بله متاسفانه شبانه رایگان رو حذف کردن
به علت نبود فضای رقابتی هر شرکتی در پی راهی هستش که چطور جیب مردم و بزنه و بهتر بزنه.موقع خرید بسته ببینید چه مالیات وحشتناکی اعمال میشه
بله متاسفانه شبانه رایگان رو حذف کردن
به علت نبود فضای رقابتی هر شرکتی در پی راهی هستش که چطور جیب مردم و بزنه و بهتر بزنه.موقع خرید بسته ببینید چه مالیات وحشتناکی اعمال میشه
24نهایت 48 ربطی هم به تعطیلی نداره
اگر استفاده نکنی شاید فرم پر کردن و شکایت از طریق انلاین بشه برگردوند اما بعید میدونم
الان دیدم که ظاهراً بسته های زیر 20ت هم حذف شده
مثلا ۶ گیگ 20
دوستان با تجربه راهنمایی کنن من توی پوشش نقشه ایرانسل توی پوشش خارجی هستم و به فاصله 2 کوچه از پوشش داخلی هستم
حالا میتونم استفاده کنم یا نه؟؟؟
سرویس میده بهم؟
نمیشه به یقین گفت ، برای یه بنده خدایی مودم خریدیم با اینکه تو منطقه پوشش کامل هم بود سرعتش افتضاح بود در حد دو سه مگابیت. بهترین راه این هست که یه مودم ایرانسل از کسی امانت بگیرین و امتحان کنین.
متاسفانه راهی نیست. ایرانسل خیلی زرنگه یواش یواش به جلو پیشروی می کنه و بسته ها رو حذف و گرون تر می کنه. متاسفانه الان بزرگترین اپراتور دیتای کشور شده و هر کاری دلش بخواد می کنه. من Adsl ثبت نام کردم ولی اینقد کیفیت خط افتضاح بود ( زیر 1 مگابیت سرخط) که مجبور شدم برگردم ایرانسل با اینکه گرون هست تنها راهکاره در حال حاضر.
دوستانی که مودم TF-i60 دارن و ایرانسل براشون دو تا سیمکارت ارسال کرده:
سیمکارت TD من وصل شد (بعد از 72 ساعت!)، ولی سیمکارت معمولی (4G) که باهاش اومده بود خیر!
اون سیمکارت معمولی رو باید برم نمایندگی فعال کنم یا خودش تا چند روز دیگه فعال میشه؟
منهم خریدم منتها دلیل فعال نشدن سیمکارت دوم مربوط به محدود شدن سیمهای 3اپراتور به 10سیم هست
شما به احتمال زیاد 10تا سیم از همه اپراتورها دارید درسته؟
سلام
نه، تعداد سیمکارتهایی که به اسمم هست 5 تاست، به محدودیت 10 سیمکارت نرسیدم هنوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)