تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 1137 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

4

برای فيزيک 3 خيلی سبز بهتر هست يا گاج سفيد؟

تست های گاج سفيد رو اقلا" 90 درصد ميزنم حدودا" به چند درصد ميتونم در اميدوار باشم؟

برای ادبيات سه جلد (برای هر پايه) از نشر خيلی سبز چطور هستش؟
    ببین من هم گاج زدم هم خیلی سبز.اما به نظر من گاج بهتره چون همش کنکوره.اگه از من میشنوی اول کنکور بزن بعد تالیفی.
    ادبیاتم به نظر من باید یاد بگیری چه جوری بخونی.حالا تا دلت میخواد کتاب تست بزن فایده ای نداره مخصوصا که ادبیات واقعا سخت بود.اگه تونستی با هامون سبطی کلاس برو یا کتاباشو بخون خیلی فایده داره.

2. 2 کاربر از samar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

4

با سلام .

می خواستم برای آخرین بار ازتون در مورد کتابهای مورد نیازم مشاوره بخوام . امیدوارم یکی پیدا بشه که جوابمو بده !

من قبلا خیلی کامل شرایطم را توضیح داده بودم . اما الان یک خلاصه ای ازش میگم و یک جواب کامل می خوام !

خب . اما سوالاتم :

1 - یک کتاب آموزش گسسته خیلی خیلی خوب میخوام ( چون معلممون یخورده بد درس میده ! )
    2 - یک کتاب با بهترین بازده آموزشی ( یعنی آموزشش خیلی خوب باشه ) برای فیزیک پیش 1 .
    3 - یک کتاب با بالاترین و بهترین کیفیت از نظر تعداد تست و خود تست برای فیزیک پیش 2 .
    4 - یک کتاب با بالاترین و بهترین کیفیت از نظر تعداد تست و خود تست برای هندسه تحلیلی .
    5 - پرتست ترین کتاب قرابت معنایی که کاملا مفهومی باشه و تستاش مفید و استاندارد .

خب ، امیدوارم یکی بیاد و کامل جوابمو بده !

اول از همه کنکورارو بزن واقعا کمکت میکنه. گسسته من خوشخوان میزدم خوب بود فقط جواباش یکم مشکل داشت هم اموزش بود هم تست. کتاب قرابت معنایی هامون سبطی عالیه.کتاب فیزیکم خیلی سبز خوبه گاج سفیدم خوبه چون همش سوال کنکوره.در ضمن تا میتونی تست بزن.

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

سلام بچه ها نظرتون راجع به گاج میکرو واسه فیزیک پایه چیه؟
    عاقبت به خیری داره؟
    اره کلا هر کتابی که تست کنکور داشته باشه خوبه.هر وقت کتاب گاج زدی مبتکران محمود زاده رو بزن.

4. این کاربر از samar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

10

در ابتدای سخن جادار ازesilovexp تشکر کنم که با حوصله به پرسش های من پاسخ دادند..
    ولی من پاسخ بعضی پرسش هایم را دریافت نکردم:

1)با توجه به اینکه از زیان3 2یا3 تست می اید من شهاب اناری فقط پیش بگیرم وسال سومشو نگیرم یا جامع خیلی سبز؟لطفا توضیح دهید!
    2)برای هندسه پایه وتحلیلی کمک کنید گج خوبه یا فار یا هردو؟!!!
    3)گسسته به نظر شمافقط فار یا فقط سفید گاج یا هردو روبگیرم؟
    4)برای تست بیشتر عربی سفید گاج یا بانک تست سبز؟
    5)بین کتب برنامه ریزی خودم میتوانم سبز-صفر کلوین وگاج کدوم بهتره؟ اگر گاج لطفا ذکر کنید کدام کتابش چون گاج چندتا داره؟

کتاب های رمزینه درکل برای چه درس هایی خوبن؟و کدوم نوعش خوبه؟

دراخر یه بار دیگه ازesilovexp تشکر میکنم....!

کتاب اناریو بگیر خیلی خوبه.مطمئن باش کسی که رتبه 1 کنکور شده میدونه چه سوالای واسه دانش اموز خوبه و همونارو طراحی میکنه

6. 2 کاربر از samar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

4

سلام به همگی.کتاب توپ واسه آموزش ریاضی پایه و دیفرانسیل کسی سراغ داره؟
    ببین من سال اول کتاب 30 سال ریاضی قلم چیو خوندم اما 15 درصد زدم همشم گسسته بود.چون واقعا نمیفهمیدم.اما سال بعد کتاب پیام کریمی نیا تخته سیاه خوندم با 30 سال کنکور بعضی موقعها کتاب بانک تست اندیشه فائق میزدم خوبیش اینه که همه جور تستی هست تقریبا با تمام مدل سوالات اشنا میشی اما خوب خیلی تستاش زیاده تازه بعضیاش واقعا اسونه.اما راضی بودم تقریبا تمام تست دیفرانسیل کنکور حل کردم.در ضمن حل کردن تستم یه جور اموزشه تا میتونی تست بزن.

8. 2 کاربر از samar2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    چه طورین؟
    آخه یکی پیدا نمیشه که کمک بکنه و بگه واسه دیف و حسابان و ریاضی2(جدید)
    چه کتابی بخرم؟
    ضمنا سمپادی ام و میخوام امسال زیر200 بیارم
    توروخدا کمکم کنین
    میسی
    به ما دیف اندیشه فائق و حسابان الگو پیشنهاد شده.ریاضی 2 رو مطلع نیستم.

10. این کاربر از peymanfc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به ما دیف اندیشه فائق و حسابان الگو پیشنهاد شده.ریاضی 2 رو مطلع نیستم.

ریاضی 2 وحسابان همون 30 سال کنکورشو بزنی کافیه.تستاشم زیاد نیست تو 1 هفته میشه همشو خوند.چون تستای که ازش میاد واقعا میشه حل کرد.تو کتاب اندیشه فائق تمام مباحث هست. البته کتابی که من فکر میکنم باشه.نیازی به خریدن کتاب جدید نیست.انقدر کتاب نخر که ندونی کدومشو بخونی.فقط یه کتاب خوب بخر بهش اعتماد کن خیلی خوب بخونش.مطمئا باش موفق میشی.اگه نظر منو میشنوی تستای کنکورو اول بزن.تستا کنکور اکثرا تکرار میشه شاید یکم سختتر شه اما اگه کنکورا گذشته رو زده باشی میتونی حل کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برای فيزيک 3 خيلی سبز بهتر هست يا گاج سفيد؟

تست های گاج سفيد رو اقلا" 90 درصد ميزنم حدودا" به چند درصد ميتونم در اميدوار باشم؟

برای ادبيات سه جلد (برای هر پايه) از نشر خيلی سبز چطور هستش؟
    فیزیک3 خیلی سبز سوالات متنوع تر و سختتری داره.ادبیات خیلی سبز برای کسی که میخواد وقت روی ادبیات بذاره خیلی خوبه.اگه نمی خوای وقت کافی برای خوندنش بذاری سراغ کتابهای دیگه ای برو.

13. 2 کاربر از peymanfc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز.فکر می کنم حق با شماست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یکی نیست جواب بده!!!!!!!!کمــــــــــــــــ ــک!!

خواهش میکنم!!!!؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان!کتاب فیزیک 1و2 اندیشه سازان سابق مبحث شکست نور(قانون اسنل دکارت) رو نداره!البته بقیه مباحپثش با سر فصلهای جدید تطابق داره.به هر حال من کتاب دیگه ای رو بهتون پیشنهاد میدم.اگه از همین مولف(مصلایی) کتاب می خواهید منتظر کتاب فیزیک پایه خیلی سبز بمانید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •