ولی وقتی من ماشینو می دزدم یه دایره زرد میاد سمت گاراج..سمت کارواش نمیاد..ولی من خودم یه کاواش پیدا کردم میرم بعد میرم سمت گاراج یه گاراج هست که درش بازه تو اون ببرم؟
ولی وقتی من ماشینو می دزدم یه دایره زرد میاد سمت گاراج..سمت کارواش نمیاد..ولی من خودم یه کاواش پیدا کردم میرم بعد میرم سمت گاراج یه گاراج هست که درش بازه تو اون ببرم؟
بله دیگه!..............
من این کارو کردم ولی هیچی نمی شه ...!!وقتی می برم تو گاراج هیچ اتفاقی نمی افته..
ببین وقتی بر میداری ماشین رو Way Point به سمت کاراژ Vlad هست زنگ میزنه بهش میگه من ماشین رو برداشتم دارم میام ولی ماشین خیلی کثیفه و ولد هم میگه که من ماشین کثیف نمی خوام بعد قطع کردن Way Point به سمت کارواش تغییر پیدا میکنه شما میرین کارواش می شورید بعد دوباره Way Point به سمت کاراژ تغییر میکنه و شما باید برید به سمت کاراژ اینم بگم توی یه محوطه بسته هست بنابراین باید دقت کنی و کاملا مسیر زرد رو دنبال کنی
ولی من وقتی ماشین رومی دزدم کسی زنگی نمی زنه و Way Point به سمت گاراج هست...![]()
یکی دیگه از دوستان قبلا همین مشکل شما رو داشت نمیدونم مشکلش از کرک بود یا پچ . پچ 1.3 نصب کرد درست شد . شما این پچو ویا پچ 1.4 رو نصب کن احتمالا درست میشه . البته بحث پچ به این تاپیک ربطی نداره ولی باید جواب میدادم . و یا سیوتو بزار .
سلام
من همون اوایل بازی فکر کنم مرحله سومش باشه که باید بری شیشه یک مغازه رو بشکنی من میرم میشکنم و وقتی دوباره باید برم توی کافه گیر میکنه میخواستم ببینم کسی سیو از مرحله 4 یا 5 به بعد داره
با شلیک پیستول و یا یه آجری چیزی میشکنی درست بعد شکستن Event نشون میده و یارو میاد میگه تمومش کن وتسلیم میسه و پول رو می ده بعدش باس بری پیش ولد.
دوستان نظرتون درباره این بازی چیه
اگه عکس دارید بزارید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)