یه نرم افزار بود که اسکین رو مجانی برامون میاورد اون چی بود لینک میدین؟
یه نرم افزار بود که اسکین رو مجانی برامون میاورد اون چی بود لینک میدین؟
جفتش خوبه ولی ّبه ساپورتت هم بستگی داره
اگر اول بخواییم مقایسه کنیم بهتره combo شون رو مقایسه کنیم:
varus
3 بار میزنی auto-atk بعدش یکی از اسکیل شات هات رو استفاده می کنی برای بیشترین مقداره dmg
quinn
passivet روش می افته می زنیش بعدش q بعدش e بعدش auto-atk ( در کل passive quinn خیلی مهمه براش)
poke کردن با varus خیلی راحت تره
farm کردن quinn راحت تره
1v1 quinn بهتر عمل می کنه
فرار کردن و دنبال کردن quinn بهتره یه جورایی assasin هستش به نظرم
ولی مهمترین تفاوت quinn team fight های اخر بازیه که اصولا همه adc ها ult های کاربردی زیادی دارن ولی quinn فقط می تونه از dmg اون استفاده کنه یا فرار وگرنه اونقدر سریع زوم میشه که melee کردنش تو تیم فایت اکثرا به ضررش تموم میشه
هر چند که varus دمیج بالایی داره ولی quinn رو من بهت توصیه می کنم.ممکنه کسای دیگه نظر دیگه ای داشته باشن
lolskin .فقط کسی نمیتونه اسکینتو ببینه فقط خودت میبینیش (فکر کنم بدونی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.خودم معمولا برای sion استفاده میکنم خیلی بیریخته تو بازی
یارو پرنده یخیه هم خیلی افتضاس
----------------------------------------------------
یه حدس دیگه هم میتونم بزنم
اقا همون طوری hm741 گفت وقتی 6 اش رو استفاده میکنی ابیلیتی یکش رو فعال میکنی بعد وامیستی تا 3 تاش پر بشه بعدحمله رو شروع میکنی یه ابیلیتی 2 رو میزنی بعد دوباره ابیلیتی 1 رو استفاده میکنی بعد وقتی دوباره 5 تا پر شد ابیلیتی 2 رو استفاده میکنی اینطوری heal هم میشی دو بار همsavagery و دو بار هم ازbattle roar استفاده کردی.یا برای 3تا savagery همین کار رو انجام میدی وقتی سه تاشش پر شدیه بار ابیلیتی 2 یه بار ابیلیتی 1 دوباره ابیلیتی 1 اینطوری 3 بار ازsavagery استفاده کردی البته میشه واستی تا 4 تا پر بشه ولی به نظرم اون MR و AR حیفه . زدم تو خال نهممنون از راهنماییت اینو تا امروز نمیدونستم دقیق
چقدر باهاش بازی کردی اینو یاد گرفتی.(به خدا هم هیچکس برام نگفت از اون راهنمایی پست خودت وhm741 تو صفحه ی قبل فهمیدم الان حس خنثی کردن بمب رو دارم
)معمای خوبی بود
![]()
Last edited by daniel'; 10-08-2013 at 21:44.
من خودم SIU استفاده میکنماسکین هاش رو هم از اینجا میگیرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزیز من منظورم بدونه اولت هست حتی اگر اولت هم بکنی بیشتر از 5تا بهت نمیده اگه 0 باشه فیوریهات(بدون اولت زدن میشه ولی رو کلمه نیمگنجه باید ببینی تا یاد بگیری اگه کسی خواست منو اد کنه تا بگم skillcappedtork euw من 1سال با این چمپ بازی کزدم تا اینارو یاد گرفتم خیلی کم هستن کسایی که در حد OP با این چمپ بازی میکنن و این چیزارو میدونن
Last edited by GL & HF; 10-08-2013 at 23:55.
ممنون دوست عزیز .
کسی دیگه نظری نداره ؟![]()
اسکین هارو دانلود میکنم ولی نمیتونم تو لول اسکین بالا بیارم اسکین هارو میشه راهنمایی کنید طرز کار لول اسکیتو
تو لول اسکین فقط قبل از اینکه بازی بره تو لوداسکرین برو سر چمپی که میخوای و اسکینی رو که دوس داری انتخاب کن خودش بقیه کارا رو میکنه![]()
پس هنوز حل نشده.خوشحال شدم گفتم تمومه نگو بمبه ترکید. معما به قوت خود باقیست. من میخوام برای acc west این چمپ رو انلاک کنم ولی هی 1000 دیگه ای پی میخوام.هر وقت گرفتمش بهت زحمت میدم
این طوری هم که از این چیز ها معلومه این تغییرات ی که قراره بهش بدن OP اش نکنه مثل Yi خوبه.
Last edited by daniel'; 11-08-2013 at 07:57.
این lolskins را بعد از این ک پچ میاد باید چیکارش کرد؟ یادمه قبلا یه نکته ای میگفتین![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)