موفق باشی
خیلی مزخرف بود مثلا رسمی ترین امتحانه
کلا هرکی هرکی بود
اینا آدم نمیشن
وضعیت آزاد خیلی بهتره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
موفق باشی
خیلی مزخرف بود مثلا رسمی ترین امتحانه
کلا هرکی هرکی بود
اینا آدم نمیشن
وضعیت آزاد خیلی بهتره
دوستان صبانتی وضعیت دانلود شبانتون چجوریه؟
من که کم کم دارم پشیمون میشم isp عوض کردم
دیشب فقط 600 مگ دانلود داشتم!
آی پی رو که تغییر نکنه و اختصاصی باشه بهش می گن ولد استاتیک و آی پی که تغییر کنه و اختصاصی باشه بهش می گن آی پی ولد . تمام شرکت ها بدون استثنا برای آی پی ولد استاتیک ماهانه پولی رو دریافت می کنه . که مثلا مکس نت ماهی 10 تومن . ااین آی پی ها مخصوص سرور ها و اینا است و یه کاربر عادی به هیچ وجه بهش نیاز نداره .
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
دیدین گفتم . بهتون گفتم یادمه یه وقت تمام کاربرای صبا ناراضی بودن و سرعتشون با دیال آپ برابر بود . یادمه اونقدر توهین تو تاپیکشون نوشته بودن که تاپیک رو قفل کردن و یه تاپیک دیگه زدن و اونم قفل شد و شکایت نامه تنظیم کرده بودن![]()
کی بود میگفت برا هاست شدن برا اسپید تست حداقل باید 100 مگابیت سرعت داشت . با 10 مگ هم میشه . اینم فرمش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي جالبه نه؟ من از مخابرات اورميه اكانت دارم اونوقت شهر رو نوشته تهران و استان رو نوشته اصفهان و موقعيت منو وقتي زوم كردم رو تصوير در بخش تيرانِ اصفهان نشون داد!!! چه خبره تو اين مخابرات؟
![]()
Last edited by urumchi; 01-07-2011 at 13:14.
تا حالا مال منو حتی اونارو هم نشون نمیداد الان تست کردم درست نشون داد
راستی تعرفه های مخابرات ارومیه رو هم بذار
سلام دوستان
من یه مودم Shuttle tech 915 دارم!(سرویس Turbo 1mb همارا )الان دو روزه ال ای دی اینترنت مودم قرمز شده ولی DSL سبزه!! (ضمنا با ریست و خاموش نگه داشتن مودم و این حرفا درست نشد!)
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
Last edited by meysam2145; 01-07-2011 at 14:02.
بابا من همه اینارو میدونم خودم
شما قضیه رو برعکس گرفتین
ببینید اصولا تو زمانهای نزدیک شبانه اگه دیس بشی و دوباره وصل بشی باید همون IP قبلی رو بده
ولی مال من هر وقت که دیس میشم فوری IP عوض میشه
مثلا اینو ببینید(تو این فقط چند بار تغیر کرده:
در ضمن من برنامه IP HIDER دارم که هر وقت وصل بشم IP خودم رو نشون میده
که هر وقت با صبانت وصل میشم IP خیلی کم و گهگاه عوض میشه
ولی این شاتل اینبار خیلی نامرد شده
برای من هم پیش اومده ولی هروقت که محل کاربر رو تو جنوب نشون بده اکثرا از لحاظ پینگ به مشکل برمیخورن
وقتی با صبا برای من جنوب رو بیاره پینگم 300 تا میشه
در حالیکه تو حالت عادی رو 200 تا میچرخه
کلا اپلود صبا بیشتر از دانلود شاتله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)