اینم عکس از محیط کسپر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس از محیط کسپر
فعال کردن KeyFile Browser برای آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی محصولات 2011 کسپرکاسپر 2011 به چه طریق فعال میشه . از کدام قسمت میشه کلید 30 روز آزمایشی رو فعال کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز محصول اینترنت سکیوریتی کامله و نیازی به دیفیندر ویندوز نداریدر مورد ویندوز دیفندر می خواستم بدونم با وجود کاسپر نیازی هست فعال باشه ؟ لطفا نحوه غیر فعال کردنش رو هم بگید؟(اگر ممکنه یک توضیح مختصر هم در مورد کار کردش بدید)
از قسمت tools به قسمت options برو و تیک قسمتهای مختلف برنامرو در صورت فعال بودن غیر فعال کن
آزمایشگاه کسپرسکی، شرکت پیشرو در ارائه راه حلهای امنیت اطلاعات اعلام کرد که ماهنامه بریتانیایی Virus Bulletin گواهینامه VB100 را به محصولات فوق اعطا نموده است.
به گزارش موسسه دیده بان آی تی، روابط عمومی کسپرسکی در ایران، نرم افزار اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۱ در بین ۵۴ محصول دیگر، به عنوان یکی از بهترین نرمافزارهای تشخیص بدافزارها در سکوی کاری ویندوز ویستا نسخه بیزنس شناخته شد.
این گزارش میافزاید محصول فوق به طور صددرصد همه بدافزارهای چندریختی(پلی مورفیک) را در آزمونهای on-demand scanning و real-time protection شناسایی و پاکسازی نمود.
ضمن آنکه فعالیتهای همه تروجانها و کرمهای اینترنتی را نیز مسدود نمود.
بررسیهای Virus Bulletin نشان داد که هر دو محصول دارای درجه بسیار بالای RAP (به معنای Reactive and Proactive) در مقایسه با سایر رقبا هستند.
این درجه در مورد محصول اینترنت سکیوریتی 88-91% و در مورد آنتیویروس۶ برابر 92-96% میاشد.
ضمن آنکه محصول فوق هیچ گزارش نادرستی (single false) نیز نداشته است.
در ادامه این گزارش آمده است: اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۱ کسپرسکی تازهرین محصول خانگی این شرکت، روش جدیدی را در امنیت پیشنهاد میند. بدین معنا که با پایش انواع خطرات بالقوه و جلوگیری از انجام فعالیتای غبرمتعارف، کاربران میتوانند به راحتی در فضای اینترنت به فعالیت بپردازند و بدون نگرانی به وبسایتهای مختلف مراجعه کنند.
این سیستم حفاظتی نه تنها فعالیتهای روزانه مخاطبان را مختل یا محدود نمیکند بلکه جریان دادههای ورودی و خروجی را نیز به سادگی ایمن میسازد.
امروز KIS 2011 بر روی سیستم من به فایل C:\Windows\System32\wininit.exe گیر داد و نشون میده که به PDM:Trojan.Win32.Generic.wcd آلوده هست.
من فایل را در VirusTotal.com آپلود کردم و اونجا هم اسکن شد ولی ویروسی نبود.
جالب این هست که کامنت هایی در لینک بالا (گزارش اسکن فایل توسط VirusTotal.com) گذاشته شده که همگی مربوبط به امروز هستند و نشون میده که کاربرای دیگه ای هم امروز این مشکل را داشته اند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن کسپر سیستم من آپدیت هست و در کنار اون هم از Malwarebyt آپدیت هم استفاده میکنم.
Last edited by IntelCentrino; 31-08-2010 at 22:13.
سلام
من کلید به کسپر 2010 داده بودم امروز بلک لیست شد حالا دوباره زدم همون 30 روزه رو راه بندازه اونو قبول کرد اما هنوز هم ارور بلک لیست بودن کلید میده و قرمز میزنه ...
چطور درستش کنم؟
چرا بهش کلید جدید نمیدید؟
کی جدید :
با سلام دوستان من وقتی از کسپرسکی 2011 استفاده می کنم چندتا مشکل دارم . اول اینکه بعضی وقتا سیستم خاموش نمیشه .
و یکسری مشکلات دیگه که الان دقیقا یادم نیست در صورتی که 2010 این مشکل رو نداشتم
شما از چه نسخه ای استفاده میکنی ؟ از نسخه 11.01.400 استفاده کن ، مشکلی نداره :
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم ؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)