تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 772 از 1045 اولاول ... 272672722762768769770771772773774775776782822872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,711 به 7,720 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کار کردن با گزینه protect document رو می خواستم

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند مورد در پنجره paragraph هست

window orphan control

keep with text

و ....

این گزینه ها را چطور باید استفاده کرد

یعنی به جز اینکه تیک بزنیم

چطور تعریف کنیم

1- هر پاراگراف اگر یک یا دو سطرش به صفحه بعد رفت آن ها را در همان صفحه قبلی جا بدهد (در صورت سفید بودن صفحه قبل)

2- وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد؟

داره خودمونی میشه firesoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نقل قول از nelahe :

چطور تعریف کنیم

1- هر پاراگراف اگر یک یا دو سطرش به صفحه بعد رفت آن ها را در همان صفحه قبلی جا بدهد (در صورت سفید بودن صفحه قبل)
    با کلیک بر روی منوی Page Layout ، مقادیر Spacing ها رو تنظیم کن (مثلا صفر)

2- وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد؟
    تا یه حدی روش قبلی که گفتم جواب میده (اگه Spacing After برای تیتر صفر باشه) ولی بیشترش فکر نمی کنم تنظیمات داشته باشه؛ باید وقت بذاری و دستی انجامش بدی!
    Last edited by firesoul; 18-08-2012 at 18:30.

4. 2 کاربر از firesoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام چطور می تونم این جدول را رسم کنم در قسمتی که نوشته محل a و ... خط ها هم ردیف با خط خانه کناری نیستند؟؟ خیلی مهمه

چطور این جدول را در ورد بکشیم
    سلام
    Insert >Table
    از قسمت Table Tools> Design باید از ابزارهای Draw Table و Eraser استفاده کنین
    مثلا تو عکس زیر قسمتی که با قرمز مشخص شده رو با Eraser پاک میکنین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ask_bl; 18-08-2012 at 19:10.

6. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض بکاپ گرفتن از تنظیمات ورد

سلام دوستان

من چند وقت پیش ورد 2010 رو نصب کردم و چند ساعتی باهاش ور رفتم تا تنظیمات و پیکربندی‌شو مطابق میل خودم در بیارم. تنظیماتی مثل فارسی کردن اعداد، اضافه کردن چند shortcut key مثل نیم فاصله، اضافه کردن لغات به دیکشنری، اضافه کردن ایکون به quick access و خیلی خیلی چیزای دیگه که کلی وقت ازم گرفت.
    حالا می‌خواستم ویندوز رو عوض کنم و ورد رو دوباره نصب کنم. سوالم اینه که جچوری می‌تونم از تمام این تنظیمات یه بکاپ کامل بگیرم که بتونم تمام تنظیماتو به ویندوز جدید یا کلا یه کامپیوتر دیگه منتقل کنم.
    دوستان خواهشا اگه روش یا نرم افزاری برای اینکار سراغ دارید راهنمایی کنید. اینم بگم که بکاپ گرفتن از خود برنامه زیاد مهم نیست، فقط تنظیمات و setting برام مهمه.

ممنون

داره خودمونی میشه LightningII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما از منوی فایل بزنید روی options تا پنجره ی زیر باز بشه . اون دو قسمتی که علامت زدم جواب سوال شماست :

9. 2 کاربر از LightningII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی توی سوئیچ کردن زبان بود که قرار شد Word2010 رو تو XP نصب کنم ببینم باگ از Win7 بوده یا از Word2010
    الان Word2003 و Word2010 توی XP نصب هستند. اتفاقا داشتم با Word2003 کار می کردم و اصلا تو فکر اون مسئله نبودم که یهو...
    بله! به Word2003 هم سرایت کرد. به نظرتون فایلی هست که بین برنامه های Office مشترک باشه و تابع سوئیچ کردن زبان توش باشه؟
    شاید چنین فایلی هست و نسخه ی جدیدش که با Word2010 جایگزین میشه علت این باگ باشه

چطور می تونم این جدول را رسم کنم در قسمتی که نوشته محل a و ... خط ها هم ردیف با خط خانه کناری نیستند؟؟ خیلی مهمه

چطورش با شما. من فقط سه راهنمایی برای ایجاد چنین جدولهایی میگم:
    1ـ وقتی میخواین ستونی رو جابجا کنید بدون اینکه تمام ردیف ها سایزشون عوض بشه، فقط اون تعداد ردیف رو که لازم است انتخاب کنید بعد به Resize کردن ستون بپردازید.
    در مورد سطرها هم همینطوره. اگه میخواین یک سطر رو فقط توی ستون خودش بالا پایین کنید و ستون های کناریش به هم نریزن، کافیه دوسطر رو انتخاب کنید و خط بین دوسطر رو بکشید.
    2ـ گرفتن کلید Alt موقع Resize کردن، دقت رو در حد Pixel بالا می بره.
    3ـ پیشنهاد میشه به تعداد حداکثر ستون موجود در یک سطر، جدولتون رو ایجاد کنید و بعد از Resize کردن با شیوه ی 1، ستون های اضافی رو از دیگر سطرها پاک کنید.

برای تعیین فاصله خطوط بین سطرها که بخواهیم مثلاً 13pt باشد از چه گزینه ای استفاده کنیم
    جالبه! من هیچوقت گزینه هاشو نگاه نکردم. با اینکه به نظرم Exactly درست باشه ولی تمام عمرم از Multiple استفاده کردم و جواب داده.

کار کردن با گزینه protect document رو می خواستم.
    گزینه اولش Mark as Final چیز مهمی نیست. مثل یه علامت میمونه که بدونید این سند نهایی شده؛ با این حال خیلی راحت میشه دوباره ویرایشــش کنید

گزینه دوم رمزگذاری برای باز کردن سنده. اگه میخواین برای ویرایش هم رمز بذارین موقع Save as باید General Options رو از دکمه ی Tools بزنید.
    ولی کسی بخواد ویرایش کنه که Select All میزنه میبره تو سند جدید ویرایش می کنه

بقیه گزینه ها رو هم نمیدونم. فکر کنم به درد بخور ترینش همون رمز برای باز کردن سند باشه.

وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد
    از تنظیمات پاراگراف، باید Keep with next رو برای اون عنوان تیک بزنید.

پس بهتره عنوان ها از استایلی پیروی کنن که این گزینه براش فعال شده باشه.
    اینجوری نمیخواد قبل از چاپ، همه ی سند رو چک کنید که ببینید آیا عنوانی از مطلبش جدا شده یا نه!
    Last edited by mojtabamalaekeh; 19-08-2012 at 11:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

window orphan control

keep with text

و ....

یعنی به جز اینکه تیک بزنیم

چطور تعریف کنیم

Widow/Orphan Control
    نمیذاره خط اول یک پاراگراف، در پایان صفحه ی قبلی تنها بمونه. همچنین نمیذاره که خط آخرش در ابتدای صفحه ی بعدی تنها باشه. البته نه اینکه خط آخر رو به زور توی صفحه ی قبل جا کنه. چون هر صفحه ای ارتفاع محدودی داره. احتمالا یه خط دیگه هم بیاره کنارش که از تنهایی در بیاد.

Keep with next
    سه تا از کاربردهای خوبش اینه:
    1ـ وقتی چند سطر از جدولی میره صفحه ی بعد، فعال کردن این گزینه باعث میشه که همه ی جدول بره صفحه ی بعد و از وسط نصف نشه.
    2ـ وقتی Caption عکسی بره صفحه ی بعد، فعال کردنش باعث میشه که خود عکس هم بره دنبالش صفحه ی بعد. در صورتی که Caption زیر عکس باشه!
    اگر Caption رو بالای عکس Insert کرده بودین هم صدق میکنه
    خلاصه باعث میشه Caption و عکس، از هم جدا نشن.
    3ـ اگر عنوانی (Heading) توی آخرین خط صفحه بود و مطلب زیر عنوان رفت صفحه ی بعد، با فعال کردن این گزینه (البته روی خط عنوان) باعث میشه که عنوان بره صفحه بعد و بچسبه به مطلبش.

Keep lines together
    برای این که یک پاراگراف نصفش در آخر صفحه ی قبل نباشه و بقیه اش در ابتدای صفحه ی بعد.
    یعنی همه ی پاراگراف رو می بره ابتدای صفحه ی بعد. برای پاراگراف های خلاصه خوبه؛ چون پاراگراف های طولانی باعث ایجاد فضای سفید زیاد در آخر صفحه ی قبلی میشن.

Page Break Before
    باعث میشه که پاراگراف شما، بدون اینکه لازم باشه Ctrl+Enter بزنید (همون Insert > Break > Page Break) خودش بره اول صفحه ی بعد.
    مثلا من تو پایان نامه ام، این گزینه رو برای استایل Heading1 اعمال کنم به دردم میخوره.

12. این کاربر از mojtabamalaekeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان و سروران عزیزم خسته نباشید
    یه مشکلی توی ورد دارم که مدتهای خیلی زیادیه ذهنمو به خودش مشغول کرده
    من همیشه وقتی دارم تایپ میکنم 1 دقیقه که مینویسم حتما حتما یهو مکان نمام میپره میره چند خط بالاتر....بارها امتحن کردم دیدم اصلن دستم به دکمه های مکان نما هم نمیخوره ولی نمیدونم چرا این اتفاق میفته برام....خیلی اذیتم کرده تاحالا....میشه به من بگید مشکل کجاست؟...حتی الآنم وقتی داشتم این متنو تایپ میکردم این طوری شد اونم دو بار!!!..............

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من يه سوال دارم
    همين نرم افزار افيس براي لينوكسم كار ميكنه يا بايد مخصوص خودش بگيرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •