تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 1135 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنونم مصطفی جان از عکسی که گذاشتی
    ولی به نظرم بعید میاد آمریکایی باشه چون ماشینای آمریکایی تو دهه 50 همه ماشالا غول بودن این خیلی فینگیلیه
    بیشتر به ژاپنیا یا فرانسویا شبیهه
    آقا محمد این رینگا به نظرم زیاد به نوا نیاد چون به قول دوستان سه پره هست اگه 5 پره بود باز یه چیزی ولی خوب قیمتش خیلی مناسبه الان با 250 تومن 4 تا رینگ بلژیکی رنو 5 میشه خرید !!!
    ولی از من میشنوی یه بنده خدایی تو تی تی 4 تا رینگ فابریک کامارو با 4 تا لاستیک و 4 تا کاپ شورلتی اصلی و 4 تا طوقه اصلی رو داره به قیمت 700 تومن میفروشه یه آماری ازش بگیر شاید کمتر هم بده فکر کنم رو نوا هم قشنگ وایسته
    دوستان بعد از سه بار باز و بست بخاری ماشینم بالاخره با راهنمایی آقا مصطفی جمعش کردم ( دیگه سه سوت بازش می کنم ) اینم عکس از مراحل کار :
    ابتدا برا باز کردنش مجبوریم میل تعادل رو که از بدنه به پالونی راست بسته میشه رو بخاطر جادست بهتر باز کنیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعدش اطراف موتور اتصالات برقی کولر رو باز می کنیم از جمله فیش های دوکتناکت و رله کولر و ...
    حالا باید اطراف موتور رو که 5 تا پیچ داره و بوسیله اونها به قاب پشتش متصل شده باز کنیم و بخاری رو با یه قلق خاص بیرون می کشیم
    اینم شیلنگ خنک کن موتور بخاری که باد دمنده تولیدی خود فن رو برای خنک کردن موتورش بر می گردونه
    فن رو از رو موتور باز می کنیم و اتصالات بوش موتور رو از بالا و پائین روانکاری می کنیم فکر می کنم روغن با گرانروی بیشتر بهتر باشه و از گریس استفاده نشه بهتره چون جلوی حرکت سریع موتور رو می گیره
    و نهایتا موتور دوباره بسته شد و صدای هواپیماش در دور سوم بخوبی شنیده میشه انگار یه هواپیما می خواد از زمین اوج بگیره!

راستی چند وقت پیش صحبت از بوستر شد من احساس می کنم بوستر ماشینم با اینکه فابریک هستش و
    مارک delco marine ولی خیلی سایزش کوچیکه به نسبت هیکل ماشین جالبه در کل ترمزها عالی عمل می کنن

2. 8 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

خیلی جالب آقا مهدی
    اما عکس ها رو در نمای بسته گرفتین اگه نمای عکس ها را کمی بازتر میگرفتین بهتر میبود.
    راستی ترمز من هم رضایت بخشه اما وقتی توی حرکت میخوام ترمز بگیرم گاهی وقتها زیر پام پر هست یعنی پدال بالاست و گاهی وقتها زیر پام خالیه یعنی پدال پایینتره.
    علت چی میتونه باشه؟
    Last edited by hamid-r-s; 16-12-2014 at 18:14.

4. 8 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...........................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:04.

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پولی سر میل لنگ تاب داره که باعث میشه مقداری ماشین لرزش داشته باشه و موجب ارتعاش پمپ هیدرولیک هم بشه نگران این هستم که این تاب باعث بشه که اون هلالی های میل لنگ را خراب بکنه و به روغن ریزی بیفته

1-به تاب افتادن پولی میتونه از روشن کردن کولر در سرعتهای بالا باشه ؟ یا دلیل دیگری باعث به تاب افتادن شده؟

2-برای در آوردن پولی باید رادیاتور کلا باز کنم؟ اگر نیاز به باز کردن رادیاتور باشه چطوری باز میشه

باتشکر فراوان .

8. 7 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

حمید جان مخلصم وظیفه بود شرمنده چون گوشیم کلنگی هستش (n70) و دوربین تعطیل اون موقع هم شب بود و با نور سیار کار می کردم اگه از دورتر می گرفتم هیچی مشخص نبود
    بعد از چک کردن کامل چهار چرخ و زیر پمپ بالا و پیاله روغن ترمز اگه نشتی یا کم کردن روغن نداشتی
    احتمالا مشکل ترمز شما یا
    1- از هوا تو مسیر ترمز هست پس اول یه هواگیری چهار چرخ بکن بعدش از پمپ بالا ببین چطور میشه
    2- لوازمات ترمز بالا داره کم کم مرخص میشه
    3- لوازمات بوستر داره رو به تعطیلی میره!
    تو این موارد آقا محمد عزیز جدیداً تجربیات زیادی داره باز ازش راهنمایی بگیر
    محمد جان در رابطه با این سوپاپ یکطرفه خیلی جالبه حدوداً 6 سال پیش من یه بنز 250 از این پلیس راهیا داشتم یه بار تو شهرک اندیشه یهو دیدم از تو موتور صدای فیس فیس شدیدی میاد منم که اون موقع اولین بنزم بود ناوارد در موتور رو باز کردم دیدم از یه شلنگی که به موتور و بوستر وصله صدا میاد یه قطعه مخروطی شکلی بود بازش کردم در یک اقدام خلاقانه ( بعدا فهمیدم با جونم بازی کردم !!) وسطش رو که هوا رد می کرد محکم با چسب برق پیچیدم صداش افتاد همونطوری نمه نمه اومدم تهران یدونه سالمش رو گرفتم جالب بود اون سالمه رو از یه طرف فوت می کردی هوا رد می کرد از یه طرف امکان نداشت حتی با پمپ باد هم یه ذره هوا رد کنه! جلل خالق
    سرتون رو درد نیارم
    آقا محمد بنظر من سراغ بوستر دیگه ای نرو همین رو انشالا ردیفش می کنی چون پول دور ریختنه
    راستی اینکه میگی با زدن چند ترمز محکم پدال پائین گیر میکنه بنظرم اشکال از دیافراگم بوستر باید باشه حدسم اینه چون فرمودی بعد از خاموش کردن و افتادن فشار باد منیفولد ترمز بالا میاد

10. 7 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...........................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:05.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بله فقط از قسمت بیرونی تاب داره همانطور که در عکس اولی میبینید هنگام جا زدن یا درآوردن لبش هم مقداری کج شده در ضمن لنگی پولی فقط در دور آرام معلومه مقداری که گاز میدم لنگیش اصلا مشخص نمیشه ، به نظرتون پولی اصلیه یا ایرانیه ، اون منجید که گفتید نوش گیر میاد ؟ در مورد باز کردنش راهنماییم کنید ممنون میشم.

Last edited by kcnc; 17-12-2014 at 16:41.

14. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

در ادامه صحبتهای آقا محمد عزیز بنده درباره قیمت لوازم ترمز عرض کنم که :
    حمید جان این مشکل یا از خش و خوردگی های داخل سیلندر پمپ ترمز هست یا متعلق به واشر های اورینگ پیستون داخل پمپ، شما اول پمپ رو باز کن اگه مورد اول بود که باید پمپ بخری که من دسته دوم سالم رو هفته پیش 40 تومن خریدم، اگه مورد دوم بود باید اورینگ ها رو بخری که بسته حاوی 5 عدد اورینگ 4هزار تومن قیمتش هست، لوازم کامل با مارک ac delco هم 27هزارتومنه، به نظر بنده هرچه سریعتر تعمیرش کن چون ترمز شوخی بردار نیس.
    جناب kcnc نیازی به خرید نو نیس دسته دوم سالمش هم گیر میاد، باز کردنش هم کار مشکلی نیس هر جاش رو نمیدونین بگین اساتید اینجا راهنمایی میکنن ، بنده هم اگه بتونم در خدمتم.
    دوستان میخوام سیم سبقت ماشین رو تعویض کنم، ایا روش خاصی داره؟ پیچشو باز کنم روغن گیربکس بیرون نمیریزه؟

16. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.................................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:05.

18. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان میخوام سیم سبقت ماشین رو تعویض کنم، ایا روش خاصی داره؟ پیچشو باز کنم روغن گیربکس بیرون نمیریزه؟

وقتي ماشين خاموش باشه، مشكلي نداره چون سطح روغن پايين هست، منتها سعي كنيد حتما سيم سبقت از نمونه مرغوب بگيريد چون روكش سيم سبقت نقش زيادي در جلوگيري از روغن ريزي گيربكس داره.
    وقتي گيربكس كار بكنه و يا روغن به دلايلي گرم شده باشه( مثل كار كردن گيربكس و يا حتي گرماي شديد هوا) سطح روغن بالا مياد و اگر روكش از جنس خوبي درست نشده باشه و يا محل اتصال روكش به پايه آلمينيومي به خوبي پرس نشده باشه، روغن ريزي شديد از همان بخش بروز ميكنه.

سيم سبقتهاي ايراني خوب ساخته نشده( حداقل تا زماني كه آخرين بار سيم سبقت خريدم) . ولي نمونه هاي ساخت تايوان بسيار خوب جواب ميداد.

20. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •