ممنونم مصطفی جان از عکسی که گذاشتی
ولی به نظرم بعید میاد آمریکایی باشه چون ماشینای آمریکایی تو دهه 50 همه ماشالا غول بودن این خیلی فینگیلیه
بیشتر به ژاپنیا یا فرانسویا شبیهه
آقا محمد این رینگا به نظرم زیاد به نوا نیاد چون به قول دوستان سه پره هست اگه 5 پره بود باز یه چیزی ولی خوب قیمتش خیلی مناسبه الان با 250 تومن 4 تا رینگ بلژیکی رنو 5 میشه خرید !!!
ولی از من میشنوی یه بنده خدایی تو تی تی 4 تا رینگ فابریک کامارو با 4 تا لاستیک و 4 تا کاپ شورلتی اصلی و 4 تا طوقه اصلی رو داره به قیمت 700 تومن میفروشه یه آماری ازش بگیر شاید کمتر هم بده فکر کنم رو نوا هم قشنگ وایسته
دوستان بعد از سه بار باز و بست بخاری ماشینم بالاخره با راهنمایی آقا مصطفی جمعش کردم ( دیگه سه سوت بازش می کنم ) اینم عکس از مراحل کار :
ابتدا برا باز کردنش مجبوریم میل تعادل رو که از بدنه به پالونی راست بسته میشه رو بخاطر جادست بهتر باز کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش اطراف موتور اتصالات برقی کولر رو باز می کنیم از جمله فیش های دوکتناکت و رله کولر و ...
حالا باید اطراف موتور رو که 5 تا پیچ داره و بوسیله اونها به قاب پشتش متصل شده باز کنیم و بخاری رو با یه قلق خاص بیرون می کشیم
اینم شیلنگ خنک کن موتور بخاری که باد دمنده تولیدی خود فن رو برای خنک کردن موتورش بر می گردونه
فن رو از رو موتور باز می کنیم و اتصالات بوش موتور رو از بالا و پائین روانکاری می کنیم فکر می کنم روغن با گرانروی بیشتر بهتر باشه و از گریس استفاده نشه بهتره چون جلوی حرکت سریع موتور رو می گیره
و نهایتا موتور دوباره بسته شد و صدای هواپیماش در دور سوم بخوبی شنیده میشه انگار یه هواپیما می خواد از زمین اوج بگیره!
راستی چند وقت پیش صحبت از بوستر شد من احساس می کنم بوستر ماشینم با اینکه فابریک هستش و
مارک delco marine ولی خیلی سایزش کوچیکه به نسبت هیکل ماشین جالبه در کل ترمزها عالی عمل می کنن