تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 827 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

4

من نخواستم واسه کسی تعیین تکلیف کنم.. نظرمو گفتم .. اگر کسی تحمل شنیدن نظر کسی دیگر را نداره.. مخصوصا اگر به مذاقش خوش نیاد می تونه. نخونه..

دوم شوما از کوجا به این نتیجه رسیدید که من با ورزش مخصوصا با فوتبال اشنایی ندارم....

سوم من قطعا بهتر از شوما می دونم... که هر کسی ممکنه اشتباه کنه.. اما خوب... واقعا اشتباه کردن من نوعی.. همون نتیجه ای رو می تونه داشته باشه که اشتباه کسی مثل علی دایی
    در ضمن منظور من اشتباه ایشون در دنیایی ورزش هست نه چیزه دیگه..

سوم وقتی که میگم بهتر بود ایشون به موقع کناره می گرفتن.. با توجه به حرفهای دیگر اهالی فوتبل و ورزش و رفتار دیگر ورزشکاران هست(مثل رسول خادم.. که در اوج خداحافظی.. یادم نیست توی کودوم مسابقه بود اما با یک کشتی گیر سیاه پوست مسابقه داشت... باخت چهار گوشه زمین را بوسید و کنار رفت)

نمی دونم انگاری همه یادشون رفته طی مسابقات تتدارکاتی و مقدماتی جام جهانی و خود مسابقات جام جهانی چقدر انتقاد از علی دایی شد و خیلی ها این نظر را داشتن که ایشون الان دیگه توی اوج خودش نیست و بهتر بود که کناره گیری می کرد.. که باز هم درست صحبتهای ایشون یادم نیست. اما می دونم که خودش هم واکنش نشون داده بود....

من و شوما ورزشکار نیستیم.. اما حمایتها و نظرات ما هست که یک ورزشکار را محبوب کرده و در کنار تلاش خودش به اوج می رسونه
    پس نظراته ما همچین بی ارزش هم نیست....

در ضمن..... ایا چون ایشون علی دایی هستند نمی شه ازش انتقاد کرد؟؟؟؟؟
    این چند صفحه به به چه چه از ایشون.. ایا واقعا خوندن مطلب انتقادی در مورد ایشون اینقدر به مذاق شوما خوش نیومده؟؟؟؟

که در این صورت من هم متاسفم
    1- شوما نه >>>شما !!
    2- مشكل شما بعنوان يكي از ايراني جماعت اينه كه مي خواد توي همه چيز اظهار نظر كنه حتي اگه خودش متخصص و كارشناس نباشه.اين خصلت ما در دنيا زبانزد هست
    وقتی که میگم بهتر بود ایشون به موقع کناره می گرفتن.. با توجه به حرفهای دیگر اهالی فوتبل و ورزش و رفتار دیگر ورزشکاران هست
    شما اگه با فوتبال آشنا بودي مي ديدي كه در عالم فوتبال اونايي كه عليه دايي حرف مي زنند2 دسته اند:بيشتريها مغرض ها كه از روي حسادت چشم ديد ايشون رو ندارند و يك عدهء كمي هم كساني كه از سر دلسوزي و با شناختي كه از فوتبال پرحاشيهء ايران دارند صلاح رو در اين مي دونستند كه خداحافظي كنه بره
    در كنار اينها قشر زيادي هستند كه طرفدار علي دايي بودند كه در همين برنامه هاي ورزشي تلويزيون و همين تاپيك هم خوشبختانه حضورشون محسوسه
    مگه دونگا ساليان سال در فوتبال برزيل حضور نداشت كه اگه سنش از دايي بيشتر نبود كمتر هم نبود؟همينطور كافو و خيلي هاي ديگه؟چقدر فوتبال اونها سرتر از علي دايي بود؟با توجه به اينكه دايي نمونهء يك ورزشكار موفق ايران و جهان سوم هست بايد قضاوت كني دوست عزيز
    همين علي دايي رو ميگم كه هنوز ركورد گل هاش رو كسي نتونسته بشكنه
    متاسفانه همون كه دوستمون گفت:ايراني مرده پرست هست
    تا طرف هست لجن مالش مي كنيد وقتي از دست رفت آه و ناله سر مي كنيد ...مرده پرستي ريشه اش در همين اخلاق شماست اما مقاومت مي كنيد و نمي خواهيد قبول كنيد... خب نكنيد!
    همين رضازاده چند سال پيش تر اگه رفته بود تركيه و 10ميليون دلار رو گرفته بود همه شروع مي كردند به تاسف خوردن اما الان كه هست كم كم دارند حرفها و توهين هايي كه براي دايي زدند رو براش در ميارند

فايده نداره دوست عزيز اين بحثها...نرود ميخ آهنين در سنگ{منظور از سنگ يعني كلهء ايراني}
    در ضمن..... ایا چون ایشون علی دایی هستند نمی شه ازش انتقاد کرد؟؟؟؟؟
    این چند صفحه به به چه چه از ایشون.. ایا واقعا خوندن مطلب انتقادی در مورد ایشون اینقدر به مذاق شوما خوش نیومده؟؟؟؟
    انتقاد از يك ورزشكار رو بايد يك متخصص ورزشي بي طرف بكنه نه فلان روزنامه ورزشي نويس طرفدار قرمز يا آبي! يا شخص شوما
    من بيشتر مي بينم كه حرف حق به مذاق شوما خوش نيومده تا انتقاد از دايي به مذاق من!
    Last edited by FarhadP30; 29-05-2007 at 11:30.

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

اصلا هم این طور نیست
    استقلال حقش قهرمانی بود

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ادم بزرگی هستش با اعتماد بنفس واقعا بالا و پشتکار عالی

دمش گرم همیشه براش احترام قائل بودم و هستم

رييس جمهور و يا وزير دفاع آمريكا توي جمع عمومي ترومپت مي زنند و مي رقصند كسي توي دنيا بجز صدا و سيماي ايران اومد بگه واي چه كار بدي؟ متاسفانه چيزي كه دست و پاي ما ايروني ها رو بسته همين افكار ارتجاعي و متحجرانه مون هست كه علتش فرهنگ حاكم بر جامعه هست
    علي دايي مثل من وتو داراي عيبهايي هست ولي بماچه؟ كجاي دنيا تا اين حد ژورناليسم سياه بر افكار مردم حكومت كرده كه توي ايران؟متاسفم عميقا
    تایید می شه

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ادم بزرگی هستش با اعتماد بنفس واقعا بالا و پشتکار عالی

دمش گرم همیشه براش احترام قائل بودم و هستم

تایید می شه
    به به آقا مهران...ديگه طرف انجمن برنامه نويسي نميايي؟
    خوشحالم كه هنوز كسايي هستند كه يك جو معرفت و قدرشناسي در وجودشون پيدا ميشه در اين زمونهء نامرد
    به خوب نكته اي اشاره كردي:اعتماد بنفس بالا و پشتكار....انصافا هر كسي جاي علي بود بعد جام جهاني و اون فضاي مسموم و جوسازي هايي كه براش راه انداختند ديگه حتي ايران هم نميامد و ميرفت با افتخار بعنوان يك عضو تيم ملي در خارج زندگي مي كرد
    اما نشون داد كه از خرابه ميتونه كاخ بسازه...اين چيزيه كه مهمه و بس...
    الان هم كه با بازيكني فوتبال خداحافظي كرد بهترين وقتش براي خداحافظيش بود...از همه لحاظ كه فكرشو بكني...
    زمستون ميره ولي روسياهي به ذغال و بدخواهان و بدگويان ميمونه...
    اينم توي يه وبلاگ ديدم و تقديم به هر چي آدم بامرام و با معرفته :
    » [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط اگه يوتيوب براتون مسدود نباشه

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به به آقا مهران...ديگه طرف انجمن برنامه نويسي نميايي؟
    خوشحالم كه هنوز كسايي هستند كه يك جو معرفت و قدرشناسي در وجودشون پيدا ميشه در اين زمونهء نامرد
    کرتیم داداش
    اتفاقا الان از اونجا میام به هر حال هر روز که بگذره تو برنامه نویسی بیشتر پیشرفت حاصل می شه و ساکن دائمی اونجا می شم و از متفرقه ...... خلاص می شم
    راستی یه سوال هم پرسیدم در مورد اعداد اول تو بخش دلفی فکر نکنم برای شما حرفه ایها چیز سختی باشه اگه می تونی بیا اونجا و کمک کن که بد جور تو کفم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

زمان جام جهانی در اوج منفوریت!! بود اما کم کم داره محبوبیتش رو بدست می یاره بقول فردوسی پور به هر چیزی که تو فوتبال بخواد دست پیدا می کنه (بهترین گلزن جهان بازی تو بایرن مونیخ گلزنی در لیگ قهرمانان و ...) هیچکسی تو ایران می شناسید این جور باشه؟؟؟؟

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقایون دوست عزیز هر کسی نظری داره و مخالفی بهرحال حرمت همدیگر رو لطفا حفظ کنید
    اصولا ورزشکاران حرفه ای از مردم جدا نیستند نه آنها باید هر جور عشقشون کشید رفتار کنند و نه مردم ناسپاس باشند
    هر دو با هم
    این وسط کل منیجر ها و شبکه های ورزشی تصمیم می گیرند که البته تو ایران قضیش کلا فرق داره " چی فرق نداره"
    وقتی کسی مثل زیدان اون کار رو تو مراسم آخر انجام داد یکی بد می گفت ، یکی تایید می کرد و یکی هم بعنوان funny به کل قضیه نگاه می کرد
    کل ورزش قهرمانی و حرفه ای به همین حواشیو بازی هاست وگرنه مردم می رفتند تو خانه هاشون یا تو زیر زمین ورزش می کردند . ما بکسی مدال می دیم و برای سفیر صلح شدنش هوورا می کشیم که برامون رضایت مندی حالا از هر نوعش رو بیاره
    خواندن زندگی نامه ی یک فوتبالیست در موقع غذا خوردن رو مردم دوست دارند ، همون طوری که داد زدن در ورزشگاه
    موفق باشید

آخر فروم باز gogole magole's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    aHvaz city

پيش فرض

خوبه خدارو شکر خداحافظی کرد
    اخرین کاری که کرد ..سر بلندش کرد

Banned vast_vision_office's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام آرش جان
    من طرفدار پرسپوليس هستم ولي هميشه حرف حق رو مي زنم.
    فصل قبل استقلال بهتر از پرسپوليس بود و حقش هم قهرماني بود كه رسيد و پرسپوليس هم همون جا بود كه حقش بود ولي اين فصل واقعا حق پرسپوليس قهرماني يا دومي بود ولي سايپا بهتر از پرسپوليس و استقلال بود و به حقش رسيد و تو امسال همش اول بود به نظر من استقلال خيلي شانس داره وگرنه بايد مثل پارسال پرسپوليس مي شد كه نشد ولي پرسپوليس بايد امسال دوم مي شد كه نشد خدا كنه دنيزلي و نيكبخت و كعبي و معدنچي بمونن اگر بمونن پرسپوليس سال ديگه قهرمانه

با تشكر
    باي

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

[QUOTE=FarhadP30;1134868]1- شوما نه >>>شما !!
    2- مشكل شما بعنوان يكي از ايراني جماعت اينه كه مي خواد توي همه چيز اظهار نظر كنه حتي اگه خودش متخصص و كارشناس نباشه.اين خصلت ما در دنيا زبانزد هست

شما اگه با فوتبال آشنا بودي مي ديدي كه در عالم فوتبال اونايي كه عليه دايي حرف مي زنند2 دسته اند:بيشتريها مغرض ها كه از روي حسادت چشم ديد ايشون رو ندارند و يك عدهء كمي هم كساني كه از سر دلسوزي و با شناختي كه از فوتبال پرحاشيهء ايران دارند صلاح رو در اين مي دونستند كه خداحافظي كنه بره
    در كنار اينها قشر زيادي هستند كه طرفدار علي دايي بودند كه در همين برنامه هاي ورزشي تلويزيون و همين تاپيك هم خوشبختانه حضورشون محسوسه
    مگه دونگا ساليان سال در فوتبال برزيل حضور نداشت كه اگه سنش از دايي بيشتر نبود كمتر هم نبود؟همينطور كافو و خيلي هاي ديگه؟چقدر فوتبال اونها سرتر از علي دايي بود؟با توجه به اينكه دايي نمونهء يك ورزشكار موفق ايران و جهان سوم هست بايد قضاوت كني دوست عزيز
    همين علي دايي رو ميگم كه هنوز ركورد گل هاش رو كسي نتونسته بشكنه
    متاسفانه همون كه دوستمون گفت:ايراني مرده پرست هست
    تا طرف هست لجن مالش مي كنيد وقتي از دست رفت آه و ناله سر مي كنيد ...مرده پرستي ريشه اش در همين اخلاق شماست اما مقاومت مي كنيد و نمي خواهيد قبول كنيد... خب نكنيد!
    همين رضازاده چند سال پيش تر اگه رفته بود تركيه و 10ميليون دلار رو گرفته بود همه شروع مي كردند به تاسف خوردن اما الان كه هست كم كم دارند حرفها و توهين هايي كه براي دايي زدند رو براش در ميارند

فايده نداره دوست عزيز اين بحثها...نرود ميخ آهنين در سنگ{منظور از سنگ يعني كلهء ايراني}

انتقاد از يك ورزشكار رو بايد يك متخصص ورزشي بي طرف بكنه نه فلان روزنامه ورزشي نويس طرفدار قرمز يا آبي! يا شخص شوما
    من بيشتر مي بينم كه حرف حق به مذاق شوما خوش نيومده تا انتقاد از دايي به مذاق من! [/

QUOTE]

متوجه نشدم اسمایلی خنده چی بود کنار کلمه شوما گذاشته بودی

اگر تونسته بودی بخونی دیدی که مکان زندگی من اصفهان هست .. در نتیجه باز هم اگر می تونستی تجزیه و تحیلی کنی متوجه می شدی.... شوما به خاطر لهجه داشتن نوشتم.. (کاری که همیشه می کردم)

در ضمن لحن حرف زدنت ا به مذاقم خوش نیومد ......

من انسانم و حق دارم در مورده هر چیزی اضهار نظر کنم... به شرطی که نه خودمو بالاتر از کسی بودنم و نه توهین کنم

که من هم هیچ کودوم این کارهارو نکردم..... من توی پستهای بعد نظرمو کامل گفتم.. و اگر شوما نمی خواهی قبول کنی... مهم نیست... من منکر افتخاراتی که علی دایی برای فوتبال این مملکت به ارمغان اورده نبوده و نیستم.... اما هنوز هم معتقدم چه ایشون چه هر قهرمان دیگه ای باید وقتی در اوجه کنار بره.. چون بعد از دوران اوج قطعا نمی تونه عملکردی به خوبی عملکرد دوران درخشش داشته باشه..معتقدم ایشون هم بایستی در دوران اوجش کنار می رفت و به همین مربی گری می پرداخت قطعا در معرض خیلی از انتقاد ها قرار نمی گرفت

باز هم می گم اگر خواستی جوابی بدی
    اول روشن کن منظورت از اون اسمایلی چی بوده؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •