سلام
یه سوال بی ربط...سرعت اینتنت رو این روزها کاهش دادن؟
من سرعتم رفته در حد دایال آپ :(((
تست سرعت رو داشته باشین...اپلودم و دانلودم چرا اینقدر تفاوت دارن؟
![]()
سلام
یه سوال بی ربط...سرعت اینتنت رو این روزها کاهش دادن؟
من سرعتم رفته در حد دایال آپ :(((
تست سرعت رو داشته باشین...اپلودم و دانلودم چرا اینقدر تفاوت دارن؟
![]()
Last edited by am2; 25-02-2011 at 11:57.
dial up منطقه شما چقدر سرعتش بالاست!!!![]()
به نظرم کلا سرعتها تو ایران بستگی به مناسبتها و ایام و آب و هوا و هزارتا چیر دیگه داره![]()
ایران کلا سرعت دایال آپش بالاستdial up منطقه شما چقدر سرعتش بالاست!!!
به نظرم کلا سرعتها تو ایران بستگی به مناسبتها و ایام و آب و هوا و هزارتا چیر دیگه داره![]()
یعنی مشکل از من نیست...چه مناسبتی نزدیکه؟اخه جالبش اینه که دانلود اینقدر خوبه ولی اپلودش سرویس میکنه ادم رو
دوستان گیر Adsl یکی دوباره راهنمایی کنه منطقه مخابراتی توحید
1 جا میخوام ارزون باشه سرعت خوب باشه و شبانه رایگان
من معولا حجمی 3 ماه استفاده میکنم
شاتل و داتک و مخابرات و لایزر ,صبا نت و پارس انلاین و نیونت و پیشگامان توسعه ارتباطات
پورت خالی نداره تو منطقه ما
عصر تکام هم نمیخوام
آقا فن او میگه 256 رو 3 ماهه 9 گیگ میدم 45 تومن میارزه چون این سرویس رو داره فقط
Last edited by mpeg; 26-02-2011 at 14:34.
سلام .
من از آسیاتک سرویس گرفتم که با این سیاست های جدید شرکت ، باید بیام بیرون .
شما چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید ؟
نظرتون در مورد مخابرات چیه ؟ بخث مانیتورینگ توی مخابرات جدیه یا نه ؟! قطعی زیاد داره ؟!
128 به بالا میدن ؟! ( من کاربر کرجم )
ممنون میشم راهنمایی کنید .
اگه سرعت برات مهمه برو پارس آنلاین چون سرعتش از خیلی از شرکتای دیگه بالاتره و تعرفه های خیلی بیشتری داره و انتخاب رو محدود نمی کنه
دوست عزیز چیه این سیاس تهاش؟
درود
1.چجوری می شه روی یک خط دوتا مودم هم زمان فعال باشه؟
2.اگر خط تلفن رو از خونه ای به خونه ی دیگه انتقال بدیم ADSL هم منتقل می شه باهاش؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟
مگه مشکل اسیاتک چیه؟
شاید من برم سراغ اسیاتک!
با سلام خدمت دوستان
من از فن آوا سرویس دارم .کیفیت سرویس آنها بد نیست ولی امان از دست خدمات فروش و پسخگویی به مشتریان.
در شرکت داده پردازی فن آوا سگ صاحبش را نمی شناسد.دزدی در روز روشن از حجم مصرفی و بد رفتاری با مشتریان از رده پایین تا سطح مدیران.من شش ماهه اکانت 18 گیگ خریدم بعد متوجه شدم به من 15 گیگ داده اند با کلی دعوا و شکایت از طریق سازمان مقرارات و تنظیم رادیویی و شورای حل اختلاف بزور تازه به حقم رسیده وای به حال افراد ساده که چقدر این شرکت کلاهبردار و دزد تا حالا حقشون را خورده و متوجه نشدند . در یک کلام از نزدیک شدن به شرکت کلاهبردار فن آوا احتراز کنید!
بابا این مخابرات که خیلی اذیت میکنه
باسه دانلود wimax بهتره یا ADSL ?
نظرتون در مورد wimax چیه ؟
راستی بچه ها من قبلا یه تاپیک به عنوان wimax یا ADSL زدم نمیدونم کجاست میشه کمکم کنید نمیدونم کجا زدم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)