تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 1364 اولاول ... 2726727227627687697707717727737747757767828228721272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز (اسم شریفتون رو نمیدونم ).
    مهدی بیدم (اینجا چقدر مهدی زیاده!!)
    یک سوال هم داشتم به نظر تو کسی هست که از بازی آل پاچینو خوشش نیاد؟!! نیست؟!! چرا هست من! خودم هم نمی دونم چرا شاید به خاطر اینه که فیلمهای قدیمی (دهه 90 به قبل) رو دوست ندارم البته چند تا فیلمهای جدیدترش رو هم دیدم مثل مخمصه، بی خوابی، دنی براسکو . و فقط از بی خوابی یک کمی اونهم به خاطر داستانش خوشم اومد (عجب آدم مزخرفی هستم من!) حالا تو که اینقدر اوستایی بگو اینبار که می خوام فیلمی از آل پاچینو رو ببینم به چه چیزی از بازیش دقت کنم؟ یعنی چی کار کنم خوشم بیاد ازش؟
    ببخشید یک سوال هم الان برام پیش اومد شما دقیقا مذهبی هستی یا نه؟ (نوشته هات رو هم خوندم یک کم متناقض بود یعنی دقیقا متوجه نشدم هستی نیستی؟!)
    Last edited by R10MessiEtoo; 22-06-2007 at 12:07.

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    مهرداد جون من ميشناسي اكه نمي شناسي يه نيگاه به تاپيك تغيير يوزرها بنداز!!!
    من يه دو سه روز بيكارم يه سه چهار تا فليم با حال جديد معرفي كن بشينيم نيگاه كنيم!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مهرداد جان تا چه حد به ماديات توجه داري؟

اگه 200 ميليون پول داشتي باهاش چه ميكردي؟

مسافرت در سال چند بار ميري؟

ممنون

بهروز

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مهدی بیدم (اینجا چقدر مهدی زیاده!!)

از آشنایی با شما در این تاپیک خوشحالم

یک سوال هم داشتم به نظر تو کسی هست که از بازی آل پاچینو خوشش نیاد؟!! نیست؟!! چرا هست من! خودم هم نمی دونم چرا شاید به خاطر اینه که فیلمهای قدیمی (دهه 90 به قبل) رو دوست ندارم البته چند تا فیلمهای جدیدترش رو هم دیدم مثل مخمصه، بی خوابی، دنی براسکو . و فقط از بی خوابی یک کمی اونهم به خاطر داستانش خوشم اومد (عجب آدم مزخرفی هستم من!) حالا تو که اینقدر اوستایی بگو اینبار که می خوام فیلمی از آل پاچینو رو ببینم به چه چیزی از بازیش دقت کنم؟ یعنی چی کار کنم خوشم بیاد ازش؟

من نمیگم نیست اما تعدادشون واقعا کمه. خوب اگه فیلمای دهه 90 به قبل رو دوست نداشته باشی باید بگم انگار سینما رو دوست نداری . سینما بعد از دهه 80 رو به افول گذاشته و این روند الان هم ادامه دارد در لیست 10 فیلم تمام دوران که توسط منتقدان سینمایی انتخاب شده است حتی یک فیلم هم نیست که بعد از 90 ساخته شده باشد.

خب "مخمصه" مگه داستانش قشنگ نیست؟ دانی براسکو چطور؟
    برای اینکه از سینما لذت ببری باید سعی کنی نگاهت رو عوض کنی . باید تکلیفت رو روشن کنی .از تماشای یک فیلم چه انتظاری داری؟ اگه تماشای فیلم برایت فقط سرگرمیست خب زیاد مهم نیست چی ببینی و چطور ببینی . اما اگه دنبال دغدغه های فکری و ذهنی و فلسفی و اجتماعی و... هستی باید تو فیلم دیدن نهایت دقت را بکنی .
    مثلا وقتی فیلمی مثل " یادآوری" کریستوفر نولان رو میبینی به وجد می آیی چون کارگردان تماشاگر منفعل نمیخاد ، او میخواهد که تو هم تو فیلم مشارکت داشته باشی . وقتی فیلم تموم میشه احساس میکنی رها نشده ای و به دنبال اطلاعات و تحلیلش میره اینه که ارزش داره . من خودم به فیلمهایی علاقه دارم که به شعور مخاطب احترام بگذاره و همه چیز رو رو نگه و خیلی از مسائل رو بگذاره خودم کشف کنم . این کشف کردن لذتی داره که توصیفش با کلمات بیان کردنی نیست.

اما برسیم به آل پاچینو . خوب نمیدونم اطلاع داری یا نه پاچینو از بازیگران سبک متد است او به همراه دنیرو و براندو دانش آموخته موسسه مشهوری به نام اکتورز استودیو هستند . آنها سبکی جدید را در بازیگری بنیان نهادند . این سبک بسیار مورد استقبال گرفت . یه درس جالب دارند :" مهم نیست در صحنه به همان چیزی فکر کنی که اطرافت وجود دارد . به هر چه دوست داری فکر کن ، ولی هیچ وقت خالی نباش و ادای فکر کردن را در نیاور"

ببین همین درس ساده رو خیلی از هنرپیشه های وطنی رعایت نمیکنند

هر وقت خواستی فیلمی از استاد ببینی ابتدا به این توجه کن که استاد تا چه حد به نقش نزدیک شده مثلا تو همین فیلم بی خوابی که دیده ای او دو شب نخوابیده تا بتونه حس رو در بیاره بعد به صدای مخملی اش و نوع دیالوگ گفتنش توجه کن و در انتها به نوع استفاده اش از اندام در بازیگری دقت کن . اگه اطلاعات بیشتری میخای توصیه میکنم تاپیک زیر رو در انجمن فیلم مطالعه کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید یک سوال هم الان برام پیش اومد شما دقیقا مذهبی هستی یا نه؟ (نوشته هات رو هم خوندم یک کم متناقض بود یعنی دقیقا متوجه نشدم هستی نیستی؟!)

مذهبی نیستم . خوب این هنره که یه جور آدم پاسخ بده که خودش و عقایدش رو لو نداده (شوخی کردم)
    من تو تمام مسائل سعی میکنم جبهه گیری نکنم و با منطق با مسائل برخورد کنم حالا این مسائل میخاد مذهبی باشه یا سیاسی . اما در مجموع خودمو مذهبی نمیدونم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنون

بهروز

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

پسر حسابی از خودم نا امید شدم (فیلمهای قدیمی)
    خودم فکر می کنم دلیل اینکه فیلمهای دهه 90 به قبل رو دوست ندارم شاید فقط به خاطر کیفیت تصاویر و صداها باشه یعنی دوست دارم فیلم رو بهترین رنگها و بهترین کیفیت ببینم
    و یک چیز دیگه اینکه خیلی وقته فیلم رو به خاطر سرگرمی نمی بینم و بقول تو دوست ندارم عوامل فیلم شعور تماشاگر رو پایین فرض کنند من فیلمهایی رو می بینم که هم منتقدها اون رو دوست داشته باشند هم مردم. یعنی نه اینوری نه اونوری

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    مهرداد جون من ميشناسي اكه نمي شناسي يه نيگاه به تاپيك تغيير يوزرها بنداز!!!
    من يه دو سه روز بيكارم يه سه چهار تا فليم با حال جديد معرفي كن بشينيم نيگاه كنيم!!
    سلام فکر میکنم "یزدان" عزیز باشید

من فیلمهایی رو که معرفی کنم مربوط به 2006 است

مرد سال (با بازی رابین ویلیامز)

چوپان خوب (به کارگردانی دنیرو و با بازی مت دیمون)

آلمانی خوب (جرج کلونی)

زندگی دیگران(محصول کشور آلمان)

علم خواب (میشل گوندری)

فرزندان آدم (کلایو اوون)

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ايول حال كردم!!درست زدي به خال!!
    اين ها رو حتما نيگاه ميكنم!!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بهروز جان

خب . میتونم بگم توجه دارم اما اسیرش نیستم . هیچ وقت حرص و طمع نداشتم .اما برای پول ارزش قائلم چون میشه ازش استفاده های خوبی کرد .

سرمایه گذاری میکردم توی یک صنعت یا بورس .

بسیار کم . زیاد اهل مسافرت نیستم
    ممنون

قربانت

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پسر حسابی از خودم نا امید شدم (فیلمهای قدیمی)
    خودم فکر می کنم دلیل اینکه فیلمهای دهه 90 به قبل رو دوست ندارم شاید فقط به خاطر کیفیت تصاویر و صداها باشه یعنی دوست دارم فیلم رو بهترین رنگها و بهترین کیفیت ببینم
    و یک چیز دیگه اینکه خیلی وقته فیلم رو به خاطر سرگرمی نمی بینم و بقول تو دوست ندارم عوامل فیلم شعور تماشاگر رو پایین فرض کنند من فیلمهایی رو می بینم که هم منتقدها اون رو دوست داشته باشند هم مردم. یعنی نه اینوری نه اونوری
    مهدی جان سلام

نا امید چرا داداش . این نظر من بود . دلیل نمیشه که حتما درست باشه . خب الان با ظهور دی وی دی می تونی فیلمای قدیمی رو هم با کیفیت عالی بببینی از این لحاظ مشکلت قابل حله.

خب این خوبه که فیلم رو واسه سرگرم شدن نمی بینی و دنبال اهداف دیگر هم هستی .

قربانت مهرداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •