گوشی ما که قابل هـــک شدن نیست چی؟
گوشی ما که قابل هـــک شدن نیست چی؟
چرا ک میشه هکش کرد همین ورژن جدیدشم
این فایل ها رو ساین کن و رو گوشی نصب کن اونوقت بعد از طی مراحلی ساده گوشیت -- میشه و میتونی تو فایل هایی ک قبلا اجازه ی دست کاری نداشتی دسترسیو تغییر انجام بدی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by javad8006; 01-08-2011 at 12:32.
آدرستون در طرح فیــلترینگ فرومهاصلاح کنید لطفا
![]()
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
قکر کننم از اینای که گوشیو پرت میکنن تو ابنه ؟
اگه اینجوریه که هیچی طرف این گوشی هم نرو
.لی در کل گوشی کیبرد دار به درد SMS میخورهاگه کارایت فقط
SMS باشه گوشی های ساده تر فکر کنم بهتر باشه![]()
اصلاح شد![]()
از نظر سرعت و راحتی خیلی خوبه خیلی هم راحت در تایپ هم فارسی هم انگلیسی
اما اگر مثلا عادت داری ک بدونه نگاه کردن ب گوشی و با دکمه حتی تو جیب میتونی تایپ کنی با این گوشی نمیتونی چنین کاریو بکنی چون باس ببینی کلیدای مجازی رو
من ک 2 ساله این گوشیو دارم خ ازش راضیم خ کار باهاش راحته و همه ی کاراتو راه میندازه و البته زیادم باهاش میتایپم هم اس ام اس و هم چیزای دیگه واقعا راحته انگشتات درد نمیگیره![]()
ولي اگر يه 5800گرفتي ديگه با هيچ گوشيه ديگه اي نميتوني اس بدي
چون واقعا محشره
واقعا تایپ کردن با این گوشی به خاطر اینکه یه مرحله بیشتر از گوشی های دکمه دار باید بری ، مشکله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)