آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد ولش کن پاسش نکن![]()
آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد ولش کن پاسش نکن![]()
منم فیزیک 2 رو خلاصه با نمره 10.5 پاس کردم کلا از جمع 14 دانشجویی که تو دانشکده ما این درس رو برداشتن 4 نفر موفق به پاس کردن درس شدن و 10 نفر موندن برای سماق مکیدنکلا این ترم من درس ها رو خیلی خوب خونده بودم ولی انصافا خیلی تو طرح سوالات سخت گیری شده بود
به نظرم تو ترم پیش رو به دلیل فشردگی امتحانات یه مقدار سختگیری ها کمتر بشه باید دید و امیدوار بود
دوستان یه دفه دیگه اینو تکرار می کنم ! بیشتر توضیح بدین ! اگه اختیاریه و تو معدل کل تأثیر داره بردارم ! ( ضمن اینکه مازاد بر سقف انتخاب واحد میشه ورش داشت ... درسته ؟
ضمنا جریان چی بود یه عده ناراضی بودن در مورد این درس ترمای قبل ...
کسایی که خوندن بگین آسونه ؟
یعنی چی آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد؟من برداشتمش.یعنی برندارم؟
یعنی قبلا حتما باید پاس میکردی ( جزو عمومی های الزامی شده بود ) اما الان اختیاری شده . یعنی اختیار برداشتن با خودت . برداشتی اشکال نداره.
ماشاءاله ترم پیش 300 نفر برداشته بودن ... رفته بودن سالن اجتماعات... این درسها واسه بالا بردن معدل خوبن
دفاع مقدسو بردارید خیلی ساده اس و حالت داستانی داره. هیچ چیز سختی نداره. نگاه به حجم کتاب نکنید. نزدیک 200 صفحه هم حذف میشه ازش واسه امتحان.
این استادای مزخرف برنامه سازی پیشرفته و فیزیک هنوزم که هنوزه نمره تشریحی رو نزدنمعلوم نیست باس تا کی صبر کرد. فعلا که جز مشروطی هام
خدا کنه اینا خوب نمره بدن از این اوضاع در بیام
انتخاب واحد تازه از دیروز صبح واسه ما باز شده. کسی از دوستان میدونه تا کی میشه انتخاب واحد کرد ؟
فکر میکنم 72 ساعت ... واسه ما هم دوتا تشریحی نیومده![]()
سلام عزیز
72 ساعت زمان داری.
پست امین جان رو ندیدم شرمنده .
براش کلاس تشکیل میشه ؟ شما پاس کردی ؟
* ضمنا حذفیات نداره !! شاید چون اختیاری شده اینطوری شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)