تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 1049 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درود
    1- همون طور که قبلا گفتم منم نشنیده بودم الآن هم به غیر از 727 نشنیدم که بخوام مقایسه کنم آشناها که اومدن گفتن خوبه منم راضیم (البته به نظرم بهتر می تونست باشه همچنین منوی بهتری می تونست داشته باشه. بد نیست ولی رنگ منوها سیاه و سفیده و یکم کاربرپسندانه تر می تونست باشه اکولایزر دستی هم نداره که اگر هم داشت به کار من نمی یومد )
    2- قیمت اون روز 1190 بود یک ماه پیش حدودا
    3- من از راستین تهران خریدم با باربری فرستاد (توی سایت پایونیر هم به عنوان نمایندگی ایران هست)
    4- نمی دونم از نمایندگی تلفنی بپرسید
    5- توی پایونیر 717 و 727 هست که اسپیکر 717 چوبی ولی 727 پلاستیکی ولی 727 جدیدتر و 717 آرشیو شده توی سایت و اینکه 717 یه مقدار گرونتره

(چند صفحه قبل این تاپیک را هم بخون سوالات و راهنمایی های خوبی در این باره هست)
    1- آيا لازم هست جدا از سيستم از فروشگاه سيم يا كابلي تهيه بشه( در اين باره تخصص ندارم تا اينجا هم، اندوخته هاي با ارزش شما ها بهم كمك كرده.)
    2- آيامدل 424 تفاوت چنداني با مدل 727 داره؟
    3- توي سايت پايونير امتياز 727، 6.5 هست از 10 ايا اين آمار قابل اعتنا هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

mr_rayan davood-d و عزيزان صاحب نظر
    لطفا در باره انتخاب و خريد از بين دو مدل 424 و 727 منو راهنمايي كنيد
    1- تفاوت قيمت، 727، 100 تومان گرانتر با گزينه ي آيفون ساپورت كه من نيازي ندارم
    2- آيا در كيفيت صدا و ساخت بين اين دو نيز تفاوتي وجود دارد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

1- آيا لازم هست جدا از سيستم از فروشگاه سيم يا كابلي تهيه بشه( در اين باره تخصص ندارم تا اينجا هم، اندوخته هاي با ارزش شما ها بهم كمك كرده.)
    2- آيامدل 424 تفاوت چنداني با مدل 727 داره؟
    3- توي سايت پايونير امتياز 727، 6.5 هست از 10 ايا اين آمار قابل اعتنا هست
    1- کابل می تونید خودتون تهیه کنید یا از فروشگاه بگیرید انتخاب با خودتون
    2- فرقشون727 وای فای داخلی و پایه اتصال آیفون/آیپاد داره و ظاهر ساب ووفرشون هم متفاوت هست بقیه موارد ظاهرا و طبق مشخصات سایت یکی هست (یه سری dts توی سایت برای 727 اضافه تر دیدم ولی توی دفترچه اش ندیدم!) اگر مثل من پخش از روی شبکه فایل ها را به صورت بی سیم نیاز داری 727
    3- امتیاز سایت امتیاز خریداران هست و می تونی بخونی و علت امتیازشون را ببینی از ترجمه گوگل هم می تونی برای ترجمه کمک بگیری. (مثلا یکی 1 داده بود چون اسپیکراش بعد از یک هفته خراب شده بود! یا از کنترلش راضی نیستند راست می گن طراحیش جالب نیست)

mr_rayan davood-d و عزيزان صاحب نظر
    لطفا در باره انتخاب و خريد از بين دو مدل 424 و 727 منو راهنمايي كنيد
    1- تفاوت قيمت، 727، 100 تومان گرانتر با گزينه ي آيفون ساپورت كه من نيازي ندارم
    2- آيا در كيفيت صدا و ساخت بين اين دو نيز تفاوتي وجود دارد
    نظرات این عزیزان هم می تونی چندین صفحه قبل پیدا کنی یه سرچ کن هر دو ساخت چین هستند.
    Last edited by amin_g_p; 18-02-2013 at 13:37.

4. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

1- کابل می تونید خودتون تهیه کنید یا از فروشگاه بگیرید انتخاب با خودتون
    2- فرقشون727 وای فای داخلی و پایه اتصال آیفون/آیپاد داره و ظاهر ساب ووفرشون هم متفاوت هست بقیه موارد ظاهرا و طبق مشخصات سایت یکی هست (یه سری dts توی سایت برای 727 اضافه تر دیدم ولی توی دفترچه اش ندیدم!) اگر مثل من پخش از روی شبکه فایل ها را به صورت بی سیم نیاز داری 727
    3- امتیاز سایت امتیاز خریداران هست و می تونی بخونی و علت امتیازشون را ببینی از ترجمه گوگل هم می تونی برای ترجمه کمک بگیری. (مثلا یکی 1 داده بود چون اسپیکراش بعد از یک هفته خراب شده بود! یا از کنترلش راضی نیستند راست می گن طراحیش جالب نیست)

نظرات این عزیزان هم می تونی چندین صفحه قبل پیدا کنی یه سرچ کن هر دو ساخت چین هستند.
    سپاس از بابت راهنمايي شما، سيستم هاي فاي چقدر مي تونه مهم باشه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    اولا من از این سایت باید از بابت مشاوره به من و دوستان تشکر کنم چرا که من هم تلوزیون را با مشاوره این سایت وهم سینمای خانوادهPioneer HTP-RS777 را با راهنمایی های دوستان خصوصا mr_rayan davood-d تونستم بخرم
    اولا راضیم
    اما تجربه من شاید درست نباشه
    بنظر من برای بهترین صدا باید خونه یا سالن هم شرایط را داشته باشه یعنی مثلا موکت یا فرش نباشه کف سرامیک باشه بهتره
    اما از دوستان سوالی داشتم من دلیل خریدم از این ست صدای خوب وغیره و غیره بود که داره اما درجایی بودم بایه سیمنای خانواده بیخودی ارزان بعضی از موزیک ها به گونه ای بود که بخشی از اهنگ از یه باند فقط وبخشی دیگر از باند دیگری بخش میشد نمیدونم منظورم را چطور بگم مثلا در حالی که باند چپ صدای خواننده داشت باند راست صدای موزیک فقط میداد و این باعث میشد که یک بازی در گوش بوجود اید البته چنداهنگ از سایت های دیگری برا تست صدا گرفتم اماصدای چپ یا راست کار میکنه ولی یا بلد نیستم صدای سیستم را ست کنم یا موزیک ویدیو مورد نظر را پیدا نکردم اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن
    سلام.خوشحالم که راضی هستید.
    اون حالتی که می گید به رکورد آهنگ بستگی داره.اون آهنگ هم لابد به اون صورت رکورد شده بوده.

7. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اوه اوه ندیده بودم 4.1 هست ! شانس آوردم نگفتم بیارن .
    توی مشخصاتش دیدم نوشته پخش فایلهای AVCHC ... یعنی اگه فایلهای iso باز بشه که در نتیجه فرمت AVCHC بشه میتونه بدون مشکلی پخشش کنه ؟
    می تونی این مدل سفارش بدی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه فایل iso نمیتونند پخش کنند.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من به نازگی 6960 46 اینچ خریدم و یه سیما خانگی میخوام . نمیخوام بلوری پلیر داشته باشه . به من 555 و 355 Samsung رو معرفی کردن . لطفا با بودجه 500 تا 600 تومن بهترین مدل رو معرفی کنید .
    با تشکر
    سلام.مدل 335 سامسونگ و مدل 860 ال جی با بودجه شما سازگاری داره.

11. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

mr-rayan
    من تا مبلغ 1.5 ميتونم هزينه كنم انتخاب هام روي 424 و 727 است
    1- آيا جنابعالي پيشنهاد بهتري داريد. ضمن اينكه با خوندن نوشته هاي دوستان انتظارمون بالاتر ميره و دوست داريم تا جايي كه ميشه بهترين انتخاب را داشته باشيم.
    2- من شيراز هستم و امكان حضور در تهران و ديدن و آزمايش از نزديك برايم مقدور نيست. با اين مبلغ آيا امكان سر هم بندي كردن سيستم صوتي بهتر از اين دو مدل مي باشد. لطفا راهنمايي و پيشنهاد شما

13. این کاربر از gambil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سپاس از بابت راهنمايي شما، سيستم هاي فاي چقدر مي تونه مهم باشه
    وای فای (WiFi)
    اگر مودم وایرلس دارید و می خواهید از طریق شبکه بی سیم (dlna) فیلم و موزیک با دستگاه پخش کنید بدرد می خوره اگر نه قصد پخش از روی فلش و دیسک و ... دارید نه کاربردی نداره
    وای فایشم به نظرم یه مقدار نسبت به وای فای تلویزیون سامسونگ ضعیف تره شایدم چون مودمم 802.11n نیست سازگاری و پهنای باند کافی نداره!

الآن که دوباره ساب ووفر 424 را دیدم عرضش تقریبا دو برابر 727 هست ولی یک کیلو وزنش کمتر!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amin_g_p; 18-02-2013 at 16:34.

15. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقا پژمان
    من مسیر تنظیمات دستی صدا رو در امپ 922 میخواستم شما 921 دارین احتمالا عین هم هستند ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
    حتماً تو فکرم بود ولی وقتی می رم خونه یادم می ره. اگر شد امشب نگاه می کنم می گم خدمتتون

17. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •