کاری کرد که شهر خودت خدمت کنی؟
    تو خدمت با پارتی ، کاری رو که از خدا هم بر نمیاد ، میشه انجام داد.

15. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •