تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 772 از 983 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

در آغاز فعالیت M E H R D A D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

اقا من کانتر سورس ورژن60 رو ورداشتم , حالا دنبال پچ جدید میگردم که وصل شم به سرور شاتل ولی هیچ چیزی پیدا نکردم بجز یک پچ قدیمی (2006) که اونم نصبش میکنم موقع جوین شدن مینویسه your version does not match the server , و کلا هم دیگه هیچ مپی رو باز نمیکنه بازی بعد از نصب اون
    قبل از این هم ورژن 13 کانتر سورس رو داشتم همین ارور رو میداد موقع جوین شدن (your version does not match the server )
    که گفتم شاید مشکل از ورژن نرم افزاره ولی روی 60 هم همین مشکل هست
    وقتی هم پچ رو نمیزنم روی ورژن60 و میرم توی سرورهای خارجی در وسطای بازی به پینگ تایم گیر میده

حالا بی زحمت لینک پچ جدید رو بذارید و یک سؤال دیگه دارم , ایا چیز دیگه ای هم لازمه غیر از پچ ؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

پرشين گيم تقديم ميكند...

در حال حاضر ٣ سرور براي علاقه مندان به بازي آنلاين كانتر ران شده است به شرح زير:

10.7.95.213:27015 |.::Persian-Game.ir::.| Public
    10.7.95.213:27016 |.::Persian-Game.ir::.| GunGame
    10.7.95.213:27017 |.::Persian-Game.ir::.| Zombie

اين سرور ها روز به روز از نظر كيفي رو به بهبود هستند و اميد است با پيوست به ما در اين امر ياري نماييد.
    اين سرور ها روي شبكه ملي بوده و از نظر پينگ عالي بوده و سرور ها كاملا رايگان ميباشد.
    اطلاع رساني براي دوستان خود سبب خوشنودي ماست.
    همچنين براي آخرين اخبار در مورد بازي هاي جديد و سرور هاي كه در آينده ران خواهند شد به سايت اختصاصي سرور مراجعه فرماييد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشكر مدير پرشين گيم
    سرور زامبی خیلی باحاله ولی بعضی مپ های خیلی مسخره اند
    مثل zm_tower4 یعنی یه کسی یه جت پک بخره 1000 تا زامبی رو هم میتونه بزنه
    باید تو مپ ها قدرت های زامبی و ادم ها به یک اندازه باشن
    و اینکه قبلنا سرور ها خیلی down میشدند این قضیه درست شده یا نه ؟

داره خودمونی میشه bagherigi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان:

اقایون حالا ما که تازه این بازی رو نصب کردیم و اصلا نمی دونیم چیکار کنیم و اصلا از این مباحثی هم که دوستان مطرح می کنند هیچی نمی فهمیم(اخه اشخوریم دیگه) چیکار باید بکنیم؟

خواهشا یه راهنمایی درست و حسابی بکنید که ما یه خرده اشخوریم!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

14

درود
    یکی به من تازه کار یاد بده چطور میتونم کانتر (شرایط صفر ) رو بین 4 سیستم شبکه کنم؟
    ممنون میشم کمکم کنید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

دوستان من يه Counter-Strike Source رو نصب كردم ، ولي وقتي ميخوام سروري رو پيدا كنم يا به ليست اضافه كنم نميشه و ميگه سروري يافت نشد !
    و همچنين وقتي وارد بخش SPlayer ميشم فقط خودم هستم و دشمني وجود نداره (گذينه CPU Player هم نيست !)
    البته بايد بگم كه نه پچي ريختم و نه برنامه هاي ديگه ... !!!
    بايد چيكار كنم ؟؟؟؟!!!
    حجم بازي هم حدودا 550 MB هست ، كه موقع خارج كردن از حالت فشرده 1GB ميشه .

هميشه موفق و پيروز باشيد .
    كسي نبود كمكم كنه ؟؟!!
    چطوري آنلاين بازي كنم ؟؟!!!!

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

كسي نبود كمكم كنه ؟؟!!
    چطوري آنلاين بازي كنم ؟؟!!!!
    وقتی رفتی تو بازی روی create server کلیک کن بعد تیک گزینه include cpu رو بزن تعداد بازیکنها رو بنویس

اگه نباشه جاش خالی می مونه doctorcomedian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان:

اقایون حالا ما که تازه این بازی رو نصب کردیم و اصلا نمی دونیم چیکار کنیم و اصلا از این مباحثی هم که دوستان مطرح می کنند هیچی نمی فهمیم(اخه اشخوریم دیگه) چیکار باید بکنیم؟

خواهشا یه راهنمایی درست و حسابی بکنید که ما یه خرده اشخوریم!!!
    آشخور گرامی با سلام.
    در ابتدا باید ورود شما رو به عرصه بازی کانتر خوش آمد بگویم.
    خب. من فرض رو بر این می گیرم که شما هیچی نمی دونی.پس:
    1. باید بدونی که بازی کانتر یه بازی شبکه هستش یعنی توی این بازی کاراکترهای مستقیمت(چه دشمن و چه دوست) اشخاصی حقیقی هستن که روی سیتم دیگه ای نشستن(البته نه بالاش)
    2. برای اینکه در موارد بسیار کم بتونی خودت به تنهایی بازی کنی امکانی در بازی فراهم شده که بازیکنانی از سوی یارانه شما ساخته بشن و شما بتونی با اونها بازی کنی. اگه یکم مهارت پیدا کنی می فهمی این بازیکن ها از روی بازیکن های واقعی کپی شدن. البته به معنای واقعی افتضاح.
    3. برای اینکه بازی رو بتونی اجرا کنی ابتدا باید یک سرور بسازی. برای ساخت سرور هم باید روی گزینه Create Server توی بازی کلیک کنی. توی اونجا مشخصات زیادی رو می بینی که برای تغییرات سرور هستش. اگه انگلیسی بلد باشی کارت خیلی راحت می شه ولی اگه نه هم عیب نداره. بعداً توضیحات کامل این مشخصات رو برات می گم. البته برای شروع تنظیمات فابریک خود بازی بد نیست. فقط باید یه قسمت که همون اولین تب هستش رو خودت تغییر بدی که مپ بازی هستش( این رو هم باید بدونی که کانتر به تعداد آدمهای روی زمین مپ داره)
    اصولاً بچه ها مپ DE_Dust2 رو بازی می کنن. مپ هایی که با پسوند DE شروع می شن معمولاً مپ های اصلی هستن.
    4.بعد از این که سرور رو ساختی و وارد بازی شدی و گروه خودت رو از بین گزینه 1 و 2 که تروریست ها( ترور ) و کانتر تروریست ها( سی تی ) انتخاب کردی بازی شروع می شه. اگه دوست هایی داری که از طریق شبکه بهت وصل بشن که هیچ ولی اگه می خوای تنها بازی کنی باید بات اضافه کنی ( همون موجود خل و چل ها). برای این کار توی بازی کلید "پ" رو میزنی تا منوی چیت باز بشه.
    این منو کاربرد زیادی داره. می تونی بیشتر تغییرات بازی رو از اینجا اعمال کنی. خب بعد از باز شدن این منو از کدهای زیر استفاده کن:
    1. Bot_add_ct or Bot_add_t
    Bot_add_t یک بازیکن به تروریست ها (ترور ) اضافه و bot_add_ct یک بازیکن به کانتر تروریست ها (سی تی ) اضافه می کنه.
    32. Bot_difficulty که قدرت این بات ها رو تعیین می کنه. اگه مقدارش رو 0 بذاری بات می شه ایزی.
    اگه 1 بذاری نرمال. اگه 2 بذاری هارد و اگه 3 بذاریش می شه کینگ. البته این شماره تا 9 بالا میره. ( خیلی اعتقاد دارن تا 3 بیشتر نیست ولی اگه یکم خیلی بازی کنی می فهمی که میره) . برای شروع کار بهتره با لول 1 بازی کنی. چون 0 دیگه خیلی چت می زنه.
    خب بازی خوش بگذره. اگه خواستی تغییراتی تو بازی اعمال کنی و یا سوال دیگه ای داشتی بپرس تا تک تک جواب بدم. چون نوشتن تمام جزییات کار خیلی سختیه. البته دستورالعمل کامل ساخت سرور رو با تمامی کدها دارم می سازم. تموم شد خبرت می کنم.

در آغاز فعالیت M E H R D A D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

اقا من کانتر سورس ورژن60 رو ورداشتم , حالا دنبال پچ جدید میگردم که وصل شم به سرور شاتل ولی هیچ چیزی پیدا نکردم بجز یک پچ قدیمی (2006) که اونم نصبش میکنم موقع جوین شدن مینویسه your version does not match the server , و کلا هم دیگه هیچ مپی رو باز نمیکنه بازی بعد از نصب اون
    قبل از این هم ورژن 13 کانتر سورس رو داشتم همین ارور رو میداد موقع جوین شدن (your version does not match the server )
    که گفتم شاید مشکل از ورژن نرم افزاره ولی روی 60 هم همین مشکل هست
    وقتی هم پچ رو نمیزنم روی ورژن60 و میرم توی سرورهای خارجی در وسطای بازی به پینگ تایم گیر میده

حالا بی زحمت لینک پچ جدید رو بذارید و یک سؤال دیگه دارم , ایا چیز دیگه ای هم لازمه غیر از پچ ؟
    سؤال ما بی جواب موند . .

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پرشين گيم تقديم ميكند...

در حال حاضر ٣ سرور براي علاقه مندان به بازي آنلاين كانتر ران شده است به شرح زير:

10.7.95.213:27015 |.::Persian-Game.ir::.| Public
    10.7.95.213:27016 |.::Persian-Game.ir::.| GunGame
    10.7.95.213:27017 |.::Persian-Game.ir::.| Zombie

اين سرور ها روز به روز از نظر كيفي رو به بهبود هستند و اميد است با پيوست به ما در اين امر ياري نماييد.
    اين سرور ها روي شبكه ملي بوده و از نظر پينگ عالي بوده و سرور ها كاملا رايگان ميباشد.
    اطلاع رساني براي دوستان خود سبب خوشنودي ماست.
    همچنين براي آخرين اخبار در مورد بازي هاي جديد و سرور هاي كه در آينده ران خواهند شد به سايت اختصاصي سرور مراجعه فرماييد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشكر مدير پرشين گيم
    پینگشون واقعاً عالیه.

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

اصولاً بچه ها مپ DE_Dust2 رو بازی می کنن. مپ هایی که با پسوند DE شروع می شن معمولاً مپ های اصلی هستن. برای این کار توی بازی کلید "پ" رو میزنی تا منوی چیت باز بشه.
    اگه 1 بذاری نرمال. اگه 2 بذاری هارد و اگه 3 بذاریش می شه کینگ. البته این شماره تا 9 بالا میره. ( خیلی اعتقاد دارن تا 3 بیشتر نیست ولی اگه یکم خیلی بازی کنی می فهمی که میره)
    سلام
    مپ های de مخصوص بمب هستن
    cs آزادسازی گروگان
    aim تیر اندازی با اسحله های موجود مپ
    gg مرحله به مرحله اتوماتیک اسحله میده
    dm کشتن و زنده شدن سریع(راند از اول نمیاد)
    zm زامبی هست
    فعلا همینا یادمه
    --------
    کلید پ رو بزنی کنسول باز میشه
    --------
    تا 3 هم بیشتر نداره خیالت راحت باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •