choori جان دوستات مارو خودمونی نمیدونن و سوالات را جواب نمیدن شما بگو آیا psp3000 که توسط lite blue tool هک شده تو ایران میفروشن و آیا رم 16 گیگ رو psp جواب میده
choori جان دوستات مارو خودمونی نمیدونن و سوالات را جواب نمیدن شما بگو آیا psp3000 که توسط lite blue tool هک شده تو ایران میفروشن و آیا رم 16 گیگ رو psp جواب میده
نه بعید می دونم ..من الان روی pspم update جدید سونی رو ریختم....
بعدا که کپی خورش (شاید) بیاد مشکلی که پیش نمیاد ؟؟؟
آقا سلام یکی به تایپیکی که برایه patapon2 زده شده سر بزنه
مرسی
Last edited by hamzeaziz; 19-03-2009 at 19:59.
choori جان دوستات منو خودمونی نمیدونن برای همین جواب سوالامو نمیدم لطفا شما بگو که آیا psp 3000 که توسط lite blue tool هک شده تو ایران هست اگه خوده شما بودی psp3000 کپی خور نشده میخری یا psp2000 کپی خور شده درضمن میشه مطمئن شی که 16 گیگ رو psp جواب میده یا نه
من انقدر میپرسم تا یکی جوابم را بده تو تاپیک patapon2 هم گفتم اما کسی جواب نداده
دوستان من یک جا از بازی patapon2 گیر کردم نمی دونم باید چی کار کرد توی mission 43: Once upon a time in pata-pole زمانی که hero مون خاطراتش یادش میاد که چه بلایی سر ارتش اومده و این omen karmen میاد از آسمون مثل هشت پا هست اما روی هوا معلق و یک بار چکش می زنه و یکبار هم آتیش و از این کارا آقا من تا ته این lvl رفتم و کلی هم این را زدم اما انگار نه انگار هیچ بلایی سرش نیامده؟راه خاصی داره کشتنش؟
لطفا من را راهنمایی کنید،باتشکر
اگه من جزو مدیران گیم اسپات بودم به این بازی 7 بیشتر نمیدادم!!
سونی با این بازیش من را که خیلی ناامید کرد. من نمیدونم چرا انقدر برای این بازیه بیمزه تبلیغات شده بود. خداییش خیلی بدرد نخوره. با اون دشمنهای خنگ و تکراریش هیچ هیجانی نداره! یعنی شما جدا فکر میکنی وقتی بازی ای مثل god of war نمره 8.5 گرفته ممکنه این بازی ارزش 9 داشته باشه!!
تو این سبک بازی syphon filter صدبرابر بهتر و جذابتره! من که اصلا با بازیش تا الان حال نکردم...
از شما متشکرم به خاطر همون کاری که کردی .
با کمک شما و هر دوستی که می خواد می خوام راهنمای کامل بازی پاتاپون 2 رو در وبلاگ بذارم .
اگه می تونی با یه پیغام خصوصی به هم خبر بده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ساختن کانکشن اینترنت باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
ممنون
نه بابا این چه حرفیه میزنی.اینجا همه مثل داداش می مونن.
به نظر من lite blue tool اصلا ساخته نشده.(لینک ندید که کدام سایت میفروشه.اگه وجود داشت سایت دارک الکس تائید میکرد و تا الان هم به ایران رسیده بود.)
مطمئنا کپی خور شده میخریدم.چون اونقدر پول ندارم که بازی ارجینال تهیه کنم.اگه هم داشتم بازی ها توی ایران فوق العاده کم هست.
رم هم تا کسی نخره امتحان کنه نمیشه در موردش 100 درصد حرف زد که ساپورت میکنه یا نه.اما به نظر من 80 درصد ساپورت میکنه چون روی پک رم عکس دستگاه هایی که میشه از این رم داخلش استفاده کرد را کشیده که psp هم جزو آنها هست.
choory با Y هست معنی جوجه زردلطفا ویرایش کن.
Last edited by choory; 20-03-2009 at 14:38.
کسی نبود ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)