کمک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام!من Adsl از مخابرات گرفتم ولی تو قسمت "Connecting Trough To Wan Miniport" ارور می ده! ایراد از کجاست به نظر شما؟
بعدش اگه امکانش هست این 2 تا فایل که تو سایت مخابرات هست رو یکی اگه داره جایی آپلود کنه،چون دانلود نمی شه :
how to make pppoe on pc.rar
how to make pppoe modem.rar
قربوتن داداش برای کمکت ولی من استفاده کردم ولی شرکت برام کتنفیگ کرد الام ری استارت شد باز کانفیگ نمی شه چراق وارلس چشمک زنه واره اسم هم ÷یدا می شه ولی وقتی با موبایل وصل می شم ارور می ده ارور هم اینعه no get away replay
error اصاب خورد کنییه
با همه چی مودم هم ور رفتم
با نرم افزار نیست مودم من با همون آی ÷ی کانفیگ می شه الان کخ خونخ نیستم ولی اگه رفتم چند تا عکس می زارم کمک کنین حیاتیه
ممنون از همه من شب عکس مس زارم کمک کنین
کمک ........
سلام
من طبق گفته شما tp-link 8811 گرفتم و از فن اوا هم سرویس دارم. حالا خودم از روی manual انگلیسیش که توی cd ش بود کانفیگش کردم و وصل هم شدم که نسبت به مودم قبلیم که زیمنس خود شرکت بود حدود 5 کیلوبایت به سرعتم اضافه شده. حالا می خوام بدونم توی کانفیگش برای فن اوا کار خاصی دیگه ای باید انجام بدم؟ چون من فقط یه pppoe ساختم و یوزر و پسورد و vpi و vci شرکت رو وارد کردم و به بقیه قسمت ها که نمی دونستم چی هستن دست نزدم.ولی خیلی تنظیمات دیگه هم داره.
کلا لینک کانفیگ tp-link برای فن اوا رو اگه بدین خیلی بهتره. تاپیک فن اوا هم خیلی خلوته
سوال دومم این که مودم موقعی که به اینترنت وصله خیلی داغ می کنه مخصوصا موقع شبانه که همش دانلود می کنم.حتی موقعی که online هم نیستم باز نسبتا داغه.حالا طبیعیه این؟
نمی خوامم خاموش روشن کنم مودم رو چون تجربه خوبی ندارم از این قضیه و مودم قبلیم (همین زیمنس شرکت) بعد از یه ماه، یه بار که خاموش روشنش کردم سوخت
مرسی
Last edited by whitewolf; 30-05-2010 at 15:54.
داغ شدنش مشکلی ایجاد نمیکنه
تنظیمش هم اگه به اینترنت وصلید ، نمی خواد دست بزنید
شما اگه به اینترنت وصلید دیگه چه انتظاری از مودم دارید؟؟
من خودمم tp Link Td 8811 دارم نترس دوست عزيز مودم رو خاموش كن هيچ اتفاقي نمي افته![]()
داغ شدنش هم طبيعي هيچ مشكلي نداره من با همين مودم يكسره بدون وقفه تا 10 الي 11 ساعت مدام كانكتم و هيچ مشكلي هم پيش نمي ياد.
با سلام
دوستان لطفا در مورد تنظیمات Linksys wag120n که چطور باید برای صبانت تنظیم شود راهنمایی کنید ،
به عنوان مثال مقادیر زیر (برای استفاده از lan بدون وایرلس )چگونه باید باشد؟
DSL Modulation
Local IP Address
DHCP Server: Enable Disable DHCP Relay
DHCP Relay Server IP
چه گزینه ای برای غیر فعال کردن وایرلس وجود دارد؟
با تشکر
راستي بهترين مودم چيه؟ لينكسيس؟
اگر كسي ترتيب تقريبي كيفي مودم ها را داره بگذاره
مثلا بگه اول زايكسل بعد زايكسل ، لينكسيس بعدش ايسوس بعدش سيمفوني و ...(البته اين ترتيب واقعي نيست و مثال هست)
![]()
لینک سیس
asus
tp link
c net
dlink( خیلی مزخرفه..)
بهترین linksys هست ///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)