اگه میشه دستتون درد نکنه من یه آپشن فایل میخواستم که لیگ آلمان رو هم داشته باشه و چیز اضافه ی دیگه ای نداشته باشه! ممنونم ازتون
اگه میشه دستتون درد نکنه من یه آپشن فایل میخواستم که لیگ آلمان رو هم داشته باشه و چیز اضافه ی دیگه ای نداشته باشه! ممنونم ازتون
خدمت Mohamad_87 عزیز عرض کنم که وظیفه بود کاری نکردم ، در جواب سوالتون هم باید بگم که خیر نمیشه.
یه توضیحی هم راجب اون برنامه اسکوربرد سلکتور بگم که این برنامه به شما این امکانو می ده که اسکوربردهای خود بازی که حدود 8 یا 9 هست را به دلخواه عوض کنید ولی اگه می خوای اسکوربرد جدید داشته باشی باید از همون سایت دانلود کنی، ضمنا اسکوربردهایی را دانلود کن که امکاناتی نظیر پخش صحنه آهسته ، نمایش قبل از بازی و غیره رو داشته باشه.
یه راهنماییم اینکه هر چی حجم اسکوربرد دانلودی بیشتر باشه امکانات بیشتری داره.
Last edited by khalil50000; 26-04-2009 at 18:54. دليل: اضافه کردن مطلب
با سلام خدمت kruser عزیز میخواستم بگم اگه من این فایل cv0f جدید رو جایگزین کنم چه چیزهایی رو از دست می دم.
من یک برنامه میخوام که بشه اهنگهای بازی را عوض کرد واهنگهای خودمان را بزاریم
فقط فايل اديت والسلام
دوستان سلام.....
من از یک پچ آماده ی بوندس لیگا استفاده کردم...الانم یه face از مسعود شجاعی گرفتم می خوام به بازی اضافه کنم...حالا موندم تو برنامه ی PES2009PC Appearance Tool بهش چه شماره ای بدم؟!؟!
می دونم که برا face باید بین 2080 تا 2226 و برا مو بین 5710 و 5818 باشه اما از کجا معلوم قبلا این ها توسط سازنده ی پچ بوندس لیگا اشغال نشده باشه؟؟؟
می ترسم صورتش با یکی از بازیکنان بوندس لیگا جا به جا بشه؟....ار کجا میشه فهمید کدوم شماره خالی هست؟
بروی توی پوشه cv06 در پوسه img در کیت سرور بعد شماره ای که میخوای به فیس مسعود شجاعی اختصاص بدی سرچ کن اگه بود از بین ببرش و و فیس مسعود رو اونجا کپی کن و اگه نیم خوای اون رو نابود کنی به زحت میفتی باید بری و بگردید تا ببینی چون شماره ای خالیه به اون ختصاص بدی
با تشکر از راهنمایی شما....2-3 رقم رو تصادفی انتخاب می کنم....بلاخره یکیش خالی در میاد دیگه...این سیستم سرچ پیشنهاد خوبی بود....مرسی
من چند تا اسکوربرد دانلود کردم....چجوری باید اونا رو به بازی اضافه کنم؟
من نتونستم همه مطالب بخونم ولی به حرهال از همه تشکر می کنم فقط می خوام بدونم از کدوم سایت می شه کیت دانلود کرد یه سایت خارجی....مثل prsfaces.co.uk یه چیزی که کامل باشه البته اون فقط برای فیس لطفا هرکی می دونه آدرس سایت به من بده
توی این سایت همه چیز وجود داره برای دانلود پچ و ... برای پی اس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)