تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 1746 اولاول ... 2726727227627687697707717727737747757767828228721272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

یه نرم افزار بود که اسکین رو مجانی برامون میاورد اون چی بود لینک میدین؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بکس بین Quinn و Varus کدوم رو بگیرم و چرا ؟
    جفتش خوبه ولی ّبه ساپورتت هم بستگی داره
    اگر اول بخواییم مقایسه کنیم بهتره combo شون رو مقایسه کنیم:
    varus
    3 بار میزنی auto-atk بعدش یکی از اسکیل شات هات رو استفاده می کنی برای بیشترین مقداره dmg
    quinn
    passivet روش می افته می زنیش بعدش q بعدش e بعدش auto-atk ( در کل passive quinn خیلی مهمه براش)
    poke کردن با varus خیلی راحت تره
    farm کردن quinn راحت تره
    1v1 quinn بهتر عمل می کنه
    فرار کردن و دنبال کردن quinn بهتره یه جورایی assasin هستش به نظرم
    ولی مهمترین تفاوت quinn team fight های اخر بازیه که اصولا همه adc ها ult های کاربردی زیادی دارن ولی quinn فقط می تونه از dmg اون استفاده کنه یا فرار وگرنه اونقدر سریع زوم میشه که melee کردنش تو تیم فایت اکثرا به ضررش تموم میشه
    هر چند که varus دمیج بالایی داره ولی quinn رو من بهت توصیه می کنم.ممکنه کسای دیگه نظر دیگه ای داشته باشن

3. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

1

lolskin .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کسی نمیتونه اسکینتو ببینه فقط خودت میبینیش (فکر کنم بدونی).خودم معمولا برای sion استفاده میکنم خیلی بیریخته تو بازییارو پرنده یخیه هم خیلی افتضاس
    ----------------------------------------------------
    یه حدس دیگه هم میتونم بزنم
    اقا همون طوری hm741 گفت وقتی 6 اش رو استفاده میکنی ابیلیتی یکش رو فعال میکنی بعد وامیستی تا 3 تاش پر بشه بعدحمله رو شروع میکنی یه ابیلیتی 2 رو میزنی بعد دوباره ابیلیتی 1 رو استفاده میکنی بعد وقتی دوباره 5 تا پر شد ابیلیتی 2 رو استفاده میکنی اینطوری heal هم میشی دو بار هم
    savagery و دو بار هم ازbattle roar استفاده کردی.یا برای 3تا savagery همین کار رو انجام میدی وقتی سه تاشش پر شدیه بار ابیلیتی 2 یه بار ابیلیتی 1 دوباره ابیلیتی 1 اینطوری 3 بار ازsavagery استفاده کردی البته میشه واستی تا 4 تا پر بشه ولی به نظرم اون MR و AR حیفه . زدم تو خال نه
    ممنون از راهنماییت اینو تا امروز نمیدونستم دقیقچقدر باهاش بازی کردی اینو یاد گرفتی.(به خدا هم هیچکس برام نگفت از اون راهنمایی پست خودت وhm741 تو صفحه ی قبل فهمیدم الان حس خنثی کردن بمب رو دارم)معمای خوبی بود
    Last edited by daniel'; 10-08-2013 at 21:44.

5. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من خودم SIU استفاده میکنم
    کد:
    اسکین هاش رو هم از اینجا میگیرم
    کد:

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

lolskin .
    کد:
    فقط کسی نمیتونه اسکینتو ببینه فقط خودت میبینیش (فکر کنم بدونی).خودم معمولا برای sion استفاده میکنم خیلی بیریخته تو بازییارو پرنده یخیه هم خیلی افتضاس
    ----------------------------------------------------
    یه حدس دیگه هم میتونم بزنم
    اقا همون طوری hm741 گفت وقتی 6 اش رو استفاده میکنی ابیلیتی یکش رو فعال میکنی بعد وامیستی تا 3 تاش پر بشه بعدحمله رو شروع میکنی یه ابیلیتی 2 رو میزنی بعد دوباره ابیلیتی 1 رو استفاده میکنی بعد وقتی دوباره 5 تا پر شد ابیلیتی 2 رو استفاده میکنی اینطوری heal هم میشی دو بار هم
    savagery و دو بار هم ازbattle roar استفاده کردی.یا برای 3تا savagery همین کار رو انجام میدی وقتی سه تاشش پر شدیه بار ابیلیتی 2 یه بار ابیلیتی 1 دوباره ابیلیتی 1 اینطوری 3 بار ازsavagery استفاده کردی البته میشه واستی تا 4 تا پر بشه ولی به نظرم اون MR و AR حیفه . زدم تو خال نه
    ممنون از راهنماییت اینو تا امروز نمیدونستم دقیقچقدر باهاش بازی کردی اینو یاد گرفتی.(به خدا هم هیچکس برام نگفت از اون راهنمایی پست خودت وhm741 تو صفحه ی قبل فهمیدم الان حس خنثی کردن بمب رو دارم)معمای خوبی بود
    نه دوست عزیز من منظورم بدونه اولت هست حتی اگر اولت هم بکنی بیشتر از 5تا بهت نمیده اگه 0 باشه فیوریهات (بدون اولت زدن میشه ولی رو کلمه نیمگنجه باید ببینی تا یاد بگیری اگه کسی خواست منو اد کنه تا بگم skillcappedtork euw من 1سال با این چمپ بازی کزدم تا اینارو یاد گرفتم خیلی کم هستن کسایی که در حد OP با این چمپ بازی میکنن و این چیزارو میدونن
    Last edited by GL & HF; 10-08-2013 at 23:55.

8. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

جفتش خوبه ولی ّبه ساپورتت هم بستگی داره
    اگر اول بخواییم مقایسه کنیم بهتره combo شون رو مقایسه کنیم:
    varus
    3 بار میزنی auto-atk بعدش یکی از اسکیل شات هات رو استفاده می کنی برای بیشترین مقداره dmg
    quinn
    passivet روش می افته می زنیش بعدش q بعدش e بعدش auto-atk ( در کل passive quinn خیلی مهمه براش)
    poke کردن با varus خیلی راحت تره
    farm کردن quinn راحت تره
    1v1 quinn بهتر عمل می کنه
    فرار کردن و دنبال کردن quinn بهتره یه جورایی assasin هستش به نظرم
    ولی مهمترین تفاوت quinn team fight های اخر بازیه که اصولا همه adc ها ult های کاربردی زیادی دارن ولی quinn فقط می تونه از dmg اون استفاده کنه یا فرار وگرنه اونقدر سریع زوم میشه که melee کردنش تو تیم فایت اکثرا به ضررش تموم میشه
    هر چند که varus دمیج بالایی داره ولی quinn رو من بهت توصیه می کنم.ممکنه کسای دیگه نظر دیگه ای داشته باشن
    ممنون دوست عزیز .

کسی دیگه نظری نداره ؟

10. این کاربر از ajlost1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

اسکین هارو دانلود میکنم ولی نمیتونم تو لول اسکین بالا بیارم اسکین هارو میشه راهنمایی کنید طرز کار لول اسکیتو

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تو لول اسکین فقط قبل از اینکه بازی بره تو لوداسکرین برو سر چمپی که میخوای و اسکینی رو که دوس داری انتخاب کن خودش بقیه کارا رو میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نه دوست عزیز من منظورم بدونه اولت هست حتی اگر اولت هم بکنی بیشتر از 5تا بهت نمیده اگه 0 باشه فیوریهات (بدون اولت زدن میشه ولی رو کلمه نیمگنجه باید ببینی تا یاد بگیری اگه کسی خواست منو اد کنه تا بگم skillcappedtork euw من 1سال با این چمپ بازی کزدم تا اینارو یاد گرفتم خیلی کم هستن کسایی که در حد OP با این چمپ بازی میکنن و این چیزارو میدونن
    پس هنوز حل نشده.خوشحال شدم گفتم تمومه نگو بمبه ترکید. معما به قوت خود باقیست. من میخوام برای acc west این چمپ رو انلاک کنم ولی هی 1000 دیگه ای پی میخوام.هر وقت گرفتمش بهت زحمت میدماین طوری هم که از این چیز ها معلومه این تغییرات ی که قراره بهش بدن OP اش نکنه مثل Yi خوبه.
    Last edited by daniel'; 11-08-2013 at 07:57.

14. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این lolskins را بعد از این ک پچ میاد باید چیکارش کرد؟ یادمه قبلا یه نکته ای میگفتین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •