میلادجان برای شما طرح نقره ایی فرقی نکرده ازدیشب چون قرار بود نقره ایی هم حداقل یک مگ بشه
یا اگه واقعا محدودیت طلایی رو برداشته باشن بری این دوروزکه ازکمپین مونده طرحت رو به طلایی تغییر بدی؟
میلادجان برای شما طرح نقره ایی فرقی نکرده ازدیشب چون قرار بود نقره ایی هم حداقل یک مگ بشه
یا اگه واقعا محدودیت طلایی رو برداشته باشن بری این دوروزکه ازکمپین مونده طرحت رو به طلایی تغییر بدی؟
بابک جان...تغییر که چرا،خیلی تغییرات داشته اتفاقا!
الان 3-4 شب هست که دیگه همون سرعت 90 k رو هم ندارم و سرعت حسابی میاد پایین و نوسان زیاد داره
وب گردی هم تعطیل شد
یاهو هم اینقده سرعت میاد پایین که دیگه باز نمیشه!
پینگ بالا و تایم اوت هم نسبت به قبل خیلی بیشتر شده
ضمنا اونطور که خودشون میگفتن به هیچ عنوان نمیشه طرح رو تغییر داد تو این یکسال،حتی از نقره ای به طلایی(گرچه بشه هم وضعیت تغییری نمیکنه و این چند شب هم که سرعت بعضی بچه های طرح طلایی رفته بالا از دستشون در رفته..)
این نامردای بی شرف باز دزدی رو شروع کردن. دو شبه که رو هم 300 مگ دانلود کردم. دقیقا ساعت 1 که میشه سرعت میش چند بایت تا حداکثر 20 کیلوبایت. خدا لعنتشون کنه.
ارور 691 میداد ... از یه اشتراک مخابرات دیگه هم وصل شدم 2020 باز نشد شارژ حجمی کنم , آخرش رفتم کافی نت شارژ کنم دیدم 111 مگ حجم داشتم و وصل نمیشده,باید با نقاب ریخت مخابرات و خرخره ی مسئولین محترم رو جوید.
کسی نبود این مشکلو داشته باشه؟
آقای aabrahim لطفا یا لینک بده یا گزیده نکاتو یک صفحه رو اشغال کردید پست من گم شد توش![]()
mr جان سلام میشه اسمتو بگی؟
بعدش می تونی پیش شماره خط تو بگی
اصلا تو مشهدی یا نه؟
چون منم یک خط دارم که داره با سرعت 150 دانلود می کنه یک خط دیگه با 250 با منطق جور در نمی اد
سوال دیگه ای که داشتم اینه میتونی down stream و up stream رو از تو مودمت ببینی به منم بگی
چون خطی که با 150 دانلود می کنه down stream= 2048 و خط دیگم که با 250 دانلود میکنه downstream=6144 هستش
حالا می خواستم بدونم ماله شما مشخصات خطت عوض شده یا نه؟
شلام دوست عزیز.چشم.
مال من 3 ساعت قبلش اینتوری می شه ولی چون من بازی نمی کنم زیاد متوجه نمی شم ولی بیشتر تو اسکایپم.در این سه ساعت 4 ویا 5 باز منو قطع وصل می کنه مثل شما که چراغ می ره و باز دوباره می یاد ولی آی پی تغییر نمی کنه.
دوستان افزونه zanemate شما کار میکنه؟
چون ماله من از امروز ظهر خراب شده![]()
حالا نمیدونم مشکل از منه یا از مخابرات لطفا خبرش رو بدین
سلام
دوستانی که طرح خانواده عادی دارن
می دونید که هر 2 ماه اگر شارژ اضافه نخرید تنها 9000 تومان روی قبض می اید
حالا این دوره برای من 18000 تومان اومده فکر کنم اینا می خوان اون روزهای اوایل ابن که 4 شبی همه چی رایگان شده بود رو بگیرن
شما هم به این ادرس برید و دوره رو روی مهر ابان بزارید و شماره تون رو بدید ببینید همچین بلایی سرتون اومده
من دوستم که اون 3 روز دانلود نداشته همون 9 تومن اومده ولی من ...
صورتحساب بدون نیاز به رمز عبور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by milad azad; 27-11-2013 at 23:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)