تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 1805 اولاول ... 27267272276276876977077177277377477577678282287212721772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از اول تابستون امسال طرح 6 ماهه سراسری (دقت کنید 6 ماهه نه 1ساله!) با دانلود رایگان 1-7 (سرویس 1 مگ با ترافیک 4 گیگ) رو از مخابرات استان فارس انتخاب کرده بودم که پورت روی 2 مگ بسته شده بود و روز

و شب سرعت روی 250 k بود
    (نه share شدنی در کار بود و نه محدودیت سرعتی) و اینکه در کل اون 3 ماه تابستون راحت هر شب میتونستم 5 گیگ بگیرم تا اینکه اول مهر شد و اومدیم مشهد! و نشد یه شب کسی از

بکس 2020 (فارس) بیاد بگه بالا چشمم ابرو!!(منظورم اینه اصلا محدودیت سرعت و این جور مسخره بازی هایی که مخابرات اینجا سر سرعت شبانه در میاره در کار نبود)

بماند که اینجا در ارائه سرویس مطلوب در ساعاتی که رایگان هم نیست معذورن!

علاوه بر سرعت دانلود،پینگ هم قابل قبول بود و تایم اوت هم خیلی کم بود و قطعی هم خیلی کم داشت(اگه قطعی هم بود،مربوط به مشکل سراسر کشور می شد)

اومدیم اینجا به هوای دوران خوبی که با طرح مخابرات فارس داشتیم،اینجا هم طرح کمپین یکساله مخابرات رو مهرماه گرفتیم که از 3 روز بعدش به این نتیجه رسیدم->

همه اینا رو گفتم تا برسیم به اینجا که مخابرات مشهد حسابی داره سر کاربرا کلاه میزاره و سوء استفاده از اعتماد کاربران(منظورم همین طرح کمپین یکساله هست که فقط تا 2 روز همه چیزش نرمال بود و بعدش..)
    میلادجان برای شما طرح نقره ایی فرقی نکرده ازدیشب چون قرار بود نقره ایی هم حداقل یک مگ بشه
    یا اگه واقعا محدودیت طلایی رو برداشته باشن بری این دوروزکه ازکمپین مونده طرحت رو به طلایی تغییر بدی؟

2. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میلادجان برای شما طرح نقره ایی فرقی نکرده ازدیشب چون قرار بود نقره ایی هم حداقل یک مگ بشه
    یا اگه واقعا محدودیت طلایی رو برداشته باشن بری این دوروزکه ازکمپین مونده طرحت رو به طلایی تغییر بدی؟
    بابک جان...تغییر که چرا،خیلی تغییرات داشته اتفاقا!
    الان 3-4 شب هست که دیگه همون سرعت 90 k رو هم ندارم و سرعت حسابی میاد پایین و نوسان زیاد داره
    وب گردی هم تعطیل شد
    یاهو هم اینقده سرعت میاد پایین که دیگه باز نمیشه!
    پینگ بالا و تایم اوت هم نسبت به قبل خیلی بیشتر شده

ضمنا اونطور که خودشون میگفتن به هیچ عنوان نمیشه طرح رو تغییر داد تو این یکسال،حتی از نقره ای به طلایی(گرچه بشه هم وضعیت تغییری نمیکنه و این چند شب هم که سرعت بعضی بچه های طرح طلایی رفته بالا از دستشون در رفته..)

4. 3 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

این نامردای بی شرف باز دزدی رو شروع کردن. دو شبه که رو هم 300 مگ دانلود کردم. دقیقا ساعت 1 که میشه سرعت میش چند بایت تا حداکثر 20 کیلوبایت. خدا لعنتشون کنه.

6. 3 کاربر از shoki.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

ارور 691 میداد ... از یه اشتراک مخابرات دیگه هم وصل شدم 2020 باز نشد شارژ حجمی کنم , آخرش رفتم کافی نت شارژ کنم دیدم 111 مگ حجم داشتم و وصل نمیشده,باید با نقاب ریخت مخابرات و خرخره ی مسئولین محترم رو جوید.

8. 4 کاربر از Reza82N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان تاحالا براتون پیش اومده از یک سساعت قبل از ساعات رایگان و تا بعدش اینترنت ناپایدار باشه؟چند شبه مدام از ساعت 12 به بعد هی از بازی دراپ میشم و اینترنت برای مدتی کوتاه قطع میشه حتی بعضی شب ها چرا اینترنت مودم هم روشنه ولی تو سایت نمیره! یعنی آی پی میگره ولی اون آیپی تو سایت نمیره !
    کسی نبود این مشکلو داشته باشه؟
    آقای aabrahim لطفا یا لینک بده یا گزیده نکاتو یک صفحه رو اشغال کردید پست من گم شد توش

10. 3 کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این حرفشون منو کشته یه چیزی واسه من پیش اومده تا حالا من با اخرین سرعتم تو یک سال گذشته دانلود نکردم اما الان زدم رو دانلود با سرعت270 کیلو در کمترین حالت وتا350کیلو بایت هم میره از سرور خارجی داره دانلود میکنه اونم یه فایل تکی

mr جان سلام میشه اسمتو بگی؟

بعدش می تونی پیش شماره خط تو بگی

اصلا تو مشهدی یا نه؟

چون منم یک خط دارم که داره با سرعت 150 دانلود می کنه یک خط دیگه با 250 با منطق جور در نمی اد

سوال دیگه ای که داشتم اینه میتونی down stream و up stream رو از تو مودمت ببینی به منم بگی

چون خطی که با 150 دانلود می کنه down stream= 2048 و خط دیگم که با 250 دانلود میکنه downstream=6144 هستش

حالا می خواستم بدونم ماله شما مشخصات خطت عوض شده یا نه؟

12. 3 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی نبود این مشکلو داشته باشه؟
    آقای aabrahim لطفا یا لینک بده یا گزیده نکاتو یک صفحه رو اشغال کردید پست من گم شد توش
    شلام دوست عزیز.چشم.
    مال من 3 ساعت قبلش اینتوری می شه ولی چون من بازی نمی کنم زیاد متوجه نمی شم ولی بیشتر تو اسکایپم.در این سه ساعت 4 ویا 5 باز منو قطع وصل می کنه مثل شما که چراغ می ره و باز دوباره می یاد ولی آی پی تغییر نمی کنه.

14. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان افزونه zanemate شما کار میکنه؟

چون ماله من از امروز ظهر خراب شده

حالا نمیدونم مشکل از منه یا از مخابرات لطفا خبرش رو بدین

16. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    دوستانی که طرح خانواده عادی دارن
    می دونید که هر 2 ماه اگر شارژ اضافه نخرید تنها 9000 تومان روی قبض می اید

حالا این دوره برای من 18000 تومان اومده فکر کنم اینا می خوان اون روزهای اوایل ابن که 4 شبی همه چی رایگان شده بود رو بگیرن

شما هم به این ادرس برید و دوره رو روی مهر ابان بزارید و شماره تون رو بدید ببینید همچین بلایی سرتون اومده

من دوستم که اون 3 روز دانلود نداشته همون 9 تومن اومده ولی من ...

صورتحساب بدون نیاز به رمز عبور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by milad azad; 27-11-2013 at 23:37.

18. این کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

zenmate من که سالمه الان چک کردم

20. این کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •