تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 954 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت Sorena70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان
    من ایتمهای زیر از کجا پیدا کنم؟

یا کلا
    از این 2 جایی که با نقطه قرمز مشخص کردم.

ضمنا تو 2 تا فروشگاهی که 2 لاین بالا و پایین هست هم یه سری آیتم واسه خرید هست که این 3 آیتمی که شما پرسیدین هم توش پیدا می شه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من ایتمهای زیر از کجا پیدا کنم؟

یا کلا
    یادمه خودم وقتی دوتا رو شروع کردم یه مدت نو کف همین سوال شما بودم. این آیتم ها باید از فرشونده ی درون جنگل خریداری بشه که واسه هر تیم یه دونه در جنگل وجود داره اگه بخوام آدرس بدم:
    واسه تیم ۱: از سمت لاین بالا برین جلو وقتی تاور ۲ رو رد کردین برین سمت راست تا به یه دو راهی برسین بعد برین بالا تا فروشنده رو ببین
    واسه تیم ۲: آدرس دادن این یکی یکم سخته
    در کل من به شما یه توصیه دارم که یه بار یه هیرو که سرعت حرکت بالایی داره مثل (nasaj(chaos knight رو بردارین و اول بازی آیتم boots of travel بزنین و باهاش کل مپو دور بزنین تا سوراخ سمبه های مپ دستتون بیاد( لازم نیست که بگم بازی یه نفره باشه دیگه). حتما تو جنگل ها هم سر بزنین ضمننا می تونین در حالت single player با رمز iseedeadpeople کل مپ رو روشن کنین اینجوری هم مپو بهتر یاد می گیرین هم دو تا فروشنده رو پیدا می کنین.
    Last edited by m_16; 29-03-2011 at 19:35.

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

یادمه خودم وقتی دوتا رو شروع کردم یه مدت نو کف همین سوال شما بودم. این آیتم ها باید از فرشونده ی درون جنگل خریداری بشه که واسه هر تیم یه دونه در جنگل وجود داره اگه بخوام آدرس بدم:
    واسه تیم ۱: از سمت لاین بالا برین جلو وقتی تاور ۲ رو رد کردین برین سمت راست تا به یه دو راهی برسین بعد برین بالا تا فروشنده رو ببین
    واسه تیم ۲: آدرس دادن این یکی یکم سخته
    در کل من به شما یه توصیه دارم که یه بار یه هیرو که سرعت حرکت بالایی داره مثل (nasaj(chaos knight رو بردارین و اول بازی آیتم boots of travel بزنین و باهاش کل مپو دور بزنین تا سوراخ سمبه های مپ دستتون بیاد( لازم نیست که بگم بازی یه نفره باشه دیگه). حتما تو جنگل ها هم سر بزنین ضمننا می تونین در حالت single player با رمز iseedeadpeople کل مپ رو روشن کنین اینجوری هم مپو بهتر یاد می گیرین هم دو تا فروشنده رو پیدا می کنین.
    سلام
    مرسی پیدا کردم
    راستی من چون تازه کارم هیرو Dragon رو انتخاب کردم و از سایت playdota ایتم هاشو انتخاب میکنم
    به نظرتون کار درستیه>؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    مرسی پیدا کردم
    راستی من چون تازه کارم هیرو Dragon رو انتخاب کردم و از سایت playdota ایتم هاشو انتخاب میکنم
    به نظرتون کار درستیه>؟
    playdota منبع خوبیه، من خودم همیشه بهش سر می زنم، راستی تو چند تا پست عقب تر 3تا آموزش گذاشتم که ماله تمومه هیرو هاست، یه سر بزنی بد نیست.
    دراگون واسه شروع خوبه، هیرو های دیگه ای هم هستن که بازی کردن باهاشون به نسبت بقیه راحت تره، من بهت پیشنهاد می کنم با هیرو های range یا همون دور زن شروع کن، من خودم با sniper دوتا رو شروع کردم (یادش بخیر) بعد tiny بازی کردم بعد troll بعدشو دیگه یادم نیست!

زود یاد می گیری، غم مخور!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    مرسی پیدا کردم
    به نظرتون کار درستیه>؟
    دراگون هیروی خیلی خوبیه و برای تازه کار ها مناسبه چون به خاطر لول ۳ اش آرمور بسیار بالایی داره و با لول ۶ اش که همیشه حاضره راحت می تاور و یونیتو هیرو زد. البته من خیلی باهاش حال نمی کنم ولی هیرو ی توپیه!

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بلاخره مپ 6.69 ai هم اومد، این مپ در حال حاضر جدیدترین مپ ai دوتاست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من برای هیرو Dragon به این ترکیب از ایتمها رسیدم
    منتظر نظراتتون هستم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من برای هیرو Dragon به این ترکیب از ایتمها رسیدم
    منتظر نظراتتون هستم
    داداش جسارت نباشه اما boot نمی گیری براش؟!
    satanic واسه دراگون آیتم بدی نیست اما معمولا به عنوان life steel براش mask of madnes می بندن که با فعال کردنش move speed و attack speed میده. آرمور منفی یا همون 2 پتک هم براش مناسب نیست (مطمئنم که می دونی نباید 2تا orb رو باهم بست). میتونی برای آتک اسپید و آرمور بیشتر براش assult ببندین که با توجه به آرمور خیلی بالای دراگون بی نظیره، heart هم آیتم خوبیه. urn و 2 تا bracer واسه اواخر بازی زیاد کاربرد نداره اما cleave آیتم خوبیه.

شرمنده که اکثر آیتمات رو تایید نکردم، اینا ترجبه خودم با دراگون هستن شما می تونی هر طور جواب می گیری بازی کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظرم واسه شروع بازی اول با Razor بازی کنین...خودم اولین هیرویی که بازی کردم همین Razor بود...
    در کل با Balanar یا همون Night stalker بازی کنین برای شروع بهتره....اسکیل 1 و 3 رو هم بگیرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزیز برای شروع هیروهایی که دوستان گفتند خوبه ولی کار با اسنایپر آسونه برای اول کار خوبه دراگون هم عالیه

در ضمن دوستان کسی لطف کنه درباره نقش بازیکنان در تیم و نوع هیرو توضیح بدند مثلا میگن فلان بازیکن ساپرتر یا کنگر یا سولو

هستش یا اینکه هیروی doom کری هستش یعنی چه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •