تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 973 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه keyvan63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوب سوار قطار میشی میری قشنگ ماشین رو بر میداری بعد می ری میندازی توی کاراژ کاری نداره خیلی ساده اس فقط ممکنه با اون یار که کنار ماشین وایساده و ادعا می کنه ماشین مال اون هست درگیر بشی آهان داشت یادم میرفت قبل اینکه بندازی کاراژ باید بری کارواش و بشوریش
    ولی وقتی من ماشینو می دزدم یه دایره زرد میاد سمت گاراج..سمت کارواش نمیاد..ولی من خودم یه کاواش پیدا کردم میرم بعد میرم سمت گاراج یه گاراج هست که درش بازه تو اون ببرم؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ولی وقتی من ماشینو می دزدم یه دایره زرد میاد سمت گاراج..سمت کارواش نمیاد..ولی من خودم یه کاواش پیدا کردم میرم بعد میرم سمت گاراج یه گاراج هست که درش بازه تو اون ببرم؟
    بله دیگه!..............

3. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من این کارو کردم ولی هیچی نمی شه ...!!وقتی می برم تو گاراج هیچ اتفاقی نمی افته..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این کارو کردم ولی هیچی نمی شه ...!!وقتی می برم تو گاراج هیچ اتفاقی نمی افته..
    ببین وقتی بر میداری ماشین رو Way Point به سمت کاراژ Vlad هست زنگ میزنه بهش میگه من ماشین رو برداشتم دارم میام ولی ماشین خیلی کثیفه و ولد هم میگه که من ماشین کثیف نمی خوام بعد قطع کردن Way Point به سمت کارواش تغییر پیدا میکنه شما میرین کارواش می شورید بعد دوباره Way Point به سمت کاراژ تغییر میکنه و شما باید برید به سمت کاراژ اینم بگم توی یه محوطه بسته هست بنابراین باید دقت کنی و کاملا مسیر زرد رو دنبال کنی

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببین وقتی بر میداری ماشین رو Way Point به سمت کاراژ Vlad هست زنگ میزنه بهش میگه من ماشین رو برداشتم دارم میام ولی ماشین خیلی کثیفه و ولد هم میگه که من ماشین کثیف نمی خوام بعد قطع کردن Way Point به سمت کارواش تغییر پیدا میکنه شما میرین کارواش می شورید بعد دوباره Way Point به سمت کاراژ تغییر میکنه و شما باید برید به سمت کاراژ اینم بگم توی یه محوطه بسته هست بنابراین باید دقت کنی و کاملا مسیر زرد رو دنبال کنی
    ولی من وقتی ماشین رومی دزدم کسی زنگی نمی زنه و Way Point به سمت گاراج هست...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی من وقتی ماشین رومی دزدم کسی زنگی نمی زنه و Way Point به سمت گاراج هست...
    یکی دیگه از دوستان قبلا همین مشکل شما رو داشت نمیدونم مشکلش از کرک بود یا پچ . پچ 1.3 نصب کرد درست شد . شما این پچو ویا پچ 1.4 رو نصب کن احتمالا درست میشه . البته بحث پچ به این تاپیک ربطی نداره ولی باید جواب میدادم . و یا سیوتو بزار .

9. این کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

من همون اوایل بازی فکر کنم مرحله سومش باشه که باید بری شیشه یک مغازه رو بشکنی من میرم میشکنم و وقتی دوباره باید برم توی کافه گیر میکنه میخواستم ببینم کسی سیو از مرحله 4 یا 5 به بعد داره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من همون اوایل بازی فکر کنم مرحله سومش باشه که باید بری شیشه یک مغازه رو بشکنی من میرم میشکنم و وقتی دوباره باید برم توی کافه گیر میکنه میخواستم ببینم کسی سیو از مرحله 4 یا 5 به بعد داره
    با شلیک پیستول و یا یه آجری چیزی میشکنی درست بعد شکستن Event نشون میده و یارو میاد میگه تمومش کن وتسلیم میسه و پول رو می ده بعدش باس بری پیش ولد.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون پچ 1.3رو نصب می کنم نشد سیومو می زارم..

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره این بازی چیه

اگه عکس دارید بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •