متاسفانه بله
ظاهرا باید منتظر قیلتر شدن rapidshare هم باشیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
متاسفانه بله
ظاهرا باید منتظر قیلتر شدن rapidshare هم باشیم![]()
Last edited by vroom; 22-06-2009 at 19:39.
واقعا چه دلیلی داره که مگا آپلود رو فیل*تر کنن ؟ لابد جوابشون اینه که توش فایلای بد پیدا میشه :d
دارن روز به روز بدتر می کنن ... hotfile رو هم چند وقت پیش ----- کردن
محل کار من شاتل هنوز مگاآپلود رو ----- نکرده
آما هات فایل فیلتره
فکر کنم چون فایلهای مگا آپلود به صورت شماره و حرف ادرس گذاری میشه و مثل رپیدشیر توش کلمه بکار نمیره بنابراین اینا نمی تونن فایلهای حاوی کلمات فیلتری رو پیدا کنن، بنابراین طبق معمول چیزی رو که راه حلی براش پیدا نمی کنن میزنن از بیخ قطع می کنن
راستی یه مشکلی جدیداً پیش اومده، از شنبه بعد از انتخابات که سرعتها اومد پائین، شاتل محل کارم مشکلی از بابت سرعت و دانلود پیدا نکرد اما دائم قطع میشه و خود به خود بعد از 10 دقیقه وصل میشه و جالب اینکه سند و رسیو هم داریم و هر چی هم با مودم ور رفتم فایده نداشت و خود به خود بعد از 10و دقیقه وصل میشه
به نظرتون علت چیه؟
اخر ما نفهميديم واسه يك ماه تخفيف مي دهند يا هميشه !!!!!اینجا میگن که تا موقعی که یوزرایی که معرفی کردن حسابشون کار کنه !!!ما هم هنوز نفهمیدیم، اگه کسی فهمید به ما هم خبر بده! نکنه شهر به شهر فرق فوکوله؟ اصفهان میگه فقط یه بار!
محض رضای خدا بگید وضیعت RapidShare شما چطوریه؟من که اصلا نمیتونم وارد Premium Zone بشم...![]()
سلام
برای منم وارد نمیشه!
دیگه باید یواش یواش عادت کنیم که فردا google هم باز نشه!![]()
سلام
برای ورود به Premium Zone باید از قیلتر شکن استفاده کنید برا من که جواب داده
ف ی ل ت ر ش ک ن کجا بود
freegate هم از کار افتاده.....از کجاگیر بیاریم؟؟؟ من تو هیچ سایتی نمی تونم برم...حتی سایت های warez برای دانلود موزیک
![]()
همش یه چند روزه
این تبو تاب بخوابه دوباره سایتا باز میشن....
(امید شاتلی)
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)