مشکل اینه که وقتی شخصی درخواست می کند مثلا داداشم.حالا ازدواج کرده رفته شیراز اونم مثلا 7 سال اونجاست که اصلا اصفهان زندگی نمی کنه به جاش من استفاده می کنم.چرا سیستم این امکان فراهم نمی کنه که من اتوماتیک بتونم تمامی امتیاز را به خودم واگذار کنم ؟ حالا فرض کنید یک خانواده ای در اصفهان است که صاحب خط به شدت مریض (مادرم بیماری آرتروز پا دارد 66 ساله هست ) قرار دارد چرا باید به مخابرات بیاید برای استفاده از طرح اینترنتی ؟ پس چرا یک قابلیت فراهم نمیشه که سیستم بتواند کمترین دردسر فراهم کند.الان مخابرات از من میخواد مامانم و داداشم بیاره اونجا من می گویم چرا سیستم این وضعیت به وجود میاره.
حالا وضعیتی که من الان دارم یک جوری هست که شاید بعضی ها دارن.من به فرض می بایستی ثبت نام میکردم تا طرح به نام من ثبت شود حالا طرح رزرو کردم به نام داداشم ثبت شده و از همه مهمتر من برای 3 ماه پول دادم.این سیستم مخابرات میتواند پول مرا برگرداند ؟ مسلما نه! باید داداشم و مادرم بیارم تو مخابرات و در خواست کنم که این طرحی که اشتباهی رفته تو کاربری داداشم ، منتقل شود به نام کاربری جدید که به نام من هست.
این یعنی پسرفت.چرا ؟ چون تعجبی نداره چرا بروکراسی در سیستم اداره ایرانی تو جهان شاید مقام اول داراست!!
چرا سیستم این امکان فراهم نمی کنه که بتونم اصطلاحا RollBack ( ترجمه دقیق نمیدونم چی هست ولی معناش همون چیزی که به معنای برگشتن به سرجای خود یا جای اول ) کنم ؟
اونوقت شما میگویید مدیران دارای 7 سال تجربه ؟ ایراد سیستم مخابرات این است که یک وضعیت تودرتو و پر پیچ برای شهروندان ساکن اصفهان ایجاد کرده است.
سیستم باید طوری طراحی شود که شخص برای حل مشکل نباید حضوری به مخابرات مراجعه کند دلیلی برای آوردن مسائل امنیتی وجود ندارد.ما الان داریم به سمت قرن 22 میریم!